Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Linda Ristiluoma

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Räätälöin hieronnan aina yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan .

Opiskelen ensihoitoa ja tunnen näin ollen jo hyvin myös erilaiset sairaudet ja niiden mahdollisesti mukana tulevat erityistarpeet.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja hierojana minulla on jo vankka 15-vuoden kokemus!

Hieron mielelläni myös erityisryhmät kuten liikuntarajoitteiset, raskaana olevat sekä lapset ja nuoret.
 
UUTTA: Teen myös ravinto- ja liikuntavalmennuksia - LUE LISÄÄ!

Marjam Lähteenkorva

Koulutettu hieroja


Olen valmistunut klassiseksi koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa. Haastattelun ja tutkimisen avulla pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan hoidon. Vaikka olen avoin ja sosiaalinen ymmärrän hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. Olen utelias ja innokas oppimaan uutta syventäen ymmärrystäni ihmisistä ja asioista.

Service also available in English!

Inga Dolinskaja

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja
Aktiiviliikkuja


Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana. Teen urheilu- ja klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Sovellan hieronnassani erilaisia tekniikoita ja hyödynnän matkan varrella kertyneitä lisäkoulutuksia. Hoidan jokaista asiakasta heidän tarpeiden mukaisesti, tehokkaasti ja ongelma alueille keskittyen, kuitenkin kivuttomasti ja rentouttaen. Annan mielelläni asiakkailleni vinkkejä ja harjoituksia terveyden edistämiseen.


Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

ÄITYSLOMALLA

Viktoria Manina

Koulutettu hieroja
Hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon, jossa sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen

Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. kuivakuppaus, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.

Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteessä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, kuivakuppaus sekä Intialainen päähieronta. Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja
Shiatsumestari
Asahi Health -ohjaaja
Äänimaljahoitaja

Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, shiatsuun, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan ja äänimaljahoitoihin ja äänimaljarentoutusryhmään. Aloitan myös ryhmän asahia vauvojen vanhemmille marraskuussa 2021.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronnassa ja järjestän Asahi kursseja tilauksesta ja verkkopalveluna.

Service also available in English!

Terhi Karttunen

Fysioterapeutti
NLP-trainer
Hieroja

"Irti kehon ja mielen lukoista."

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007. Minulla on monipuolinen osaaminen TULE-, neurologia- ja geriatristen asiakkaiden kuntoutuksesta. Olen toiminut fysioterapeuttina niin yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla. Valmistuin NLP-traineriksi 2021 ja nyt opiskelen itseni NLP Masteriksi. Vuonna 2020 löysin elämän tarkoitukseni ja se on auttaa muita löytää itsestään oma sisäinen voima. Auttaa ja parantaa muita myös henkisellä tiellä.

Minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltaisuus, mielen, kehon ja alitajunnan keskinäinen liitto. Jokin vanha sisäinen uskomus tai kokemus saattaa estää eteenpäin menemästä. Tai kehoon saattaa jäädä muistijälkiä, erilaisia lukko- ja kiputiloja menneistä muistoista. Intuitiivisella hieronnalla yhdistettynä puhtaaseen energiaan voin paikallistaa näitä lukkotiloja ja auttaa sinua vapautumaan niistä. Voimamieliharjoitteilla saat lisää työkaluja ratkaista ja purkaa mielen lukkoja ja päästää irti rajoittavista uskomuksistasi. Voit päästä eroon erilaisista jännityksistä ja peloista. Saat keinoja stressin ja elämän hallintaan.

Fysioterapeuttisin keinoin autan sinua löytämään kehosi elastisuus, jäntevyys ja kehosi luonnolliset liikeradat ja liikemallit. Saat tärkeää tietoa omasta kehostasi. Fysioterapiassa tutkitaan ja yritetään löytää syyt oireille ja löytää keinot päästä tavoitteisiisi. Minulle on tärkeää, että tulet kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi sellaisena kuin olet. Jokainen kuntoutuskerta muokkautuu omanlaiseksi sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kunnioittaen.

Osteopaatti ja koulutettu hieroja

Jarmo Siponen

Osteopaatti

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Tennisvalmentaja


Aloitan Haagan Hieronnassa työt marraskuussa 2021. Olen valmistunut hierojaksi v. 1988 ja osteopaatiksi v. 1998
Työkokemusta on paljon, olen ollut toisen palveluksessa ja myös yrittäjänä.


Kokemusta on kertynyt hyvin erilaisista asiakkaista.
Vahvuuteni on kokemus ja sen mukana tullut ammattitaito. Olen pitkäjännitteinen työssäni. Haluan nähdä tuloksia eli tyytyväinen ja terve asiakas on tavoitteena.

Harrastan liikuntaa, luonnossa liikkumista ja musiikkia.
Toimin tennisvalmentajana Smash tenniksessä.


Yhteistyöllä tuloksiin! Tervetuloa!

Service also available in English!
Betjäning också på Svenska!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!