Verkkokauppa

Tervetuloa hyvinvoinnin verkkokauppaan!

Lahjakortit hoitoihin voit tilata täältä.


Valikoimassamme on tarkoin valittuja ja hyväksi koettuja tuotteita tukemaan hyvinvointiasi. Meiltä löydät kivunhoitoon esim. Migreeniyhdistyksen suositteleman MigraCapin joka on yksi suosituin tuotteemme ja toinen ehdoton kestosuosikki on ryhtiliivi. Jalkojen hoitoon löydät laadukkaat jalkojenhoitosarjat kuten esim. luonnonmukaisen Peclavus PODOcare-sarjan josta myös oma voide diabeetikoille sekä suositun Callusan-sarjan helppokäyttöiset ja nopeasti imeytyvät vaahtovoiteet.

UUTUUS! Yksilölliset kengänpohjalliset jalkaterapeutilta!

Valikoimaan on saapunut paljon uutuuksia joista mainittakoon kovaa suosiota saanut Saaren Taika. Iloksemme saimme heiltä jälleenmyyntiin mm. luonnonmukaisia ja vegaanisia ihonhoitotuotteita, shampoot ja tuoksukynttilät. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi.

Kaurilan Saunalta vegaaniset alumiinittomat ja tehokkaat deot. Monelle jo luottodeo. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Lisäksi heidän palashampoot ja- hoitoaineet sekä muita luonnonmukaisia tuotteita ihonhoitoon.


Tilatut tuotteet voi myös noutaa sovitusti (p. 045 220 9888)

Voit myös ostaa tuotteita hoitosi yhteydessä.

Meille saa myös vinkata hyväksi kokemiasi tuotteita jälleenmyyntiin! Laitetaan hyvä kiertämään, kiitos :)

Alla olevasta painikkeesta pääset ostamaan lahjakortteja hoitoihin.

Tuotteita hyvinvointiin

Vauvahieronnan ohjaus vanhemmille

Vauvahieronta on ennen kaikkea vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Vauvahieronnalla edistetään vauvan ja vanhemman vuorovaikutusta. Vauvan ja vanhemman vuorovaikutuksen edistäminen helpottaa molempien kokemaa stressiä. Vauvahieronnan ohjauksessa opetetaan miten vauvalle voi tehdä hierontaa, joka yleensä lisää vauvan rentoutumista, jolloin ruoansulatus helpottuu ja unen laatu paranee. Vauvahieronnan ohjauksessa käydään joko ryhmässä tai omalla vastaanottoajalla läpi helppo tekniikka, miten vauvaa voi hieroa. Katsotaan läpi myös vauvan hoitamiseen liittyvää ergonomiaa. Hieronnan vaikutuksia vauvaan on mm. verenkierron vilkastuminen, hengityksen syveneminen, ruuansulatuksen vauhdittuminen, hermoston tasapainottuminen ihon reseptoreiden kautta, lihasjännitysten laukeaminen, unen laadun parantuminen ja syveneminen, motorisen kehityksen edesauttaminen, jne. Vauvahieronnassa hyödynnetään vyöhykepisteitä ja meridiaanilinjoja. Vauvahieronnan ohjaus vanhemmille ryhmässä 75min tapaaminen, kaksi tapaamista. Ajankohta: Heinäkuussa 6.7. ja 13.7. klo 10 Elokuussa ke 17.8. ja 24.8. klo 10 Syyskuussa ke 14.9. ja 21.9. klo 10 Hinta yhteensä 60€ (sis. alv 24%). Paikkoja 6:lle vauvalle. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: mirkka@haaganhieronta.com sekä ajanvarauskalenteri https://www.kehon-ja-mielen-voima.com/ajanvarauskalenteri/ Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki. Mirkka on asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin raskauden lisäksi myös synnytyksen jälkeiseen aikaan sekä vauvahieronnan ohjaajan koulutuksen. HUOM! Ohjausta voi saada myös yksityisenä käyntinä, jos osallituminen ryhmään ei tunnu omalta jutulta. Vauvahieronnan ohjaus vanhemmalle 75min 1. ohjauskerta 96€ 60min jatkokerrat 80€ Ajanvaraus mirkka@haaganhieronta.com

