Verkkokauppa

Tervetuloa hyvinvoinnin verkkokauppaan!

Lahjakortit hoitoihin voit tilata täältä.


Valikoimassamme on tarkoin valittuja ja hyväksi koettuja tuotteita tukemaan hyvinvointiasi. Meiltä löydät kivunhoitoon esim. Migreeniyhdistyksen suositteleman MigraCapin joka on yksi suosituin tuotteemme ja toinen ehdoton kestosuosikki on ryhtiliivi. Jalkojen hoitoon löydät laadukkaat jalkojenhoitosarjat kuten esim. luonnonmukaisen Peclavus PODOcare-sarjan josta myös oma voide diabeetikoille sekä suositun Callusan-sarjan helppokäyttöiset ja nopeasti imeytyvät vaahtovoiteet.

UUTUUS! Yksilölliset kengänpohjalliset jalkaterapeutilta!

Valikoimaan on saapunut paljon uutuuksia joista mainittakoon kovaa suosiota saanut Saaren Taika. Iloksemme saimme heiltä jälleenmyyntiin mm. luonnonmukaisia ja vegaanisia ihonhoitotuotteita, shampoot ja tuoksukynttilät. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi.

Kaurilan Saunalta vegaaniset alumiinittomat ja tehokkaat deot. Monelle jo luottodeo. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Lisäksi heidän palashampoot ja- hoitoaineet sekä muita luonnonmukaisia tuotteita ihonhoitoon.


Tilatut tuotteet voi myös noutaa sovitusti (p. 045 220 9888)

Voit myös ostaa tuotteita hoitosi yhteydessä.

Meille saa myös vinkata hyväksi kokemiasi tuotteita jälleenmyyntiin! Laitetaan hyvä kiertämään, kiitos :)

Alla olevasta painikkeesta pääset ostamaan lahjakortteja hoitoihin.

Tuotteita hyvinvointiin

AQVA suihkupääsuodatin

Huipputehokas ja vettä säästävä suihkupään tilalle asennettava suihkusuodatin. Vähentää vedestä ihoa kuivattavia ja hiuksia värjääviä ainesosia. AQVA suihkupääsuodattimessa on samoja ominaisuuksia kuin huippusuositussa AQVA suihkusuodattimessa, mutta suodatus on tarkempaa. Suodattimessa on tehokkaampi 0,5µm:n seula mekaaniseen epäpuhtauksien poistoon. Se poistaa vedestä tehokkaammin myös mikrobiologisia epäpuhtauksia, kuten hiivoja, homeita ja bakteereita. Tekee hyvää iholle Suihkusuodatin vähentää vedestä ihoa kuivattavia ainesosia kuten klooria. Voi auttaa atooppisesta, herkästä tai vahingoittuneesta ihosta kärsiviä. Perustuu lukuisiin asiakaspalautteisiin. Turvallinen ja ihoa hellivä pesuvesi perheen pienimmille ja vauvoille. Tekee hyvää hiuksille Hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävämmät - kuin järvivedessä pestyt. Vähentää ihon ja päänahan kuivumista. Metallien suodattaminen vedestä vähentää vaaleiden hiusten värjääntymistä vihertäväksi tai keltaiseksi. Värjätyt hiukset säilyttävät pidempään sävynsä. Lisää sampoon ja saippuan vaahtoutumista. Suojelee myös lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta. Ekologinen - vettä säästävä Erikoismuotoillun, ns. sirottavan, suihkulevyn ansioista säästät vettä. Silti suihku tuntuu runsaalta ja kastelee tehokkaasti. 200 suutinkoloa avaavat suihkuvirran ovaalin muotoiseksi ja hajottavat vesivirrat sirottamalla sen niin, että vesi tulee iholle pehmeänä sateena. Vähentää haitallista klooria Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Se saattaa aiheuttaa yskää, rintakipuja tai veden kertymistä keuhkoihin. Lisäksi kloori ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä. Muuta Pehmeämmälle vedelle. Vähentää merkittävästi kylpyhuonepintojen ja -kalusteiden kalkkeutumista ja värjäytymistä. Tuote on purettavissa ja pestävissä vaikka astianpesukoneessa. Säilyy siistinä pitkään. Puhdistus- ja vaikutustavat Suuripinta-alainen aktiivihiilikuitupuriste vähentää monia epäpuhtaustyyppejä, joita putkistoista irtoaa tai niissä kasvaa. 0,5µm seula pysäyttää mekaanisesti 1/2000 osa millimetriä suuremmat hiukkaset ja kiintoaineet. Tehokkain lopputulos epäpuhtauksien suodattamisessa syntyy, kun yhdistät AQVA suihkusuodatinpään AQVAn suihkusuodattimeen (AQ004). Suodattaa vedestä: bakteereita, hiivoja ja homeita klooria raskasmetalleja hajuja ja makuja lääke- ja hormonijäämiä rautaa ja ruostetta kuparia HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille se sopii vain vedenlaadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella suositeltuna. Suodattimen vaihtoväli suositeltu vaihtoväli 6 kk/1 käyttäjä, 3 kk/2 käyttäjä jne. Vaihtosuodattimen tuotekoodi: AQ004-1V Asennus Sopii kiinnitettäväksi kaikkiin suihkuihin, joissa on pidike suihkupäälle. Olemassa oleva suihkupää korvataan AQVA suihkupääsuodattimella. Mitat: Pituus 27cm. Halkaisija 4cm

