Lämpöhoito

Lämpöhoito

Lämpöhoitoa annetaan esihoitona hieronnalle. Lämpöhoito on ihana tapa tuoda lisää luksusta hierontaan, varsinkin kylminä syys- ja talvipäivinä. Etuna hieronnan lisänä ei ole vain se ihana, vaan lämmöllä on hoitavia vaikutuksia ja tekee hieronnasta vieläkin tehokkaampaa. Lämpö auttaa kehoa ja lihaksia rentouttamaan ja lievittämään lihasjännitystä, se lisää lihaksien elastisuutta, kiihdyttää aineenvaihduntaa, sekä edistää verenkiertoa ja kudosnesteen kiertoa.


Tarjolla on lämpöhoito savipakkauksella ja luonnonkivillä.


Lämpöhoidoissa kuumakivillä lihakset lämmitetään luonnonkivillä, joita käytetään myös hieronnan edetessä mukana erilaisissa otteissa ja kehon pisteissä, joista lämpö parhaiten jakautuu kaikkialle kehoon.

Kuumakivet ovat luonnonkiviä, jotka sitovat itseensä lämpöä vapauttaen sitä tasaisesti iholle. Kivet lämmitetään vesihauteessa n. 57­-58 asteisiksi ja tasainen hierova käsittely tehostaa lämmön leviämistä verenkierron mukana eri puolille kehoa. Kuumakivillä saadaan lämmitettyä kokonaisvaltaisesti hoidettavaa aluetta ja näin nopeutettua ja tehostettua lihaskireyksien laukeamista.

Kuumakivillä hierontaan tuotu lämpö on tehokkuuden lisäksi erittäin mielyttävän tuntuista. Se myös helpottaa kireiden lihasten kiputilaa hierottaessa ja mahdollistaa näinollen voimakkaan käsittelyn mahdollisimman hellävaraisen tuntuisesti.


Lämpöhoito kuumakivillä 15€, sarjakorttilaisille 10€.


Lämpöhoito savipakkauksella on tehokas tapa lämmittää lihaksia paikallisesti ennen hierontaa. Savipakkaus pitää lämmön pitkään ja tasaisena. Samaa pakkausta voidaan käyttää hieronnan aikana eri kehon alueisiin. Savipakkauksen lämmittäessä hierotaan yleensä jotain muuta kehon aluetta - esimerkiksi savipakkauksen ollessa yläselän päällä hierotaan alaselkää.

Lämpöhoito savipakkauksella 4€ (sisältyy sarjakorttien hintaan).

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos haluat hoitoosi liitettävän lämpöhoidon.

Lämpöhoidon vasta-aiheet hoitoalueella tai sen lähellä:

- tuoreet vammat

- tulehdukset

- iskeeminen kudos

- verisuonitukos

- tunnoton iho

- sydän ja munuaisperäinen turvotus