60,00 €

Caraway (Kumina)

Kumina on kaksivuotinen sarjakukkaiskasvi ja sen tuoksu on anismainen. Ulkonäöltään se muistuttaa persiljaa. Laimenna kookosöljyyn ylelliseksi hierontaöljysekeoituksesi. Se sopii hyvin yhteen muiden mausteisten öljyjen kuten Cinnamonin, Gingerin ja Cloven kanssa. Lämmin ja mausteinen tuoksu. Levitä iholle ja nauti ihanasta tuoksusta. Sopii hyvin yhteen Cinnamon-, Ginger- ja Clove-öljyjen kanssa.

14,90 €

Thyme +

Eteerinen Timjami (thymus vulgaris) Plus -ravintolisäöljy on timjamista tislattu tiiviste. Timjami on klassinen ja pidetty ruoanlaittoyrtti. Timjami Plus -öljyllä voit korvata kuivatun timjamin lempiruoissasi, ja se on aina helposti käytettävissä. Eteerinen Timjami Plus -öljy sisältää luontaisesti esiintyviä ainesosia, kuten tymolia, parasymeenia ja gamma-terpineeniä. Niiden ansiosta se on täydellinen ravintolisä jokapäiväiseen käyttöön. Timjami Plus -öljyllä on paljon etuja, joiden ansiosta se on keskeinen ainesosa eteerisessä Longevity™-öljysekoituksessa, Inner Defense®:ssä ja ParaFree™:ssä. Tärkeimmät edut: Edistää patogeenisten mikro-organismien tuhoamista. Tukee hengityselinten optimaalista toimintaa.

21,00 €

Oregano +

Oregano+ (Origanum vulgare) sisältää luonnossa esiintyvää ainesosaa karvakrolia ja voi edistää terveellistä elämäntapaa ravintolisänä nautittuna. Oregano+ sopii erinomaisesti lempiaterioidesi maustamiseen, ja samalla voit lisätä ruokavalioosi puhtaan eteerisen öljyn etuja. Oregano+-öljyllä saat ruokiin voimakkaan mausteista makua, joka sopii erityisesti italialaisiin ruokiin, joissa tuoreet yrtit ovat keskeisessä asemassa. Tämä luonnossa esiintyvää ainesosaa karvakrolia sisältävä öljy on täydellinen lisä päivittäiseen eteeristen öljyjen käyttöön. Kokeile Oregano+-öljyä ruoanlaitossa tuoreen tai kuivatun yrtin sijaan, niin saat sen mausta esiin uusia ulottuvuuksia!

17,50 €

Marjoram +

Mietoa ja maanläheistä meiramia käytetään paljon suolaisissa ruoissa esimerkiksi Välimeren maissa. Eteeristä Marjoram Plus-öljyä saadaan höyrytislaamalla meiramin lehtiä, ja sen maku muistuttaa hieman eteeristä Oregano Plus-öljyä. Marjoram Plus sopii hyvin kalan ja kanan seuraksi sekä keittoihin ja kasvisruokiin.

21,50 €

Basil +

Basilika (ocimum basilicum) tuoksuu makean lämpimältä. Basilikaa käytetään paljon aasialaisessa ja eurooppalaisessa keittiössä. Basil Plus-öljy on kätevä tapa lisätä tätä rakastettua maustetta erilaisiin ruokiin. Basil Plus-öljy selättää kuivatun basilikan mennen tullen eikä se nuupahda ja kuihdu hetkessä kuten tuore basilika.