69,00 €

Dafi lasinen suodatinkannu

Lasinen juomakannu, joka puhdistaa juomaveden kätevästi ja huokeasti! Tuote sisältää Dafi Classic suodattimen. Kannuun sopivat myös Dafi Aqua Balance pH+ suodatin (tuotekoodi PH) ja B100-15 suodatin (tuotekoodi B008) Suodattimen suositeltava vaihtoväli Dafi Aqua Balance pH+ ja Dafi Classic suodattimilla 150L ja BH100-15 suodattimella 170L Kannun koko 2 litraa, suodatetun veden määrä 1 litra. Dafin lasinen juomakannu on tehty borosilikaattilasista, joka kestää korkeita lämpötilojen vaihteluita sekä kemikaaleja (standardi ISO 3585). Kannussa on suodatinosassa laadukasta, ekologista muovia, joka on BPA-, ftalaatti ja seleenivapaa. Led-ilmaisimella toimivan mittarin avulla vaihdat suodattimen aina ajallaan! Led-ilmaisimella toimiva mittari kertoo suodattimen käyttöiän, joka on yksi kuukausi. Jos led-valo on sininen, suodattimessa on käyttökapasiteettia jäljellä. Viikkoa ennen vaihtoa valo muuttuu keltaiseksi. Kun valo vaihtuu punaiseksi, vaihda suodatin. Saranalla toimiva läppä kannessa aukeaa automaattisesti veden painosta, jolloin läppää ei tarvitse poistaa täytettäessä.

39,50 €

Aquaphor Prestige

Prestige vedensuodatuskannu AQUAPHOR JUOMAKANNUT Laadukkaat suodattimet (B100-5 suodatin), aktiivihiili, ioninvaihto, nanohiilikuitu Helppokäyttöinen Elintarvikehyväksyttyä muovia ja BPA vapaa! Suodattmessa vaihtovälistä muistuttava kalenteri Kokonaistilavuus 2,8 litraa Suodattimen kesto 300 litraa Koko: 253x117x255mm Väri: sininen Konepesunkestävä Mekaaninen litralaskuri kertoo suodattimen vaihtovälin Väri: musta tai sininen Aquaphor suodattimet poistavat tehokkaasti yleisimpiä vesijohtovedestä löytyviä epäpuhtauksia, kuten: sedimentti, ruoste, hiekka, muta, siitepöly orgaaniset klooriyhdisteet ja kloroformi, kloori alumiini, kupari, elohopea, lyijy, rauta: raskasmetallit ja metallit petrokemialliset yhdisteet fenolit antibiootit ja hormonit, lääkkeet suurikokoiset bakteerit

