Klassista- ja urheiluhierontaa

Klassista- ja urheiluhierontaa

Koulutetut hierojat Mirkka Huhtamäki ja Carita Nikkilä ottavat vastaan torstaisin sekä parittomat tiistait Life Science Centerin kuntosalin yhteydessä olevassa hierontatilassa (-1 krs).

Hieronnan kesto ja hinta:

25min 27e

50min 49e

75min 70e

Akupunktio hieronnan yhteydessä +10e (vain Caritalta).

Maksu kortilla tai käteisellä,

Smartum hierontaetu, ePassi hyvinvointi ja Eazybreak hyvinvointi- ja comboedut.

Huomioi, että edellä mainituilla etu-maksutavoilla teillä täytyy olla liitettynä joko hieronta- tai hyvinvointietu. Lisäksi Eazybreakin käyttäjillä edun käyttö vaatii työnantajaa liittämään meidät yrityksenne palveluntarjoajaksi.


Mikäli ette pääse tulemaan teille varattuna aikana, aika on peruttava viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Perumatta jätetystä hoitoajasta peritään hinnaston mukainen täysi maksu.

Jos haluatte perua, vaihtaa tai tiedustella teille varattua aikaa, voitte soittaa tai laittaa viestin meille numeroon 045 220 9888 tai sähköpostia osoitteeseen info@haaganhieronta.com.

Hinnasto 1.3.2020 alkaen. Voimassa toistaiseksi.

Koulutet hierojamme

Koulutettu hieroja Mirkka Huhtamäki

Klassista- ja urheiluhierontaa

Olen hiljattain valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja. Olen työskennellyt kokonaisvaltaisen kehoterapian parissa vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Service also available in english!

Keilaniemen toimipisteen lisäksi hieron Haagan Hieronnan toimipisteessä.

Koulutettu hieroja Carita Nikkilä

Klassista hierontaa ja akupunktiohoitoa

Opiskelen Kiinalaista lääketiedettä Eiran Sairaalassa Ammatiltani olen koulutettu hieroja ja akupunktio hoitaja.

Haluan hoidoillani auttaa kokonaisvaltaisesti ihmisiä. Näen ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli yhdistyvät. Myös ennaltaehkäisevät hoidot auttavat ihmisiä sekä henkisesti että fyysisesti. Akupunktio auttaa moneen erilaiseen vaivaan ja on hyvä apuväline hieronnassa.

Kunnioitan jokaisen ihmisen toivomusta ja tahtoa eri hoitojen suhteen. Annan mielelläni lisätietoa hoidoistani ja opastan ihmisiä heidän omalla tiellään hoitaa itseään.

Keilaniemen toimipisteen lisäksi hieron Haagan Hieronnan toimipisteessä.

Varaukset  Haagan Hieronnan numerosta p. 045 220 9888 tai alla olevasta linkistä

Ohjeet ajanvaraukseen

Valitse valikosta:

toimipiste Keilaniemen Hieronta

palvelu LSC hieronta 25min, 50min tai 75min.

asiakaspalvelija valitsemalla kuka tahansa näyttää palvelu kaikki vapaat ajat

Kalenteri valitse haluamasi hierontapäivä. Voit tehdä varauksen myös numerosta 045 220 9888 (Haagan Hieronnan numero myös)

Mainitse lisätietokentässä jos haluat Caritalta hieronnan yhteydessä akupunkiohoitoa.

Lämpimästi tervetuloa meille hierontaan!