Asahi Health -terveysliikunta

Asahi Health -terveysliikunta


Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi -terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi, että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi, työpaikoille työpaikkaliikunnaksi tai esimerkiksi synnytyksestä palautumiseen. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten.

Kurssipalautteen perusteella erityisesti niskahartiaseudun jännitystilat ovat helpottuneet ja harjoituksen tekemisessä on meditatiivisia piirteitä. Asahi on hyvä tapa rentoutua työpäivän tai arjen keskellä.

HUOM! Asahin voi maksaa myös Eazybreakin, Smartumin ja E-Passin liikuntaedulla.

ASAHI VAUVOJEN VANHEMMILLE

Asahi tunneilla vauvojen vanhemmille edetään rauhallisessa tahdissa. Vauvan voi ottaa tunnille mukaan ja voit tarvittaessa hoitaa vauvaa tietenkin myös tunnin aikana. Liikkeet ovat helppoja ja auttavat myös rentoutumaan vauva-arjen keskellä. Saat myös ideoita, miten jumpata ja rentoutua kotona. Pääset myös tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia.

Ajankohta torstaisin klo 10-11

Asahia n. 40 min, siirtymisiin yms. varattu n. 20 min.

4.11. - 16.12.2021

Hinta 70€ 7 krt / 15€ kertamaksuna

Ilmoittautuminen ja lisätietoja info@haaganhieronta.com / 0452209888

Katso lisätietoja https://www.kehon-ja-mielen-voima.com/asahia-vauvojen-vanhemmille/

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki ja heinäkuussa 2021 syntynyt vauva. Mirkka on asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin myös synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Tarjoamme asahitunteja yrityksille esimerkiksi taukoliikunnaksi tai virkistyspäiville. Voit myös tilata säännöllisesti kokoontuvan ryhmän vaikka työporukallesi! Asahin kesto voi olla 15-75 min ja kertoja tilanteeseen sopiva määrä. Lisätietoja: info@haaganhieronta.com