Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Marjam Lähteenkorva

Koulutettu hieroja


Olen valmistunut  koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa ja toteutankin aina hierontani yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden! 
olen  avoin ja sosiaalinen, mutta  ymmärrän myös   hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. 

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan, intialaiseen päähierontaan,sekä lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus ,kuumakivet ja imukuppihieronta.
Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

Marja Karasto

koulutettu hieroja

Olen opiskellut koulutetun hierojan ja urheiluhierojan EAT lisäksi kivunhoidon 1. tutkinnon. Lisää välineitä hoitotyöhön olen saanut vyöhyketerapeuttisen hieronnan ja aromaterapian peruskurssilta. Olen myös opiskellut Asahiohjaajaksi sekä kvanttihypnoosi hoitajaksi. 


Koska ihminen on paljon muutakin kuin fyysinen olento ja paljon on tieteellisestikin tutkittu esim tunteiden vaikutusta kehomme, olen etsinyt tietoa miten voisin auttaa kokonaisvaltaisemmin asiakkaitani ja päädyin opiskelemaan lisää.. Kaikki huomaa selkeästi esim. että kun stressaantuu, keho jännittyy. Pitkään jatkunut stressi taas voi aiheuttaa jopa virhe asentoja. Olenkin opiskellut BodyMind Energy Balancing Method hoitomenetelmää. Energeettinen jäsenkorjaus poistaa kehoon kertynyttä stressiä ja vapauttaa siten virheasentoja. Olen siis erilaisten energiahoitomuotojen ja hierontakoulutusten (trigger, fascia, dryneedling, kivunhoito, teippaus ja tens) myötä aika intuitiivinen hoitaja. Käsittelyni on aina asiakaslähtöistä, eikä yhtään samanlaista hoitoa tule. Ei siis liukuhihnatyöskentelyä vaan sydämmestä käsin toimintaa jokaisen parhaaksi. 

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan sekä lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus, kuumakivet ja imukuppihieronta.
Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

ÄITYSLOMALLA, Tekee satunnaisia vuoroja Haagan Hieronnassa ja Keilaniemen Hieronnassa.

Viktoria Manina

Koulutettu hieroja
Hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon, jossa sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen
Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. imukuppihieronta, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.
Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteissä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, imukuppihieronta sekä intialainen päähieronta.

Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Fysioterapeuttimme

(tekevät myös hierontaa)

Selma Lanaya

Fysioterapeutti, hieroja

Olen alunperin aloittanut urani hoitoalalla fysioterapian koulutuksesta, joka innosti ihmisläheisyytensä takia minua. Sen lisäksi olen käynyt vuosien varrella useita jatkokoulutuksia (pilateksesta, kinestetiikkaan ja manuaalisia tekniikoita yms) Kaipasin ihmisten kohtaamiseen ja auttamiseen kuitenkin vielä lisää työkaluja ja samalla kun olen matkannut itseni kohtaamisen polulla, löysin myös kraniosakraaliterapian vuonna 2021. Kraniosakraaliterapian "maailman" avauduttua minulle on löytynyt ihmisen auttamisen seuraava kerros. Koen, että hoitomuoto mahdollistaa tilanpitämisen paranemisprosessille ja on johdattanut kehon sisäisen viisauden käyttämiseen prosessissa. Se on auttanut myös minua kohtaamaan itseäni syvemmin, jotta voin kohdata myös muut ihmiset erilaisissa elämän aallokoissa.
Sydämellisesti tervetuloa hoitooni.


Service also available in English!

Betjäning också på svenska!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Haagan Jalkaterapiassa aloitin syyskuussa 2019.

Lämpimästi tervetuloa Kuparitielle jalkojenhoitoon tai jalkaterapiaan!

Katso alla olevan linkin kautta palveluni.

Services also available in English!