16,50 €

Peppermint +

Upea Peppermint+ kuuluu hienojen kulinaaristen Plus-öljyjen kokoelmaamme ( Mentha piperita ). Tämän herkullisen tuotteen maku on raikkaan viileä, ja se säilyy hyvänä kätevästi keittiönkaapissa. Tällä monipuolisella tuotteella voit tehdä erilaisia leivontakokeiluja tai maustaa vaikkapa teetäsi.

15,00 €

Lime

Aloita aamu hienosti raikkaalla ja piristävällä tuoksulla. Lisää tätä eloisaa öljyä shampooseesi tuodaksesi hiuksiisi lisää kiiltoa. Päivitä kauneusrutiinejasi ja lisää muutama tippa tätä rauhoittavaa ja kosteuttavaa öljyä kasvovoiteeseesi. Lime-öljy saadaan kylmäpuristamalla limetinkuoria. Limetit poimitaan puista vielä, kun ne ovat vihreitä ja raakoja. Lisää muutama tippa kasvojenpuhdistusaineeseesi poistaaksesi iholta kuollutta ihosolukkoa ja saadaksesi hehkua ihollesi. Sitruksinen ja nostattava tuoksu. Tuo hiuksiin kiiltoa ja eloisuutta. Vähentää ryppyjä.

Alkaen 10,50 €

Kopaiva (Copaiba)

Ihastu tähän savuiselta ja lämpimältä tuoksuvaan öljyyn, joka on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa.Tasapainota tunteita tällä rentouttavalla ja puhdistavalla savuisen tuoksuisella öljyllä. Sopii hienosti myös hierontaan.Taputtele pulssipisteille, ranteisiin ja kaulan alueelle, ja käytä iltamenoissa hajuvetenä.Kokeile myös laittaa muutama tippa kosteusvoiteeseesi.Tämä maanläheinen öljy on yksi tärkeimmistä Stress Away -öljysekoituksen ainesosista. Lämmin ja puinen tuoksu. Vähentää ihon epäpuhtauksia. Sopii rentouttavaksi hierontaöljyksi perusöljyyn sekoitettuna.

Alkaen 35,00 €

Young Living Stress Away

Unohda arjen murheet! Tartu Stress Awayhin, kun tahdot hidastaa vauhtia. Tämä taidolla valmistettu rauhoittava ja rentouttava eteerinen öljysekoitus sisältää mm. limettiä, vaniljaa, kopaivaa ja laventelia. Stress Awayssä on luonnossa esiintyviä tehokkaita ainesosia, kuten seetripuun ja viherlaakerin eteerisiä öljyjä sekä eugenolia. Edesauttaa rauhaa ja positiivisuutta. Käytä kosteusvoiteesi kanssa tai lisää suihkugeeliin tai perusöljyyn.

20,50 €

Citronella

Tämä kirpeän sitruksiselta tuoksuvan öljyn latinankielinen nimi on Cymbopogon nardus. Sitronella on sitrusheinälaji, joka tunnetaan yleisesti nimellä sitrusheinä. Energisoivaa ja nostattavaa Citronella-öljyä käytetään monissa kauneustuotteissa, parfyymit mukaan lukien. Päivitä kauneusrutiinejasi ja lisää muutama tippa tätä rauhoittavaa ja kosteuttavaa öljyä kasvovoiteeseen tai laita muutama tippa shampooseen ravitaksesi hiuksiasi ja hiuspohjaasi. Kirpeä ja raikas tuoksu. Energisoiva ja elvyttävä. Lisää shampoosen lisäraikkautta tuomaan.

