Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Linda Ristiluoma

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Sairaanhoitaja

Hei!
Olen Linda koulutettu hieroja,sekä hiljattain valmistunut sairaanhoitaja. Hieronnan saralla olen saanut lukuisia eri erikoistumiskoulutuksia mm. Niska-hartia seudun käsittely, triggerpisteet, faskiakalvot, hermoradat , päähieronnat, imukuppihieronta, kuumakivihieronta etc. Mikään koulutus ei mielestäni tälläkään alalla korvaa käytännön kokemusta ja sitäkin löytyy jo lähes 18- vuoden ajalta!

Sairaanhoitaja taustani auttaa minua myös ymmärtämään ja huomioimaan erillaiset terveystaustat. Hieron mielelläni kaikenikäiset : lapset, nuoret, aikuiset ja myös iäkkäämmät.
Suunnittelen hieronnat aina yksilöllisesti ja jos et tiedä mikä juuri sinulle olisi toimivin hoitomuoto suosittelen varaamaan ensimmäiseksi käynniksi 60 min. hieronta-ajan.
Kartoitetaan samalla yhdessä tilanteesi ja annan sinulle aina hoitosuunnitelman juuri sinun taustoihisi peilaten.

Yksi vahvuuksistani on voiman käyttö mutta toki luokseni voi tulla myös rentoutumaan kevyempään hierontaan. Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Räätälöin hieronnan aina yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Minut löytää Tinatien toimipisteestä!


Marjam Lähteenkorva

Koulutettu hieroja


Olen valmistunut klassiseksi koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa. Haastattelun ja tutkimisen avulla pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan hoidon. Vaikka olen avoin ja sosiaalinen ymmärrän hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. Olen utelias ja innokas oppimaan uutta syventäen ymmärrystäni ihmisistä ja asioista.

Minulle voi varata aikoja klassiseen hierontaan ja lisäpalveluina hierontaan lämpöhoitona savipakkaus ja imukuppihieronta. Minut löytää Tinatien toimipisteestä!

Service also available in English!

Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja
Shiatsumestari
Asahi Health -ohjaaja
Äänimaljahoitaja

Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, shiatsuun, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan, äänimaljahoitoihin ja äänimaljarentoutusryhmään.

Järjestän myös Asahi -terveysliikunta ryhmiä Hyvinvointitilasamme Kuparitiellä.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronnassa ja järjestän Asahi kursseja torstaisin Kupariten Hyvinvointitilassa sekä tilauksesta ja verkkopalveluna.

Service also available in English!

ÄITYSLOMALLA, Tekee satunnaisia vuoroja

Viktoria Manina

Koulutettu hieroja
Hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon, jossa sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen

Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. kuivakuppaus, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.

Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteissä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, imukuppihieronta sekä intialainen päähieronta.

Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Opiskeluvapaalla

Inga Dolinskaja

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja
Aktiiviliikkuja

Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana. Teen urheilu- ja klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Sovellan hieronnassani erilaisia tekniikoita ja hyödynnän matkan varrella kertyneitä lisäkoulutuksia. Hoidan jokaista asiakasta heidän tarpeiden mukaisesti, tehokkaasti ja ongelma alueille keskittyen, kuitenkin kivuttomasti ja rentouttaen. Annan mielelläni asiakkailleni vinkkejä ja harjoituksia terveyden edistämiseen.
Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles


Terhi Karttunen

Fysioterapeutti
NLP-trainer
Hieroja

"Irti kehon ja mielen lukoista."

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007. Minulla on monipuolinen osaaminen TULE-, neurologia- ja geriatristen asiakkaiden kuntoutuksesta. Olen toiminut fysioterapeuttina niin yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla. Valmistuin NLP-traineriksi 2021 ja nyt opiskelen itseni NLP Masteriksi. Vuonna 2020 löysin elämän tarkoitukseni ja se on auttaa muita löytää itsestään oma sisäinen voima. Auttaa ja parantaa muita myös henkisellä tiellä.

Minua kiehtoo ihmisen kokonaisvaltaisuus, mielen, kehon ja alitajunnan keskinäinen liitto. Jokin vanha sisäinen uskomus tai kokemus saattaa estää eteenpäin menemästä. Tai kehoon saattaa jäädä muistijälkiä, erilaisia lukko- ja kiputiloja menneistä muistoista. Intuitiivisella hieronnalla yhdistettynä puhtaaseen energiaan voin paikallistaa näitä lukkotiloja ja auttaa sinua vapautumaan niistä. Voimamieliharjoitteilla saat lisää työkaluja ratkaista ja purkaa mielen lukkoja ja päästää irti rajoittavista uskomuksistasi. Voit päästä eroon erilaisista jännityksistä ja peloista. Saat keinoja stressin ja elämän hallintaan.

Fysioterapeuttisin keinoin autan sinua löytämään kehosi elastisuus, jäntevyys ja kehosi luonnolliset liikeradat ja liikemallit. Saat tärkeää tietoa omasta kehostasi. Fysioterapiassa tutkitaan ja yritetään löytää syyt oireille ja löytää keinot päästä tavoitteisiisi. Minulle on tärkeää, että tulet kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi sellaisena kuin olet. Jokainen kuntoutuskerta muokkautuu omanlaiseksi sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kunnioittaen.

Osteopaatti ja koulutettu hieroja

Jarmo Siponen

Osteopaatti

Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Personal trainer

Tennisvalmentaja


Aloitan Haagan Hieronnassa työt marraskuussa 2021 ja siirryin Kuparitien toimipisteeseen kokoaikaiseksi hoitajaksi. Teen myös yritys- ja kotikäyntejä. Hoitoihini kuuluvat osteopaattinen hoito -ja hieronta, klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, kraniosakraaliterapia, personal trainer- ja tennisvalmennukset.

Olen valmistunut hierojaksi v. 1988 ja osteopaatiksi v. 1999
Työkokemusta on paljon, olen ollut toisen palveluksessa ja myös yrittäjänä.


Kokemusta on kertynyt hyvin erilaisista asiakkaista.
Vahvuuteni on kokemus ja sen mukana tullut ammattitaito. Olen pitkäjännitteinen työssäni. Haluan nähdä tuloksia eli tyytyväinen ja terve asiakas on tavoitteena.

Harrastan liikuntaa, luonnossa liikkumista ja musiikkia.
Toimin tennisvalmentajana Smash tenniksessä.


Osteopatialla voidaan hoitaa kaikenikäisiä ihmisiä. Hoito sopii mm. akuutteihin ja kroonisiin kiputiloihin. Lue alla olevasta osteopatia- painikkeen takaa lisää.

Yhteistyöllä tuloksiin! Tervetuloa!

Minut löytää Kuparitien toimipisteestä!

Service also available in English!
Betjäning också på Svenska!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Haagan Jalkaterapiassa aloitin syyskuussa 2019.

Lämpimästi tervetuloa Kuparitielle jalkojenhoitoon tai jalkaterapiaan!

Katso alla olevan linkin kautta palveluni.

Services also available in English!