Rosemary Plus

Rosmariini (Rosmarinus officinalis) on maukas yrtti, joka on erittäin suosittu keittiöissä ympäri maailman, etenkin osana italialaisia ruokalajeja. Eteerinen Rosemary+ -öljy tuo ainutlaatuisen yrttisen aromin kaikkiin ruokalajeihin, joihin sitä lisätään, minkä ansiosta se sopii täydellisesti moniin suolaisiin ruokalajeihin.

Terveyttä edistävänä lisävalmisteena Young Livingin Rosemary+ on erittäin suosittu siinä luonnollisesti esiintyvien ainesosien eukalyptolin ja alfa-pineenin ansiosta, jotka saattavat edistää yleistä hyvinvointia. Rosmariini on myös tärkeä raaka-aine useissa Young Living -tuotteissa, mukaan lukien eteeriset Thieves®-, En-R-Gee™- ja JuvaFlex™-öljysekoitukset ja Essentialzymes-4™- ja Inner Defense® -lisävalmisteet.

Rosemary+ -öljyn käyttötavat:

– Tue hyvinvointiasi ja paranna ruoansulatustasi lisäämällä 2 öljytippaa kapseliin ja nauttimalla sitten kapseli ruoan kanssa.

– Sekoita tippa tai kaksi Rosemary+ -öljyä tomaattikastikkeeseen – halpa tapa saada aikaan aito ja raikas maku.

– Korvaa kuivattu rosmariini yhdellä Rosemary+ -tipalla suosikkiresepteissäsi, kuten leivissä ja pastaruoissa.

– Piristä marinadeja ja salaattikastikkeita lisäämällä niihin tippa Rosemary+ -öljyä.

– Tee vaikutus ystäviisi ja perheenjäseniisi yhdistämällä oliiviöljy, balsamietikka ja Rosemary+ -öljy leipädipiksi, joka vetää vertoja ravintoloiden dippikastikkeille.

Ainesosat

Rosmariini (Rosmarinus officinalis)† -lehtiöljy

†100 %:n puhdas eteerinen öljy

14,15 €
Hinta sis. ALV