24,90 €

AQVA GLASS vedenpuhdistuskannu

AQVA GLASS vedenpuhdistuskannusta saat kätevästi raikasta ja puhdistettua vettä juotavaksesi ilman odottelua. Tyylikäs, lasinen suodatuskannu suodattaa veden juuri ennen käyttöä, lasiin kaadettaessa. Kannun suodatin on pinta-alaltaan suuri ja mahdollistaa kokoluokassaan ennennäkemättömän tehokkaan ja nopean suodatuksen. Lasi on hetkessä täysi. Suodatus tapahtuu vasta kun vettä kaataa lasiin. Vesi on aina juuri suodatettua ja raikasta, vaikka se olisikin seisonut pitkään. Mikrokuituinen aktiivihiilisuodatin suodattaa jopa bakteereja, mikromuoveja sekä lääke- ja hormonijäämiä. Nauti vesi halutessasi jääkylmänä - kannua voi säilyttää myös jääkaapissa Kestävä laboratoriolaatuinen borosilikaattilasikannu varmistaa, ettei veteen pääse liukenemaan siihen kuulumattomia yhdisteitä. Turvallinen puhdistus ilman kemikaaleja. Veteen ei lisätä mitään ylimääräistä - epäpuhtaudet jäävät kiinni suodattimeen, joten puhdistukseen ei tarvita kemikaaleja. Tyylikäs design-kannu sopii arkeen ja juhlaan. HUOM! Suosittelemme vedenpuhdistuskannua kunnallisveden laadun parantamiseen. Käytä kannua kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella asiantuntijan suosittelemana. Suodattaa vedestä: klooria klooriamiinia kiintoaineita ja sakkoja väriä ruostetta/rautaa mangaania sameutta lääke- ja hormonijäämiä humusta orgaanisia yhdisteitä mikromuoveja lyijyä bakteereita, hiivoja ja homeita ** kuparia muita metalleja ja raskasmetalleja ** Suodatin poistaa suurimman osan mikrobiologisista epäpuhtauksista, mutta ei tee vedestä steriiliä. Suodattimen vaihtoväli Vaihtoväli on noin 3 kk*. Riittoisuus on 600 litraa*. Tukkeutumisen aiheuttaman suodattimen vaihtotarpeen huomaa, kun puhdistettu vesi alkaa virrata hitaammin. Suodatin on helppo vaihtaa. Vaihto tehdään ilman työkaluja. Vaihtosuodattimet ovat edullisia. Vaihtosuodattimen tuotekoodi: AQ001V Mitat: Korkeus 31cm, pohjan halkaisija 11cm. * Litrariittoisuuteen vaikuttaa veden kokonaislaatu. Riittoisuus perustuu tyypilliseen keskimääräiseen kunnallisveden laatuun. Puhdistus- ja vaikutustavat Suodatus perustuu pinta-alaltaan suureen, sidottuun aktiivihiileen. Suodattimen pinta-ala vastaa yhtä jalkapallokenttää. Se mahdollistaa kannun suuren suodatusnopeuden ja erinomaisen puhdistustehon. Ylläpito Kannun lasinen osa voidaan pestä tiskikoneessa. Muut osat (suodatinta lukuun ottamatta) voidaan puhdistaa pehmeäharjaisella tiskiharjalla, lämpimällä vedellä ja tiskiaineella. Suodatinta ei saa pestä.

