Gary's Light

Gary's Light on tehty valaisemaan ja laajentamaan totuuden ja tarkkanäköisyyden tiedostamista. Juuri näinä aikoina me tarvitsemme valon pilkahdusta elämässämme enemmän kuin koskaan. Mary on kertonut, että Gary tapasi luoda kotona uusia öljysekoituksia, joita hän usein sitten muokkasi uuteen uskoon.

Joillakin näistä öljyistä on pitkä historia ja jotkut taas ovat melko uusia löytöjä. Yhdessä nämä öljyt sisältävät lukuisia ainesosia, jotka tukevat kehon ja mielen hyvinvointia. Kanelin ja kistuksen lämpimät, mirhan ja sitruunaruohon runsaat ja olibaanihartsin, Dorado Azulin, Eucalyptus Radiatan ja iisopin nostattavat tuoksut edesauttavat virkistymistä ja tasapainoa.

Öljysekoituksen pehmeä, elegantti ja tasapainoinen tuoksu rauhoittaa ja antaa voimaa. Samalla se tuo sydämeen riemua ja rauhaa.


Ainesosat

Cinnamomum zeylanicum* (kaneli) -kuoriöljy, Cymbopogon flexuosus* (malabarinsitrusheinä) -öljy, Commiphora myrrha* (mirha) -öljy, Cistus ladaniferus* (kistus) -öljy, Eucalyptus radiata* -lehtiöljy, Boswellia sacra* (temppeliolibaani) -hartsiöljy, Hyptis suaveolens* (Dorado azul) -siemenöljy, Hyssopus officinalis* (iisoppi) -lehtiöljy, Citrus aurantium amara* (pomeranssi) -lehti-/oksaöljy.

Saattaa sisältää: bentsyylibentsoaatti**, sinnamaali**, sinnamyylialkoholi**, sitraali**, sitronelloli**, eugenoli**, geranioli**, isoeugenoli**, limoneeni** linaloli**.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy
**Eteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat

67,65 €
Hinta sis. ALV