15,50 €

Harmony

Harmony™ on ainutlaatuinen sekoitus, joka edistää fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia tasapainottamalla kehon energiakeskuksia. Tämän sekoituksen eteeristen öljyjen vapauttava, tasapainottava ja rauhoittava vaikutus saa meidät avoimiksi uusille mahdollisuuksille. Samalla se luo kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

55,00 €

Forgiveness

Nauti eteerisen Forgiveness-öljysekoituksen makeisen mausteisesta tuoksusta. Aloita uusi päivittäinen rutiini taputtelemalla öljysekoitusta kaulan alueelle, päästä irti menneestä ja ota tuleva vastaan. Voit myös kokeilla levittää muutama öljytippa (laimenna tarvittaessa) rintasi päälle ja nauttia olibaanihartsin, ruusun ja palsamipelargonin upeista tuoksuista. Öljysekoituksen sisältämän ruusuöljyn on sanottu avaavan sydänchakraa edistäen epäitsekästä rakkautta.

85,90 €

Release

Käyttöehdotus Sisäänhengitys: Hengitä syvään tätä eloisaa tuoksua. Ihonhoito: Levitä muutama tyylikkään tuoksuinen öljytippa kaulan alueelle. Kylpeminen: Laita 6-8 öljytippaa lämpimään kylpyveteen ja rentoudu. Hieronta: Laimenna muutama öljytippa 10 ml:aan Young Living V-6®-perusöljyä tehdäksesi ihanan hierontaöljyn. Hajuvesi: Sopii hyvin Relieve It -, Sensation- tai Stress Away -öljysekoituksen seuraksi.

Alkaen 29,50 €

Reiki 1- kurssi

REIKI 1 -kurssi Mikao Usuin oppien mukaan Tämä on peruskurssi, jonka aikana kanavasi avataan ja harmonisoidaan vastaanottamaan ja välittämään universaalia energiaa. Monille se on myös puhdistautuminen ja/tai elämänmuutos, joka avaa tien omaan sisimpäämme, aikaisemmin käyttämättä olleisiin voimavaroihimme ja tuo uuden tavan kokea olemassaolomme. Reiki 1-kurssilla saatu harmonisointi eli "viritys" kestää koko elämän, sitä ei tarvitse uusia. Tällä kurssilla opit hoitamaan itseäsi Reikin avulla ja opit tutustumaan energioihin ja niiden käyttöön. Kurssiajankohta: la 16.7. - su 17.7. klo 11 - 15:30.   Kurssin hinta: on 240€ (sis alv 24%) ja sisältää edellämainitun lisäksi molempina iltoina kahvin/teen. EARLY BIRD TARJOUS 199€ 3.7.22 asti. Opettajana kurssilla: Mirja Poikkeus

Alkaen 225,00 €

Present time

Tehosta meditaatiotasi Present Time -öljysekoituksella. Tämä öljysekoitus sisältää makean mantelin, tuoksuilangian ja mustakuusen eteerisiä öljyjä. Taputtele pulssipisteille meditaation aikana keskittymistä parantamaan. Voit laimentaa Present Time -öljysekoitusta Young Living V-6® -perusöljyyn ja levittää sekoitusta rinnan päälle edesauttamaan sisäistä vahvuutta, iloa ja rauhaa.

139,50 €

Woimarummun synnytys

Akkain Woiman Rummunsynnytys- kurssi (sopii myös miehille) 14.5.2022 kello 10-16 (viimeistään lopetus kello 18). Ryhmä pidetään pienenä, mukaan mahtuu 7-15 henkilöä! Aloitamme päivän yhteisellä piirillä, jossa kutsumme omat woimamme ja esi-vanhempamme mukaan synnytykseen. Päivän aikana valmistamme Woimarummut ja soittokapulan. Käytämme kalvona poronnahkaa ja kehänä koivuvanerikehää. Nahka on mahdollista värjätä erilaisilla petsiväreillä. Jälkeen päin voit halusi mukaan maalata tai piirtää voimakuvioita kalvolle. Olet lämpimästi tervetullut uuden syntymän äärelle! Hinta: Normaali kokoinen rumpu (noin 40cm halkaisija) 225 € (7-10 osallistujaa) tai 220e (11-15 osallistujaa) Iso rumpu (noin 50 cm halkaisija) 255e (7-10 osallistujaa) tai 250e (11-15 osallistujaa) Hintaan sisältyy rummun ja kapulan materiaalit tarvittavine valmistusvälineineen. Hinta sisältää alv:n.