49,50 €

AQVA ULTRA

AQVA ULTRA hanasuodatin on kätevä hanaan liitettävä juomaveden puhdistaja, joka poistaa yleisimmät kunnallisveden epäpuhtaudet ja tekee vedestä raikasta ja maistuvaa. Helppo asentaa. Vettä voidaan ottaa joko suodattamattomana tai suodatettuna. Suoraan hanasta se tulee suodattamattomana vaikkapa tiskivedeksi. Vaihtokytkintä kääntämällä se suodattuu raikkaaksi juomavedeksi. Asentaminen käy muutamassa minuutissa. AQVA ULTRA hanasuodattimessa on huippulaadukas ontelokuituosio. Ontelokuidun on valmistanut japanilainen Mitsubishi. Sen seulakoko on 0,1µm, jonka ansiosta vedestä suodattuu tavallisimpien epäpuhtauksien sekä haju- ja makuhaittojen lisäksi myös muuten vaikeasti poistettavat mikrobiologiset epäpuhtaudet kuten bakteerit, hiivat, homeet, alkueläimet ja loiset. Veden hygieenisyys nousee aivan uudelle tasolle. Koska tuotteessa ei ole kuluvia liukupintaisia osia, sillä on ylivoimainen kulutus- ja käyttökestävyys. Venttiilimekanismi on suunniteltu kestämään tuhansia käyttökertoja ilman vuotoja ja muita ongelmia. HUOM! Suositellaan käytettäväksi kunnallisveden laadun parantamiseen. Kaivo- tai järvivesille vain laadun kohentajana tai vesianalyysin perusteella asiantuntijan suosittelemana. Puhdistus- ja vaikutustavat 1. vaiheessa vedestä suodattuvat suuret putkistosta irtoavat roskat ja sakat. 2. vaiheessa adsorptiosuodattimen aktiivihiili sitoo itseensä veden epäpuhtauksia. 3. vaiheen ultrasuodatus poistaa bakteerit, hiivat, alkueläimet ja homeet 0,1 mikrometrin tarkkuudella. Suodattaa vedestä: klooria torjunta-aineita raskasmetalleja, kuten kuparia, lyijyä, elohopeaa ja kadmiumia kalkkia rautaa ja ruostetta bakteereja, viruksia, hiivoja ja homeita mikromuoveja antibiootti- ja hormonijäämiä petrokemikaaleja fenoleja kiintoaineita 0,1µm asti (0,0001 millimetriä) Suodattimen vaihtoväli Suodattimen riittoisuus on jopa tuhat litraa riippuen veden laadusta. Jos puhdistettavassa vedessä on paljon ruostetta, rautaa, humusta, mikrobiologisia epäpuhtauksia tai kalkkia, voi riittoisuus jäädä alle tuhannen litran. Tukkeutumisen aiheuttaman suodattimen vaihtotarpeen huomaa puhdistetun veden virtaaman hidastumisena. Vaihtoväli 3-4 kk/1-2 käyttäjää, 1-2 kk/4 käyttäjää. Suodatin on helppo vaihtaa. Vaihto tehdään ilman työkaluja. Vaihtosuodattimet ovat edullisia. Asennus Tuote liitetään hanan päähän suoraan poresuuttimen kierteisiin tai mukana tulevilla kierresovittimilla (5 kpl).

69,00 €

Aquaphor Topaz hanasuodatin

Aquaphor Topaz hanaan liitettävä suodatin Ihanteellinen tuote juoma- ja ruokaveden raikastamiseen ja laadun yleiskohentamiseen. Tuote liitetään hanan päähän kierteillä tai mukana tulevalla kierresovittimella. Vettä voidaan ottaa suoraan hanasta tai vaihtokytkintä kääntämällä Topaz suodattimen kautta. Riittoisuus: 750 litraa / ajallisesti suodattimen suositeltu vaihtoväli kolme kuukautta (veden mahdolliset kiintoaineet voivat vaikuttaa) Poistaa vedestä mm: Kloori: 99% Petrokemikaalit: 98% Fenolit: 99% Torjunta-aineet: 95% Raskasmetallit: 98% Antibiootti- ja hormoonijäämiä

30,00 €

TRE-aloituskurssi 20.1.21

TRE- aloituskurssi to 20.1.21 klo 18-20.30. TRE-aloituskurssin tarkoituksena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla. Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista Kurssin hinta 110€ early bird hinta 95€ 5.1.21 asti.

95,00 €

Asahia vauvojen vanhemmille (kertamaksu)

Ajankohta: 4.11. - 16.12.2021 Torstaisin klo 10-11 (Asahia n. 45 min, siirtymisiin yms. varattu n. 15 min.) Hinta 70€ 7 krt / 15€ kertamaksuna Ilmoittautuminen ja lisätietoja: info@kehon-ja-mielen-voima.com Lue lisää ! Käytä maksaessa koodia VALMENNUS.

15,00 €

Asahia vauvojen vanhemmille (7krt)

Ajankohta: 4.11. - 16.12.2021 Torstaisin klo 10-11 (Asahia n. 45 min, siirtymisiin yms. varattu n. 15 min.) Hinta 70€ 7 krt / 15€ kertamaksuna Ilmoittautuminen ja lisätietoja: info@kehon-ja-mielen-voima.com Lue lisää ! Käytä maksaessa koodia VALMENNUS.

70,00 €

Intialaisen päähieronnankurssi

INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN KOULUTUS Hoitotyön lisätyökaluksi tai oman perheen ja läheisten hoitamiseen, etukäteen tietoja et tarvitse -eli sopii kaikille! Aika: to 18.11.2021 klo 16.30- 21.15 ja pe 19.11.2021 klo 16.30- 21.15 Paikka: Hyvinvointitila Kehon ja mielen voima (Pohjois-Haagan aseman lähellä) Lue lisää koulutuksesta!

