Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Linda Ristiluoma

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Sairaanhoitaja

Hei!
Olen Linda koulutettu hieroja,sekä hiljattain valmistunut sairaanhoitaja. Hieronnan saralla olen saanut lukuisia eri erikoistumiskoulutuksia mm. Niska-hartia seudun käsittely, triggerpisteet, faskiakalvot, hermoradat , päähieronnat, imukuppihieronta, kuumakivihieronta etc. Mikään koulutus ei mielestäni tälläkään alalla korvaa käytännön kokemusta ja sitäkin löytyy jo lähes 18- vuoden ajalta!

Sairaanhoitaja taustani auttaa minua myös ymmärtämään ja huomioimaan erillaiset terveystaustat. Hieron mielelläni kaikenikäiset : lapset, nuoret, aikuiset ja myös iäkkäämmät.
Suunnittelen hieronnat aina yksilöllisesti ja jos et tiedä mikä juuri sinulle olisi toimivin hoitomuoto suosittelen varaamaan ensimmäiseksi käynniksi 60 min. hieronta-ajan.
Kartoitetaan samalla yhdessä tilanteesi ja annan sinulle aina hoitosuunnitelman juuri sinun taustoihisi peilaten.

Yksi vahvuuksistani on voiman käyttö mutta toki luokseni voi tulla myös rentoutumaan kevyempään hierontaan. Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Räätälöin hieronnan aina yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Minut löytää Tinatien toimipisteestä!


Marjam Lähteenkorva

Koulutettu hieroja


Olen valmistunut klassiseksi koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa. Haastattelun ja tutkimisen avulla pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan hoidon. Vaikka olen avoin ja sosiaalinen ymmärrän hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. Olen utelias ja innokas oppimaan uutta syventäen ymmärrystäni ihmisistä ja asioista.

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan ja lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus ja imukuppihieronta. Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja
Shiatsumestari
Asahi Health -ohjaaja
Äänimaljahoitaja

Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, shiatsuun, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan, äänimaljahoitoihin ja äänimaljarentoutusryhmään.

Järjestän myös Asahi -terveysliikunta ryhmiä Hyvinvointitilasamme Kuparitiellä.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronnassa ja järjestän Asahi kursseja torstaisin Kupariten Hyvinvointitilassa sekä tilauksesta ja verkkopalveluna.

Service also available in English!

ÄITYSLOMALLA, Tekee satunnaisia vuoroja Haagan Hieronnassa ja Keilaniemen Hieronnassa.

Viktoria Manina

Koulutettu hieroja
Hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon, jossa sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen

Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. kuivakuppaus, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.

Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteissä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, imukuppihieronta sekä intialainen päähieronta.

Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Opiskeluvapaalla

Inga Dolinskaja

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja
Aktiiviliikkuja

Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana. Teen urheilu- ja klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Sovellan hieronnassani erilaisia tekniikoita ja hyödynnän matkan varrella kertyneitä lisäkoulutuksia. Hoidan jokaista asiakasta heidän tarpeiden mukaisesti, tehokkaasti ja ongelma alueille keskittyen, kuitenkin kivuttomasti ja rentouttaen. Annan mielelläni asiakkailleni vinkkejä ja harjoituksia terveyden edistämiseen.
Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles


Fysioterapeutti

Mirka Kirjavainen

Fysioterapeutti

Olen kraniosakraaliterapiaan (CST) ja viskeraalimanipulaatioon (VM) erikoistunut fysioterapeutti sekä pilates- ja joogaohjaaja. Lukuisten ft-alan koulutusten jälkeen mielenkiintoni laajeni kehosta mieleen ja sieluun. Hoitotavastani on tullut intuitiivista sillä luotan täysin kehon viisauteen. Keho ilmentää kullakin hetkellä sen, mihin se tarvitsisi eniten apua päästäkseen tasapainoon. Joskus tietyt sisäelimet tai rakenteet tarvitsevat vapautumista ja joskus kehoon on jämähtänyt tunneperäisiä jännityksiä, jotka kaipaavat huomiota. Pyrin hoitamaan kehoa aina niin kuin se ohjaa. Siksi hoidoista tulee usein eri menetelmien kombinaatioita. Uskon, että tällä tavalla pystyn tukemaan parhaiten keho-mieli-sielun tavoittelemaa tasapainoa ja harmoniaa. Hoitokokemusta minulla on kertynyt vuosien varrella lapsesta vaariin. Hoitotapahtumassa luodaan läsnä oleva tila, missä kehon on turvallista ilmentää tarpeensa.

CST:ssä tasapainotetaan kehoa aivoselkäydinkalvoston ja siihen liittyvien rakenteiden kautta. CST-hoidossa kehon korjaamis- ja tasapainottumisjärjestelmää autetaan aktivoitumaan uudelleen. Hoidoista on apua lukuisissa eri kipu- ja jännitystiloissa päänsäryistä fibromyalgiaan ja uupumukseen. Ne tasapainottavat upeasti hermostoa ja hoidon jälkeen olo on usein syvärentoutunut.

VM:ssa hoidetaan pehmeästi sisäelimiä ja niiden välisiä yhteyksiä. Sisäelimistä on hermosto- ja fasciayhteyksiä laajalle kehoon. Mikäli sisäelin on "kireä", keho suojaa sitä yhteyksineen. Kehon toiminta muuttuu, jolloin syntyy rasitusvammoja tai muita kiputiloja. Leikkaukset ja tapaturmat ovat tyypillisiä kireyksien aiheuttajia. Monet urheilijat hyötyvät hoidoista suuresti ja lisäksi kaikki, joilla on kipujaksoja elämässään eikä niille tunnu löytyvän varsinaista syytä.

Koulutushistoriaa:

  • Valmistuminen fysioterapeutiksi Jyväskylästä -99
  • Useita lyhyempiä SOMTY:n FT-alan koulutuksia 2001-2008
  • Erilaisia ryhmäliikunnanohjauskoulutuksia 2001-2010
  • Manuaalisen fysioterapian erik. opintotoja: Maitland I-IIB 2004-2007
  • Somatic Studion pilatesohjaajaksi valmistuminen 2013
  • Kraniosakraaliterapia koulutuksia (Upledger Institute) 2014- jatkuu
  • Fysioterapeuteille suunnattu akupunktiokoulutus 2015
  • Viskeraalimanipulaatio koulutuksia (Barral Institute) 2017- jatkuu
  • Yoga Source -ohjaajakoulutus 2018-2020

Ohjaan myös pilates- ja joogatunteja, workshoppeja sekä retriittejä!


Osteopaatti ja koulutettu hieroja

Jarmo Siponen

Osteopaatti

(klassinen ja ortopedinen osteopatia, kraniosakraaliosteopatia, viskeraaliosteopatia)

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Tennisvalmentaja


Lisäkursseina on mm. lasten osteopatia, met koulutus, vauvojen osteopatia, tukirangan osteopatia, urheilijoiden osteopatia, ryhdin merkitys ihmisen terveydelle, neurofysiologia, manipulaatio kivun poistajana, selkäranka ihmisen terveyden perusta, kansanparannus ja manipulaatio hoidot.
Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä.
Tenniksessä olen kilpavalmentaja. Valmennan lapsia, aikuisia, harrastepelaajia ja kilpapelaajia.

Service also available in English.

Betjäning också på Svenska.


Minut löytää Kuparitien toimipisteestä!

Service also available in English!
Betjäning också på Svenska!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Haagan Jalkaterapiassa aloitin syyskuussa 2019.

Lämpimästi tervetuloa Kuparitielle jalkojenhoitoon tai jalkaterapiaan!

Katso alla olevan linkin kautta palveluni.

Services also available in English!