Uutiset

Tonttutervehdys!


Saimme joulutontun nappaamia kuvia ja päivä piristi mukavasti tätä pimeää vuodenaikaa! Työskentelemme 3:ssa toimpisteessä: Haagan Hieronnassa, Haagan Jalkaterapiassa ja Keilarannan Hieronassa.

Kameran takana Heini Karppinen


Radiokanava ROLL FM 102.0 tukee toimintaamme viikon ajan❣️ Kanavalla pyörii meidän 3x hoitosarja tarjous. Haluamme jakaa hyvää eteenpäin järjestämällä teille VAPPUARVONNAN! 🥳
Arvomme vappuaattona hoitosarjakortin joka sisältää 3 tunnin hoitoa. Sarjakortilla voit vapaasti valita hierojan, osteopaatin ja jalkaterapeutin hoidoista tai vaikka yhden hoidon jokaiselta🤗 Hoitosarjan arvo jopa 201€ riippuen valituista palveluista.
Arvontaan osallistut tykkäämällä tähän alkuperäiseen postauksen Facebook sivullamme. Tägäämällä kaverisi tai jakamalla postauksen saavat hekin mahdollisuuden osallistua arvontaan!
Voittajan nimi julkaistaan vappuaattona tämän postauksen kommenteissa.
Onnea kaikille arvontaan❣️
Kiitos ROLL FM radioäänestä.🥰💪Arvonta on Haagan Hieronnan eikä Facebook ole osallisena.
PS. Hoitosarjan saat myös verkkokaupastamme tarjoushintaan 155€ 30.4. asti. Käyttöaikaa hoidoilla vuoden loppuun! https://www.haaganhieronta.com/lahjakortit-hoitoihin/

Hyvinvoinnin toimipisteemme 3 vuotta!

Kuvassa on juuri valmistunut hoitohuone lähes kolme vuotta sitten. Aloitimme toiminnan helmikuussa 2017 tarjoamalla klassista hierontaa. Tavoitteena oli tarjota hieronta-aikoja mahdollisimman laajasti jotta jokaisella olisi mahdollisuus tulla hierontaan. Tässä olemme iloksemme onnistuneet hyvin ja asiakkaat ovat todella tyytyväisiä kun hieronta-aikoja on joustavasti varattavissa. Hierontaan voi tulla viikon jokaisena päivänä lähes läpi vuoden, maanantaista sunnuntaihin aamusta iltaan!

Aika se on vaan ihmeellinen asia. Tuntuu että se menee joskus liian nopeasti mutta onneksi siihen mahtuu paljon hyvää. Meillä 3 vuoden taipaleella se tarkoittaa esimerkiksi sitä että olemme saaneet lisää asiakkaiden toivomia palveluja valikoimaamme ja voimme entistä laajemmin palvella ja auttaa asiakkaitamme. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

-Klassinen- ja urheiluhieronta

-Parihieronta

-Jalkaterapeutin jalkaterapia ja -hoidot

-Osteopaatin hoito

-Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

-Dry Needling eli kuivaneulaus

-Kinesioteippaus

-Kuumakivihieronta

Tinatie 5:ssä teitä palvelee kolmessa tunnelmallisissa hoitohuoneisamme koulutetut hierojamme, Titta Karjalainen, Ida Mauko, Mari Herttuainen ja Mirkka Huhtamäki. Viime syksynä meillä kävi hyvä tuuri kun löysimme tiimimme jalkaterapeutin (AMK), Sanna Viitasaaren. Jalkojenhoitajista on huutava pula ja pitkän jonot hoitoihin joten tämä oli mahtava uutinen kaikille! Uusin tulokas mahtavaan tiimiimme, tiimiin josta saan olla todella ylpeä, on Heli Krogell. Heli on osteopaatti (AMK) ja täydentää ammattitaidollaan ja osaamisellaan hyvin asiakkaidemme tarpeita.