180,00 €

Yksilöllinen liikuntavalmennus 3kk

Liikuntaohjelmia kaikenlaisille liikkujille. Valikoimaan kuuluvat: - Saliohjelmat tukemaan yksilöllisiä tavoitteita kuntosaliharjoiteluun - Kotona tehtävät lihaskunto-ohjelmat - Peruskuntoa ja kestäyyttä kasvattavat liikuntaohjelmat yksilöllisesti mieluisilla tavoilla - Juoksukunnon kasvatus aloittelijasta jo jonkin verran taustaa omaaville - Lihaskuntoa ja peruskuntoa tukeva ohjelma Ensimmäisen kuukauden hinta pitää sisällään alkukartoituksen ja henkilökohtaisen ohjelman, valmentajan etäyhteystuen, mahdolliset tarvittavat muokkaukset sekä ohjeet ohjelman noudattamiseen. Jatko kuukausina ohjelmaa rakennetaan tarvittavin muokkauksin, jotta tulos on nousujohteista ja vie kohti tavoitteita. Tavoitteet päivitetään tarvittaessa. Lue tarkemmin valmennuksesta ! Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse valmennus@haaganhieronta.com. HUOM! Käytä ostaessasi koodia VALMENNUS.

150,00 €

Yksilöllinen ravintovalmennus 3kk

Mitä ravintovalmennus sisältää? Ravintovalmennus kattaa kirjallisen alkuhaastattelun ja seurannan sekä tarvittavat päivitykset 3 kk ajaksi. Työkalut valita MITÄ syö ja kattavan listan mistä koostaa omat ateriansa omien makumieltymysten mukaan. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse valmennus@haaganhieronta.com. Katso tarkempi kuvaus valmennuksesta !

225,00 €

Yksilöllinen liikuntavalmennus 1kk

Liikuntaohjelmia kaikenlaisille liikkujille. Valikoimaan kuuluvat: - Saliohjelmat tukemaan yksilöllisiä tavoitteita kuntosaliharjoiteluun - Kotona tehtävät lihaskunto-ohjelmat - Peruskuntoa ja kestäyyttä kasvattavat liikuntaohjelmat yksilöllisesti mieluisilla tavoilla - Juoksukunnon kasvatus aloittelijasta jo jonkin verran taustaa omaaville - Lihaskuntoa ja peruskuntoa tukeva ohjelma Ensimmäisen kuukauden hinta pitää sisällään alkukartoituksen ja henkilökohtaisen ohjelman, valmentajan etäyhteystuen, mahdolliset tarvittavat muokkaukset sekä ohjeet ohjelman noudattamiseen. Jatko kuukausina ohjelmaa rakennetaan tarvittavin muokkauksin, jotta tulos on nousujohteista ja vie kohti tavoitteita. Tavoitteet päivitetään tarvittaessa. Lue tarkemmin valmennuksesta ! Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse valmennus@haaganhieronta.com. HUOM! Käytä ostaessasi koodia VALMENNUS.

60,00 €

Sade hoitoaine kaikille hiustyypeille 250 ml

63,60 €/l. Hiusten poishuuhdeltava hoitoaine. Sopii Curly Girl- metodiin. Testaa ja innostu! Intensiivinen hoitoaine kaikille hiustyypeille sopii päivittäiseen käyttöön. Sisältää mm. Himalajan kristallisuolaa, luomu-kookosöljyä, luomu-manteliöljyä, E-vitamiinia, luomu-auringonkukkaöljyä, guavaa ja mangoa. Lisää painotonta kosteutta hiuskuituun antaen kiiltoa. Tekee hiuksista helposti selvitettävät sekä tuuheat. Vahvistaa ja tekee hiukset elastisemmiksi. Pehmentää ja suojaa hiuksen pintaa. Selvittää hiukset ja parantaa kammattavuutta. Käyttöohje: Levitä pieni määrä hoitoainetta kaikkialle hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolella. Tuote sopii mainiosti Curly Girl- metodiin, korostaen hiusten luonnollisia kiharoita. Ei sisällä silikonia. Miedosti hajustettu. Inci: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Tocopherol, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrolyzed Rice Protein, Maris Sal, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Psidium Guajava (Guava) Extract, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xanthan Gum, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract. * Luomutuotettua Säilytys: 24 kk valmistuksesta ja 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. 100 % luonnonkosmetiikkaa! Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat ekosertifioituja ja lisäksi osa myös luomutuotettuja. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa Ecocert Cosmos -tehtaalla. Sade classic -tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, elegant -tuotteet ovat miedosti hajustettuja. ***** Laadukkaat Sade ihon- ja hiustenhoitotuotteet ovat kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia, hoitavia ainesosia. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt hemmottelevat ihoa ja hiuksia. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä. Sade-tuotteet sopivat kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikoille, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

