Asahi Health -terveysliikunta

Asahi Health -terveysliikunta


Asahi tunti on avoin kaikille! Teemme rauhallista helppoa asahia. Sen lisäksi teemme mm. hengitysharjoituksia, joilla voi lyhyessäkin ajassa saada aikaan rentoutuneemman olon ja helpottaa palautumista ylivireystilasta.

Maanantaisin klo 10-10:45

13.2. - 29.5.2023

Torstaisin klo 18-18:45

5.1. - 11.5.2023


Hinnat:

88€ 8krt / 51€ 4 krt / 15€ kertamaksuna.

Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi -terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi, että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi.

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi tai työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten.


***

Kurssipalautteen perusteella erityisesti niskahartiaseudun jännitystilat ovat helpottuneet ja harjoituksen tekemisessä on meditatiivisia piirteitä. Asahi on hyvä tapa rentoutua työpäivän tai arjen keskellä.

HUOM! Asahin voi maksaa myös Eazybreakin, Smartumin ja E-Passin liikuntaedulla.

Ilmoittautuminen: mirkka@haaganhieronta.com tai ajanvarauskalenterista.

Ohjaajana on Mirkka Huhtamäki: asahi ohjaaja, koulutettu hieroja, shiatsumestari ja äänimaljahoitaja. Lisäkoulutuksena hän on käynyt mm. raskaushierontakoulutuksen, jossa perehdyttiin raskauden lisäksi myös synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Tarjoamme asahitunteja yrityksille esimerkiksi taukoliikunnaksi tai virkistyspäiville. Voit myös tilata säännöllisesti kokoontuvan ryhmän vaikka työporukallesi! Asahin kesto voi olla 15-75 min ja kertoja tilanteeseen sopiva määrä. Lisätietoja: info@haaganhieronta.com