Alla tarjouksia hoitoihin!
Lämpimästi tervetuloa!

3 vuotistarjouksia

hierojalle, jalkaterapeutille ja osteopaatille

HIERONTA-TARJOUS ASIAKKAIDEN TOIVOMUKSESTA

3 x 60min

155e

SÄÄSTÖSI lisäpalveluilla jopa 58 euroa!

60min ensikäynnistä jatkuva tarjous 50e.

Tarjous voimassa 29.2.20 asti.

JALKATERAPIAAN ALLENNETTUUN HINTAAN!

3 x 60min hoitosarjakortti 180e

60 min 1.hoito 65e

Tarjous voimassa 29.2.20 asti.

AVAJAISTARJOUS OSTEOPAATILLE!

n.60 min 1.hoito 60e

Jatkokäynnit saat nyt myös edullisesti

3 kerran sarjakortilla hintaan 180e

(voi käyttää sisältäen ensikäynnin tai kolmena jatkokäyntinä).

Tarjous voimassa 31.3.20 asti.

Mainos tanotorvi lehdessä 02/20

Ystävänpäivätarjous

Parihieronta 60min 100e


Ei se määrä vaan laatu, tämä pätee myös ystävyydessä <3

Ystävänpäivä lähestyy ja ajattelimme antaa mahdollisuuden neljälle parille tulla juhlistamaan ystävänpäivää parihierontaan!

Tarjolla klassista ja urheiluhierontaa pe 14.2.20 klo 15.30, 16.45, 18.15 ja 19.30. Hieronnan kesto 60min hieronta ja hinta yhteensä vain 100e!

Tuo ystäväsi, kumppanisi tai vaikka anoppisi. Ammattitaitoiset hierojamme saavat kenet vain rentoutumaan!

Voit toki ostaa tarjouksen myös lahjaksi ja käyttää myöhemmin. Lahjakortti voimassa 3 kk ja tarjous myynnissä 14.2.20 asti.

Varaukset p. 045 220 9888

Ps. Ystävänpäivän kunniaksi arvomme myös yhden lahjakortin parihierontaan. Voit osallistua tykkäämällä ystävänpäivä postauksesta ja sivustamme facebookissa www.facebook.com/hierontahaaga/

Onnea arvontaan!

Joululomat lähestyy

Ida ja Bali haluaa tässä vaiheessa toivottaa hyvää ja kiireetöntä joulun odotusta kaikille❣️Idalle toivotamme pikaista paranemista leukaleikkauksesta ja Balille toivomme hyvää matkaa Turkkiin joulun viettoon!

Onneksi meitä on useampi niin meiltä löytyy hierojia pitämään palveluita yllä päivittäin 🤗 Olemme auki lähes vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan ma-su. Jouluaattona ja -päivänä sekä uudenvuodenaattona pidämme ovet suljettuna mutta jo 1.1.2020 muutama onnekas pääsee aloittamaan uuden vuoden rentouttavalla hieronnalla ❣️

Idaa ja Balia nähdään taas ensi vuoden puolella!

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

BLACK FRIDAY ja odotetut tarjoukset! Nyt kannattaa napata pukinkonttiin joulun toivotumpia aineettomia lahjoja! Terveydenhuollon ammattilaisten hoidot nyt uskomattomaan hintaan!

Tarjoukset voimassa 8.12.19. asti ja saatavilla:

-oman hoitosi yhteydessä

-paikan päältä sovitusti p.0452209888 tai info@haaganhieronta.com.

-verkkokaupasta

Mainos Tanorvi-lehdessä Marraskuussa 2019

Uutuus! Jalkaterapiaa <3

Syksy saapuu ja uudet tuulet sen mukana. Iloksemme se tuo meille mukanaan paljon kysyttyä jalkaterapiaa. Tiimimme saa vahvistuksen terveydenhuollon ammattilaisesta, Jalkateraupeutti Sanna Viitasaaresta. Sanna aloittaa meillä 17.9.2019 ja ensimmäisen kuun tarjouksena 60min jalkahoidot 59e (norm.67e) Tarjous voimassa 14.10.2019 asti.

