Toiminnallinen core

TOIMINNALLINEN CORE!

Tule mukaan vahvistamaan tukilihaksesi kuntoon!

Kurssilla saat ohjeet kotiin ja opettelemme kunkin viikon tekniikat neljällä lähiopetus tunnilla sekä myös treenaamaan omantasoisesti, mutta tehokkaasti!

4 torstaita 29.9. - 20.10. klo 17-17:45

Ilmoittautuminen 0401614554 tai info@kehon-ja-mielen-voima.com

Kurssin lopussa saat myös jatko-ohjeet itsenäiseen harjoitteluun kotona tai voit jatkaa vaikka läpi vuoden tunneilla käymistä ja aina opit uutta teoriaa, liikkeitä ja edistyt varmasti yhdessä kanssani!

Vahva keskivartalolihaksisto on tärkeimpiä asioita mitä voimme tehdä niin tukielimistömme terveytemme eteen, kuin oman muun urheiluharrastuksesi tueksi. Vahva keskivartalo tukee käytännössä kaikkea tekemistämme istumisesta juoksemiseen ja se sopii kaikille!

Kurssin ikäraja on 15 -vuotta ja yläikärajaa ei ole: ohjaan kaikille liikkeet omaan lähtötasoon nähden ja mukaan voi tulla niin aloittelija tai edistyneempi.

KURSSIN SISÄLTÖ

Viikko 1

Kaikessa lihaksiin kohdistuvassa liikunnassa on ensiarvoisen tärkeää saada lihasten hermotus kuntoon ja ensimmäisellä viikolla keskitymme juurikin lihasten aktivointiin jolla saamme luotua pohjan kehittävään keskivartalon treeniin ja opit ymmärtämään miksi ja miten se tehdään. Käymme viikon 1 treeniohjelman myös yhdessä läpi ja saat 1 viikon ohjelman mukaan tehdäksesi treenit kotona ennen seuraavaa yhteistreeniämme.

Viikot 2-4

Opit uusia liikkeitä ja treenaamme yhdessä ne läpi. Joka viikko tulee uusia liikkeitä ja oma ohjelmansa kotona tehtäväksi ennen seuraavaa kertaa.

4 viikossa edistyt jo huimasti!!!
Teemme kurssin alussa ja lopussa testiliikkeen jolla huomaat itsekkin kehityksesi. Vahva keskivartalo on myös kuin korsetti vaatteena: Vyötärö tiivistyy ja senttejä lähtee ,kun lihaksisto on kunnossa. Mutta mikä tärkeintä: Se vähentää monia mm. Selän kiputilojamme ja pitkäkestoisella harjoittelulla poistaa ne jopa kokonaan!

KURSSIN HINTA: 89,00€ hlö.

TUNNIN KESTO N. 45 min. KOTITREENIN KESTO 15-30 min oman valintasi mukaan.

Kotitreenejä tehdään kurssin ajan n. 3krt viikossa!


Minimi osallistujamäärä 8 hlöä/kurssi.

Hinta sisältää ohjatut tunnit, sekä ohjeet hyvään ja tehokkaaseen keskivartalon treenaamiseen missä vain!

Ryhmän jäsenillä myös ainutlaatuinen mahdollisuus henkilökohtaiseen ravinto-ohjelmaan mikäli haluat samalla panostaa ruokailutottumuksiisi ! Ruokavaliot aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan ja ne kartoitamme kiinnostuneiden kanssa henkilökohtaisesti.
Henkilökohtaisen ravintovalmennuksen hinta 79€/ kk etäohjauksella!Mikäli mukaan lähtijöitä on enemmän järjestän lisäryhmiä, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.
Kurssin maksu ilmottautumisen yhteydessä.
TERVETULOA MUKAAN! MEILLÄ TULEE VARMASTI OLEMAAN HAUSKAA TREENATA YHDESSÄ KESKIVARTALOMME KUNTOON!

Linda, sairaanhoitaja taustainen koulutettu hieroja, liikunta- ja ravintovalmentaja