15,90 €

Ruusuinen saunasuola 155 ml

44,52 €/kg. Ylellinen hemmottelutuote ihaniin saunahetkiin. Sisältää Himalajan kristalli-tomusuolaa ja ruusujauhoa. Ruusuinen, ylellinen kylpysuola aidosta Himalajan kristalli-tomusuolasta. Kristallisuolan mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnollisesti imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Suolalla on puhdistava ja ihoa pehmentävä vaikutus. Käyttö: Hiero saunasuolaa kosteaan ihoon. Voit tehostaa vaikutusta saunan lämmössä.

6,90 €

Sade käsivoide 100 ml, uudistunut pakkaus

99 €/l. Sade käsivoide on valmistettu korkealaatuisista 100% luonnon aineista. Sade käsivoide on nyt pakattu kätevään pumppupulloon ja tuotteeseen on lisätty kevyt hajuste, joka on peräisin luomu-appelsiiniöljystä. Käsivoide sisältää mm. luomuarganöljyä, -mustaherukansiemenöljyä, -manteliöljyä sekä -aloe veraa. Sade käsivoide hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa. Sopii erityisesti kuivalle iholle, psoriaatikolle, allergiselle ja atoopikolle. Miedosti hajustettu. Sade käsivoide sisältää useita erityisen ravintorikkaita ja hoitavia luomuöljyjä. Se on varsinainen terveyspommi kuivalle ja rasittuneelle iholle. Sen pitkävaikutteinen teho takaa hyvän lopputuloksen. Käsivoide sisältää mm: Kristallisuola: Yksi maailman mineraalirikkaimmista luonnonsuoloista, sen mineraalit ja kivennäisaineet imeytyvät syvälle ihohuokosiin jotka ravitsevat ja tasapainottavat tehokkaasti ihoa. Mustaherukan siemenöljy: Mustaherukan siemenenten tiedetään olevan varsinainen terveyden aarreaitta. Niissä on runsaasti omega-rasvahappoja jotka vahvistavat ihon suojakerrosta. Mustaherukan siemenöljyn tiedetään olevan tehokas apu mm. atooppiselle iholle. Arganöljy: Arganöljy on tunnettu kotimaassaan Marokossa sen monista lääkinnällisistä ominaisuuksista. Se onkin luokiteltu maailman hienoimmaksi ja ainutlaatuisimmaksi öljyksi. Tätä arvokasta öljyä käytetään korkealuokkaisissa kosmetiikkatuotteissa. Öljyn korkeiden tyydyttyneiden rasvahappopitoisuuksien vuoksi se on tehokas apu kuivalle iholle, atoopikolle, psoriaatikoille ym. iho-ongelmiin. Se sisältää E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kimmoisuuden ja edistävät solujen elintoimintoja sekä vähentää ryppyjä. Manteliöljy: Sisältää runsaasti oleiinihappoja, jotka imeytyvät tehokkaasti silottaen ja hoitaen ihoa. Aloe Vera: Kosteuttaa, tasapainotta, kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Parantaa tulehduksia ja nopeuttaa ihon luonnollista parantumisprosessia, parantaa ihoärsytystä. Ingredients: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Cetyl Alcohol, Mineral salts, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xanthan Gum, Citrus sinensis (Sweet Orange) Oil* *Luomutuotettua Laadukkaat Sade ihon- ja hiustenhoitotuotteet ovat kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia, hoitavia ainesosia. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt hemmottelevat ihoa ja hiuksia. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä. Sade-tuotteet sopivat kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikoille, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

