Shiatsu

Shiatsu

Tällä hetkellä shiatsu vain tilauksesta lahjakortin tai sarjakortin omistajille. Ajanvaraus puhelimitse 045 2209888 tai sähköpostitse info@haaganhieronta.com.

Shiatsu on perinteikäs japanilainen kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia tekniikoita, kuten peukalolla ja muilla sormilla painamista, hierontaa, kevyttä nivelmobilisaatiota ja venytyksiä.

Shiatsu on syntynyt Japanissa 1900-luvun alkupuolella ja se pohjautuu itämaisen lääketieteen oppiin "Qi"stä, jota meillä länsimaissa voisi kutsua "energiaksi" tai "elämänvoimaksi". Kun ihminen on terve, qi virtaa kehossa vapaasti ja kun qin kulku syystä tai toisesta estyy, ihminen sairastuu.

Shiatsulla voidaan helpottaa mm. rauhattomuutta, stressiä, päänsärkyä ja kuukautisvaivoja. Shiatsu poistaa väsymystä ja lisää elinvoimaa. Shiatsuhoidon vastaanottamiselle on harvoin esteitä. On kuitenkin tärkeää, että shiatsuhoitaja tietää sairauksista, lääkityksistä ja raskaudesta.

Shiatsu on minulle jatkuvaa oppimista ja hereillä olemista hetkessä, jonka saan jakaa asiakkaan kanssa. Tapahtuvat muutokset ovat usein hyvin hienovaraisia ja niiden huomaaminen vaatii jatkuvaa herkkyyden harjoittamista. Olen opiskellut shiatsua Suomen Shiatsukoulussa ja sen lisäksi olen osallistunut erilaisiin shiatsun täydennyskoulutuksiin.

Shiatsu tehdään vaatteet päällä, joten hoitoon tullessa kannattaa pukeutua mieluiten luonnonkuituisiin, mukaviin joustaviin vaatteisiin.

Mirkka Huhtamäki  Shiatsumestari, koulutettu hieroja ja Asahi Health -ohjaaja.
Mirkka Huhtamäki Shiatsumestari, koulutettu hieroja ja Asahi Health -ohjaaja.

Shiatsu hinnasto

60min 70e (sis alv 24%)

3x 60min 185€ (sis alv 24%)