Haagan Jalkaterapia

Jalkaterapian löydät omilta uusilta sivuilta täältä tai www.haaganjalkaterapia.fi

Ajanvaraus on edelleen samassa kalenterissa, valitse vain toimipiste valikosta Haagan Jalkaterapia Haagan Hieronnan sijaan.

Tiedustelut ja ajanvaraus puhelimitse 045 220 9888


 Haagan Hieronnan postaus facebookissa 18.4.2020

Jalkahoidosta ja jalkaterapiasta on ollut huutava pula jo pitkään. Me olimme onnekkaita kun saimme viime syksynä jalkaterapeutin meille❣️ Pitkin talvea tuli puheluita myös pidemmän matkan takaa, odotusaika vastaanotolle oli monella jopa kuukausi! Sanna Viitasaaren hoidot on ollut tosi hyvä ja tärkeä lisäys palveluihimme. Asiakkaamme ovat olleet mielissään kun ovat päässeet hoidattamaan myös jalkojen vaativampia tarpeita jalkaterapeutille meillä sekä ihan niihin perus jalkojenhoitoihin missä jalat kylvetetään ja siistitään 👌🥰

Hyvästä jalkaterveydestä on tärkeä pitää huolta. Se heijastuu koko kehon toimintoihin ja vaikuttaa liikkumiseen ja koko yleisterveyteen. Haluamme panostaa tulevaisuudessa vielä enemmän jalkojen hoidolle ja siksi päätimme keskittää erillisen päätyhuoneistomme toiminnan kokonaan jalkaterapialle❣️

Oma tila ansaitsee oman nimensä ja mikä muukaan se voisi olla kuin Haagan Jalkaterapia 😄😍 Oman nimen mukana tulee luonnollisesti (siltä ainakin tuntuu) omat facebook- ja nettisivut. Nettisivuja vielä rakennellaan mutta perustiedot löytyy jo sivuilta!

Käy tutustumassa ja tykkäämässä:
www.facebook.com/haaganjalkaterapia/

Lämpimästi tervetuloa hoidattamaan jalkojasi iloisen ja ammattitaitoisen Sannan käsiin❣️

PS. Vielä ehdit tarttumaan meidän mielettömään huhtikuun tarjoukseen. Jalkahoidon puolella etusi on 46 euroa 3x hoitosarjassa!!
3 tunnin hoitoa nyt vain 155€
Tarjous ostettavissa myös verkossa: https://www.haaganhieronta.com/lahjakortit-hoitoihin/ .
PPS. Hoitosarjalla on käyttöaika vuoden loppuun ja sitä voi käyttää myös hierojan ja osteopaatin palveluihin 👍 Jos et ole aiemmin käynyt meillä nyt kannattaa tulla tutustumaan, lämpimästi tervetuloa!