9,90 €

Sade kristallisuola-kookos salva 50 ml

238 €/l. Uudistunut pakkaus! Tehohoito huulille ja iholle! Ihoa suojaava, hoitava ja kosteuttava, hellävarainen salva. * Luomu-kookosöljy on tehokas ja pitkäaikainen ihon kosteuttaja. * Luomu-mehiläisvaha suojaa, pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. * Karite voipuun rasvalla on soluja uudistava ominaisuus. * Kristallisuola hoitaa, desinfioi ja ravitsee ihoa tehokkaasti. * Hajusteeton. * Kotimainen. * Ei testattu eläinkokeilla. Ingredients: Cocos (Coconut) Nucifera Oil*, Cera Alba*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mineral Salts, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol. *luomulaatua

11,90 €

Salitair täydennyspakkaus, vuorikristallisuola 220g

Täydennyssuolapakkaus Salitair suolainhalaatiolaitteeseen Salitair täydennyspakkauksen vuorikristallisuola on karkeajakoista luonnon vuorikristallisuolaa, jota louhitaan syvältä kallioiden suolalouhoksista Euroopassa. Vuorikristallisuolassa on korkea mineraalipitoisuus, joten se on ihanteellista inhalaatiokäytössä. Yksi pakkaus vuorikristallisuolaa riittää kattamaan kolme täyttökertaa. Suola kannattaa vaihtaa uuteen kolmen kuukauden käytön jälkeen. Salitair vuorikristallisuolan koostumus Vuorikristallisuolan tyypilliset arvot: NaCl 99%, Ca/Mg 0.3%, S04 0.7% maks. Säilytytettävä auringonvalolta suojattuna, kuivassa ja viileässä paikassa.

11,90 €

Salitair suolainhalaatiolaite

Salitair suolainhalaatiolaite on suunniteltu hengitysvaivojen tukihoidoksi allergikoille, astmaatikoille ja toistuvista ylähengitystietulehduksista kärsiville henkilöille Salitair suolainhalaatiolaitteen mikroskooppiset suolakiteet huoltavat ja puhdistavat hengitysteitä edistäen hengityselimistön yleistä hyvinvointia. Suolan vaikuttavat aineet helpottavat hengittämistä ja säännöllisesti käytettynä tukevat kuntoutusta sekä lääkinnällistä hoitoa. Salitair inhalaatiolaitteen hyödyt Salitair inhalaatiolaitteen käytöstä voi olla apua mm. seuraavissa tiloissa: astma ja allergiat, nuha, heinänuha, poskiontelontulehdus, keuhkoahtaumatauti, emfyseema, keuhkoputkentulehdus, flunssat, hinkuyskä, kuorsaus ja tupakoinnin aiheuttamat hengitystieongelmat. Laitteessa on pestävä ja uudelleentäytettävä suolakammio, jossa on kaksi suodatinta ja ergonominen suukappale. Pakkaus sisältää 220g karkeajakoista vuorikristallisuolaa, jota louhitaan syvältä kallioperäisistä suolalouhoksista Euroopassa. Korkean mineraalipitoisuutensa vuoksi vuorikristallisuola soveltuu käytettäväksi juuri inhalaatiohoidoissa. Suolaterapia käytännössä Salitair suolainhalaattorin käyttö on yksinkertaista; hengität vain sisään laitteen kautta ja ulos sierainten kautta. Jo 15 minuuttia kestävä päivittäinen suolahoito riittää. Kun sisäänhengitettävä ilma läpäisee keskussuolakammion, kostea ilmavirtaus imee mukaansa pieniä suolahiukkasia, jotka läpikulkumatkallaan puhdistavat hengitysteitä ja poistuvat uloshengititettäessä vieden mukanaan epäpuhtauksia. Suolahoito vahvistaa elimistön luonnollisia puhdistusmekanismeja edistäen epäpuhtauksien poistumista ja vähentäen esimerkiksi allergioiden ja tulehdusten aiheuttamaa ärsytystä. Keskustele lääkärin kanssa ennen suolahoidon aloittamista, mikäli sinulla on korkea verenpaine, olet moniallerginen tai erityisen herkkä.

