Valmennukset

Liikunta- ja ravintovalmennus

NYT yhteishintaan 3kk 300€ (säästösi 75€)
tarjous voimassa elo-, syys- ja lokakuu 2021

Liikuntavalmennus

Teen liikuntaohjelmia kaikenlaisille liikkujille. Valikoimaan kuuluvat:

- Saliohjelmat tukemaan yksilöllisiä tavoitteita kuntosaliharjoiteluun

- Kotona tehtävät lihaskunto-ohjelmat

- Peruskuntoa ja kestäyyttä kasvattavat liikuntaohjelmat yksilöllisesti mieluisilla tavoilla

- Juoksukunnon kasvatus aloittelijasta jo jonkin verran taustaa omaaville

- Lihaskuntoa ja peruskuntoa tukeva ohjelma

Pääajatukseni liikunnasta on, että jokaisen meistä tulisi liikkua edes terveyttä tukeva määrä. Hyvän ja terveellisen ruokailun lisäksi liikunta on tärkeä tuki niin painonhallinnassa kuin sydän- ja verenkierto elimistöllemme ja ennalta ehkäisee monien kansansairauksien puhkeamista! Lisäksi se kiistatta lisää hyvinvointiamme monin tavoin. Liikunta vapauttaa aivoissamme oksitoniinia, joka on ns. hyvänolon hormoni ja siitä johtuu liikunnan hyvät vaikutukset myös mielelle! Puhumattakaan sen suotuisista vaikutuksista energian kulutukseemme, aineenvaihdunnallemme ja kestävyyskunnollemme. Riippuen ihmisen iästä ja taustasta se myös ylläpitää toimintakykyämme iän karttuessa.

Lihasmassan kasvatukseen paras liikuntamuoto on kuntosalilla treenaaminen, kehonpainoharjoittelu tms. missä lihaksia rasitetaan lähelle pistettä, jossa liikettä ei enää yksinkertaisesti jaksa suorittaa oikein.

Painonhallinnassa ja terveysliikunnassa korostuu peruskestävyyden kehittäminen ja siihen parhaita lajeja on kevyttä hengästymistä aiheuttavat lajit kuten kävely, pyöräily, joukkuelajit.

Virallinen liikuntasuositus on tällä hetkellä aikuiselle 2h 30min /viikko ja sen voi jakaa niin moneen osaan kuin haluaa. Hyvä peruskunto ei vaadi välttämättä tuon enempää, mutta kunnianhimoisemmat tavoitteet toki vaativat enemmän työtä.

Etsimällä ja valitsemalla itselleen lajit, joista aidosti tykkää ja saa samalla myös oikeat ohjeet, joilla tekeminen tuottaa tulosta (lihakset kasvavat, kunto nousee, paino tippuu, keho kiinteytyy tms.) muuttuu myös liikunta kivaksi ja syntyy halu lähteä liikkeelle uudestaan!

Liikkuminen muuttuu pakollisesta suorittamisesta kivaksi tekemiseksi, jonne lähtee mielellään!

Teen ohjelmia myös liikunnan osalta kaikkiin tarpeisiin ja suosittelen toki aina ruokavalion- ja liikunnan yhdistämistä toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi.

Ensimmäisen kuukauden hinta pitää sisällään alkukartoituksen (henkilökohtaiset taustat, toiveet ja tavoitteet) ja henkilökohtaisen ohjelman, valmentajan etäyhteystuen, mahdolliset tarvittavat muokkaukset sekä ohjeet ohjelman noudattamiseen. Jatko kuukausina ohjelmaa rakennetaan tarvittavin muokkauksin, jotta tulos on nousujohteista ja vie kohti tavoitteita. Tavoitteet päivitetään tarvittaessa.


Osta valmennus verkkokaupasta:

1kk liikuntavalmennus 60€

3kk liikuntavalmennus 150€

3kk ruokavalio- ja liikuntavalmennus 300€ (säästösi 75€)

Ravintovalmennus


Syitä valita yksilöllinen ravintovalmennus:
- Painonpudotus ja / tai painonhallinta
- Treeniä / liikuntaa tukeva ruokavalio
- Ruokavaliot tukemaan perussairauksia
(esim. sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes)


Kaipaatko ruokavaliota, joka tukee omia tavoitteitasi ja terveyttäsi, oli taustasi liikkujana millainen tahansa?
Koulutetun hierojan, valmentajan ja pian valmistuvan sairaanhoitajan Linda Ristiluoman intohimona on ohjata ihmisiä ruokavalioiden pariin, joissa kokonaisuus on huomioitu alkutilanteen ja tavoitteiden kannalta täysin yksilöllisesti sekä tukemaan aidosti pysyviä ruokailutottumuksia kuurien sijaan.
Oli tavoitteesi mikä tahansa, ruokailun kuuluu olla helppoa, kivaa ja ruokien maistua hyvältä sekä tukea hyvinvointia ja terveyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

  Kestävän ruokavaliomuutoksen peruskivet ovat

 • YMMÄRTÄÄ MIKSI ja MITEN muutos saadaan aikaan

 • sekä LUOTTAA ettei terveyttä ja fyysistä muutosta hakevankaan ruokavalion tarvitse

  täysin poissulkea mitään tai olla yksipuolista ja tylsää!

  Kestävän muutoksen aikaansaamiseksi - asiassa kuin asiassa - on löydettävä oikeat työkalut muutokseen, jotka tukevat aidosti omia tavoitteita ja sopivat omaan arkeen sallien elämään kuuluvat juhlahetket myös ruokailun saralla!
  Tapoja toteuttaa omaa terveyttä, arkea ja liikuntatottumuksia on lähes yhtä monta, kuin on tekijääkin!

  Mitä ravintovalmennus sisältää?

 • Ravintovalmennus kattaa kirjallisen alkuhaastattelun ja seurannan sekä tarvittavat päivitykset 3 kk ajaksi.