Ajanvarauskalenteri

Ajankohtaista:

(Ajanvarauskalenteri löytyy ajankohtaista päivityksen jälkeen alla).

Hyvät asiakkaamme, tiedämme että toimitte vastuuntuntoisesti kuten tähänkin asti. Jos teillä on tuntemuksia että olette mahdollisesti tulossa sairaaksi voitte perua/siirtää aikanne vielä viime hetkellä veloituksetta p. 045 220 9888.

Haluamme kiittää teitä ymmärryksestä ja sujuvasta yhteistyöstä. Pidetään jokainen kohdallamme huolta että emme levitä tautia. Nyt on erityisen tärkeätä monelle päästä hierontaan. Meille on tullut viime päivinä esim. uusia asiakkaita sen takia että työergonomia on mitä sattuu kun kotoa joutuu tekemään töitä. Yksi keittiön pöydän äärellä ja toinen sohvalla...

Jotta voimme turvata kaikille hoitoon pääsyn ja tarjota asiakkaillemme turvallisen hoitoympäristön, toivomme että jokainen pesee kätensä (vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan ja kuivaa ne paperilla) heti sisään tultuaan. Pidämme erilliset, intiimit hoitohuoneemme puhtaina ja siivoamme jokaisen asiakkaan jälkeen. Vastuullisina terveydenhuollon ammattilaisina noudatamme toki näitä ohjeita päivittäin, mutta pintojen puhtauteen kiinnitämme nyt erityistä huomiota emmekä myöskään tule sairaana töihin.

Jos tunnet olosi sairaaksi tai olet vasta parantunut, odota vielä 14 päivää oireiden kadottua ennen hoitoon tulemista. Samoin jos olet vasta palannut ulkomaan matkalta.

Kiitos muiden huomioonottamisesta ja lämpimästi tervetuloa meille hoitoihin!

Ohjeet ajanvarauksen käyttöön:

Valitse alla olevasta kalenterista toimipiste ja sen jälkeen haluamasi palvelu. Valintojen jälkeen pääset valitsemaan ajan tietylle hierojalle tai voit valita valikosta vaihtoehdon kuka tahansa niin näet kaikki vapaana olevat ajat.

Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista voit soittaa numeroon 045 220 9888 ja tiedustella peruutusaikoja. HUOM! Sarjakortilla voit varata seuraavan aikasi kenelle tahansa.

Voit maininta lisätietokentässä jos haluat lämpöhoidon, (+4e), kinesioteippauksen (+10e)

Dry needling hoidon (+10e, vain Titalta).  .

HUOM 60min+ SARJAKORTIN KÄYTTÄJÄT!

3 upeaa vuotta takana hierontapalveluita, kiitos siitä teille mahtavat asiakkaamme! Saimme juuri tiimiimme uuden kehon spesialistin, osteopaatin (AMK) ja haluamme tarjota teille mahdollisuuden kokeilla hänen hoitoa!

Hierontasarjakortti (60min+) käy huhtikuun loppuun myös osteopaattiseen hoitoon!

Toki kaikki ovat tervetulleita hoitoon, tarjoushinta osteopaattiseen hoitoon hutikuun loppuun 60e.