39,90 €

ClipAir Sleep sieraintenlaajentaja – swissmade

ClipAir Sleep sieraintenlaajentaja parantaa hapenottokykyä ja ehkäisee kuorsausta sekä kurkun kuivumista avaamalla hellävaraisesti nenäkäytävän kapeinta kohtaa Kuorsauksen vähentyessä myös unenaikainen palautuminen paranee. Ihanteellinen käytettäväksi myös liikunnan aikana. Nenän kautta syntyvää kuorsausta voi ehkäistä käyttämällä nenäliuskoja yön aikana. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää hengitysteiden kosteuden ylläpitämiseksi, lämmittämiseksi ja epäpuhtauksien suodattamiseksi. ClipAir sieraintenlaajentaja on valmistettu lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista, joka on miellyttävän tuntuinen. Huomaamaton, miellyttävä, tehokas ja uudelleenkäytettävä. Pakkauksessa on kolme kokoa; S, M ja L, läpikuultava väri. ClipAir Sleep sieraintenlaajentajan käyttö- ja hoito Sieraintenlaajentaja asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Voidaan asettaa tarvittaessa lämpimään veteen (60°C) ja muotoilla yksilöllisesti sieraimiin sopiviksi. Pesu miedolla nestemäisellä pesuaineella ja huuhtelu haaleassa juoksevassa vedessä. Suositeltava käyttöikä n. kolme kuukautta.

18,95 €

Somnofit uniapneakisko

Somnofit on lämpömuotoiltava oraalinen laite lievään ja keskivaikeaan obstruktiiviseen uniapneaan Somnofit koostuu kahdesta muotista ja säädettävistä hihnoista, jotka muotoillaan itse keitinvedessä kuumentamalla. Uniapneakiskon vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto vähentää tai pysäyttää kuorsauksen ja uniapnean eli unenaikaiset hengityskatkokset. Somnofitin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa eikä kieli valu nieluun Unen aikana ylähengitysteiden, pehmeän suulaen ja kielen lihakset rentoutuvat ja ilman kulkutila pienenee. Unenaikaiset hengityskatkokset syntyvät kun hengitys ei kulje vapaasti ylähengitysteissä. Somnofitin avulla alaleuka pysyy anatomisesti oikeassa asennossa eikä kieli valu nieluun. Hoidon kannalta on olennaista, että lääkäri on diagnosoinut uniapnean ja suosittelee uniapneakiskon käyttöä pitkäaikaisessa uniapneaoireiden ehkäisemisessä. Somnofit uniapneakiskon muotoilu ja sovitus suoritetaan vaivattomasti kotona vain muutamissa minuuteissa. Pakkauksen säätöhihnoilla kiskomuotit voidaan säätää mahdollisimman tarkasti. Uniapnean vaikutukset Hoitamaton uniapnea eli ylähengitysteiden ahtautumisesta johtuvat unenaikaiset hengityskatkokset moninkertaistavat sydäninfarktin sekä verenpaine- ja sepelvaltimotaudin vaaraa ja lisäävät riskiä sairastua tyypin II diabetekseen. Lyhyemmällä aikavälillä väsymys, päänsärky, muistihäiriöt ja kohonnut verenpaine voivat kertoa uniapneasta. Oireita pahentavia tekijöitä ovat ylipaino, päihteet, uni- ja rauhoittavat lääkkeet, epäsäännölliset elintavat, stressi ja selällä nukkuminen. Somnofit on alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Pehmeä materiaali ei aiheuta hiertymiä suuhun tai leuan nivelten kipeytymistä. Väriaineeton ja allergeeniton. Kontraindikaatiot ja muuta huomioitavaa Vasta-aiheet: hammasproteesi, heikosti kiinnitetty hammasimplantti, alaleuan nivelkipu, irtoava hammas tai etenevä hammasta ympäröivä sairaus, alle 10 hammasta ala-tai ylärivistössä, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä ja kiskoon tottuminen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Saattaa joissakin tapauksissa aiheuttaa purennanmuutoksia, jolloin lääkärin seuranta on suositeltavaa. Huomioithan elintavat, jotka vaikuttavat kuorsaukseen ja uniapneaan. Suosittelijoita: Mm. Hammaslääkärit Antti Pihakari, Tiina-Riitta Vuorjoki, Kari Kivi, Ulla Kotiranta, Kari Väätäinen, Paula Makkonen, Pirjo Savolainen, Merja Laurila ja Sirkka Halinen suosittelevat Somnofit suukojetta ensisijaiseksi hoitomuodoksi lievään ja keskivaikeaan uniapneaan. The American Academy of Sleep Medicine suosittelee alaleuan asentoa muokkaavan kojeen käyttöä lievään ja keskivaikeaan uniapneaan.

84,90 €

    Kokoelmat