Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Marjam Lähteenkorva

Koulutettu hieroja


Olen valmistunut  koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa ja toteutankin aina hierontani yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden! 
olen  avoin ja sosiaalinen, mutta  ymmärrän myös   hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. 

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan, intialaiseen päähierontaan,sekä lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus ,kuumakivet ja imukuppihieronta.
Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

Marja Karasto

koulutettu hieroja

Olen opiskellut koulutetun hierojan ja urheiluhierojan EAT lisäksi kivunhoidon 1. tutkinnon. Lisää välineitä hoitotyöhön olen saanut vyöhyketerapeuttisen hieronnan ja aromaterapian peruskurssilta. Olen myös opiskellut Asahiohjaajaksi sekä kvanttihypnoosi hoitajaksi. 


Koska ihminen on paljon muutakin kuin fyysinen olento ja paljon on tieteellisestikin tutkittu esim tunteiden vaikutusta kehomme, olen etsinyt tietoa miten voisin auttaa kokonaisvaltaisemmin asiakkaitani ja päädyin opiskelemaan lisää.. Kaikki huomaa selkeästi esim. että kun stressaantuu, keho jännittyy. Pitkään jatkunut stressi taas voi aiheuttaa jopa virhe asentoja. Olenkin opiskellut BodyMind Energy Balancing Method hoitomenetelmää. Energeettinen jäsenkorjaus poistaa kehoon kertynyttä stressiä ja vapauttaa siten virheasentoja. Olen siis erilaisten energiahoitomuotojen ja hierontakoulutusten (trigger, fascia, dryneedling, kivunhoito, teippaus ja tens) myötä aika intuitiivinen hoitaja. Käsittelyni on aina asiakaslähtöistä, eikä yhtään samanlaista hoitoa tule. Ei siis liukuhihnatyöskentelyä vaan sydämmestä käsin toimintaa jokaisen parhaaksi. 

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan sekä lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus, kuumakivet ja imukuppihieronta.
Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

Viktoria Manina

Koulutettu hieroja
Hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon, jossa sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen
Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. imukuppihieronta, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.
Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteissä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, imukuppihieronta sekä intialainen päähieronta.

Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Maria Saraste

Koulutettu hieroja, Jooga- ja pilatesohjaaja

Yhdistän hoidoissani klassista, urheilu-,triggerpiste-, lihaskalvo- ja mobilisoivaa hierontaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.Teen myös raskaushierontaa ja rentouttavaa hierontaa.

Hoitotapani on rauhallinen, voiman lisääntyessä vähitellen, lempeästi tuntemuksen mukaan.

Koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija

Marko Josefsson

Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Olen Marko Josefsson, koulutettu hieroja sekä neljännen vuoden osteopaattiopiskelija. Olen valmistunut hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. 

Koulutuksen valinnaisena osana olen suorittanut niveltoiminnan edistämisen osion.
Olen käynnyt myös personal trainer koulutuksen sekä liikunnallisen kuntoutuksen kursseja ja kuntoutusta teenkin myös hoitojen ohella.

Olen urheillut koko ikäni ja tästä syystä ollut aina kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta sekä siitä kuinka voimme tähän vaikuttaa. Golf, tennis ja sulkapallo ovat lähellä sydäntäni ja olen harrastanut myös painonnostoa sekä crossfitiä.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita taustoista riippumatta kaikenkuntoiset ihmiset. Pyrin tarjoamaan yksilöllisesti juuri sinulle parasta mahdollista hoito, tervetuloa!

Service also available in English!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Haagan Jalkaterapiassa aloitin syyskuussa 2019.

Lämpimästi tervetuloa Kuparitielle jalkojenhoitoon tai jalkaterapiaan!

Katso alla olevan linkin kautta palveluni.

Services also available in English!