Tilaa hoito luoksesi

Voit tilata meiltä tapahtumaanne tai työpaikallenne hierojan ja osteopaatin yksittäisinä päivinä tai säännöllisesti tapahtuvaan hoitoon.

Kuvassa hoitohuoneemme Katrinebergin kartanon hyvinvointitapahtumassa.

Työpaikalle

Hioitojen tilaaminen työpaikallesi on yksinkertainen ja helppo tapa lisätä työntekijöiden tehokkuutta ja vähentää tutkitusti sairaspoissaoloja. Säännöllinen hoito edistää ja ylläpitää myös työhyvinvointia.

Kaikki hoitajamme ovat koulutettuja ja rekisteröityjä terveydenhuollon ammattilaisia. He tuovat työpaikallenne hierontapöydän ja kaikki muut hoidossa tarvittavat varusteet mukanansa.

Hoidot henkilöstölle voidaan toteuttaa omakustanteisesti tai henkilöstöetuna kokonaan tai osittain.

Lisäksi yrityksenne henkilökunta voi saada käyttöönsä myös sähköisen ajanvarausjärjestelmän. Sieltä jokainen saa kätevästi varattua hieronta-aikansa 24/7.

Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva hoitopäivä tarpeidenne mukaan esimerkiksi kerran viikossa tai joka toinen viikko ja sovitaan hoidon järjestelyistä. Tarjouspyynnön työpaikkahieronnasta ja muista hoidoista saat sähköpostitse info@haaganhieronta.com

Tapahtumat

Olemme olleet mukana erilaisissa pienissä ja isommissa tapahtumissa hieromassa asiakkaita. Meidät on kutsuttu useamman kerran esim. Katrinebergin kartanon hyvinvointitapahtumaan Vantaalla. Haaga Run:ssa olemme ollet kahtena vuonna mukana antamassa lyhyitä näytehierontoja (olemme tapahtumassa mukana taas 15.8.20).  Helsingin messukeskuksessa olimme asiakkaan kustantamana hieromassa messuvieraita kaksi päivää heidän ständillä. Mikä oivallinen tapa muuten saada asiakas pysähtymään ja kuuntelemaan! Lisäksi kauttamme tilataan hierontaa kotikäynteinä sekä pienempiin tapahtumiin kuten esim syntymäpäiville, illan istujaisiin ja polttareihin!

Meiltä saat tapahtumaanne iloiset, asiakaspalvelutaidot omaavat koulutet hierojat tekemään tapahtumastanne vieläkin paremman!

Ota yhteyttä puhelimitse 045 220 9888 tai sähköpostilla info@haaganhieronta.com ja kerro viestissä minkälaisesta tilaisuudesta on kyse ja millaista palvelua toivot meiltä. Onko se esim. 10min näytehoitoja 5 tunnin ajan vai tunnin perusteellisempia hoitoja 10 henkilölle matkapöydällä. Räätälöimme palvelun juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi! Kerro toiveenne meille ja palaamme tarjouksen kanssa pian.

Kotiin

Teemme myös säännöllisiä ja satunnaisia hoitoja kodeissa yhdelle ja useamalle henkilölle. Säännöllistä hoitoa käymme antamassa mm. vanhuksille. Pyydä tarjous sähköpostilla info@haaganhieronta.com tai puhelimitse 045 220 9888 ja sovitaan palvelusta teidän tarpeisiinne.