Alkaen 225,00 €

Young Living Citrus Fresh® +

Young Living Citrus Fresh® Plus-öljy sisältää appelsiini-, greippi-, mandariini-, tangeriini-, sitruuna- ja viherminttuöljyjä. Se sopii hyvin kana- ja lohiruokiin sekä salaatteihin. Voit lisätä sitä myös veteesi lisämakua tuomaan.

11,50 €

Fennel + 5ml

Fenkoli on alkujaan peräisin Välimeren rannoilta, mutta se on levinnyt eri puolille maailmaa, erityisesti kuiviin maaperiin merenrantojen ja jokien lähistöille. Eteerinen Fennel+ -öljy höyrytislataan murskatuista fenkolin siemenistä, ja se tunnetaan ainutlaatuisesta lakritsinkaltaisesta maustaan. käyttää Fennel+ -öljyä resepteissä, joihin kuuluu tuoretta fenkolia, kuten kastikkeissa ja keitoissa. Tuote sopii ihanteellisesti aterian jälkeisiin tonic-juomiin ja teehen, sillä se tukee ruoansulatusta ja saattaa tukea hengityselimistön optimaalista toimintaa. Monien terveyttä edistävien ominaisuuksiensa ansiosta Fennel+ -öljyä on käytetty useissa Young Livingin tuotteissa, mukaan lukien DiGize™, JuvaFlex™, Detoxzyme®, Digest & Cleanse™ ja Essentialzymes-4™. Fennel+ -öljyn käyttötavat: - Lisää 1-2 tippaa suosikkijuomaasi ja nauti lakritsisesta mausta. - Tee keitoista ja dipeistä entistä herkullisempia lisäämällä tippa Fennel+ -öljyä. - Lisää 1-2 tippaa teekuppiin tai lämpimään veteen ja nauti aterian jälkeen ruoansulatuksen edistämiseksi. - Nauti Fennel+ -öljyä päivittäin hengityselimistön optimaalisen toiminnan tukemiseksi.

13,50 €

Sypressi (Cypress)

Tämä raikas, puinen öljy on saatu höyrytislaamalla syperssipuun neulasia ja oksia. Öljy sopii hyvin päivittäisiin kauneusrutiineihisi. Sypressipuu on kotoperäinen Välimeren alueella, ja puu kasvattaa kukkia ja käpyjä. Lisää tätä rauhoittavaa ja puhdistavaa öljyä perusöljyyn ja hiero seoksella vartaloasi. Voit myös käyttää kevyen kasvovoiteen kanssa ennen nukkumaanmenoa: Cypress-öljy sekä virkistää että kosteuttaa ihoa. Lämmin ja puumainen tuoksu. Rauhoittava ja puhdistava. Raikastava ja palauttava.

Alkaen 15,00 €

Lamosalali (Wintergreen) 5ml

Tämä raikas ja virkistävä talvituoksu on hyvä lisä kauneusrutiineihisi. Suloisen minttuiselta tuoksuva öljy on saatu höyrytislaamalla samolalalin tummanvihreitä lehtiä, ja sen tuoksun hengittäminen suoraan pullosta tuntuu erityisen hyvältä kylmänä vuodenaikana. Virkistä aistejasi tällä stimuloivalla ja energiaa tuovalla öljyllä. Rauhoita oloasi laittamalla muutama tippa perusöljyyn ja hiero seoksella kivistäviä kohtia. Lisää tätä öljyä suihkugeeliin ja shampoosen, ja tunne, miten virkistyt. Puhdistava ja viilentävä, ja tekee hiuksista terveemmän näköiset. Makea ja minttuinen tuoksu. Stimuloiva ja energisoiva. Lisää shampoosen saadaksesi kiiltävät ja pehmeät hiukset.

14,90 €

    Kokoelmat