Jalkaterapiasta lisää osiossa palvelut ja Sannan esittely sivulla henkilökuntamme.

Tervetuloa hoitamaan jalkasi kuntoon!

Syyskuun sarjakortti tarjous hierontaan

Kolmen kerran sarjakortti klassiseen tai urheiluhierontaan 135e.

Sarjakortit sisältävät lämpöhoidon jonka arvo on 4e. Säästösi yhteensä 18e!

Tarjous voimassa 1-30.9.2019

Iloisia uutisia!

Olemme pian hoitaneet asiakkaita 2 vuotta. On ollut upeata työskennellä kanssanne mahtavat asiakkaamme. Paljon kiitoksia kaikille näistä ensimmäisistä vuosista!

Halusimme järjestää avoimien oven päivän ja juhlia juhlapäivää kanssanne. Saimme mahdollisuuden laajentaa toimintaamme naapuritilaan täydentämään ja laajentamaan palveluitamme. 2v juhlan oheessa vietämme myös uuden tilan avajaisia ja joissa kahvitus tapahtuu. Hoitoja tehdään uusissa ja vanhoissa tiloissa päivän aikana.

Olet lämpimästi tervetullut lauantaina 2.3.19. klo 13-16 kahvittelemaan kanssamme ja tutustumaan uusiin palveluihin. Luvassa myös hierontalahjakortin arvonta ja tarjouksia hieronnoista ja esim. Kaurilan saunan tuotteista. Lisäksi paikalla 4-6 hoitajaa antamassa lyhyitä niska-hartiahierontoja joista saa maksaa haluamansa summan. Tulot tilitetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Keräyskohteena MS-taudin tutkimus. Voit osallistua keräykseen myös https://kissgoodbyetoms.fi/kerayshaasteet/

Tavataan lauantaina! Tervetulleita ovat sekä vanhat asiakkaat että kaikki jotka haluavat tulla tutustumaan meihin ja tiloihin tai vaikkapa vaan kahvittelemaan ja osallistumaan arvontaan!

Vapun aukioloajat:

Vappuaattona 30.4.19 klo 9-20

Vappupäivänä 1.5.19 klo 9-20

Vielä muutama aika vapaana!

Hauskaa vappua kaikille!

Pääsiäisen aukioloajat:

Pe 9-17

La 9-16

Su Suljettu

Ma 9-20

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

Uusi hieroja tiimiimme!

Bali on koulutettu hieroja ja urheiluhieroja jolla on nivelmobilisaation erikoisammattitutkinto. Bali tekee meillä koti- ja yrityskäyntejä.

Balin esittelyteksti itsestään:

Minua on pitkään kiinnostanut kehontuntemus, -tietämys ja huoltaminen, joten päätin lukion, vaihtovuoden ja yliopistoonpääsykokeilujeni jälkeen aloittaa vuodenmittaisen urheiluhierojan koulutuksen syksyllä 2017. Matka ei loppunutkaan urheiluhierojan papereihin vaan 3kk näyttötutkintojakson jälkeen olinkin jo koulutettu hieroja nivelmobilisaation erikoisnäyttötutkinnolla.

Otteeni vaihtelee pehmeästä lujaan, pinnallisesta syvään ja laaja-alaisesta yksityiskohtaiseen eri määräsuhteissa asiakaslähtöisesti. Hoitajana olen rauhallinen, lempeä ja kuuntelevainen tyyppi, ja juttelen myös mielelläni kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Tule hierontaan niin saat tietää tarkemmin, jospa olisin ammattityyliltäni sopiva hieroja juuri sinulle!

Services also available in English!

-Balihan Ermutlu, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Saamme jälleen Hierojaopiskelijan harjoitteluun!

Rania on n. 3 viikkoa harjoittelussa meillä ajalla 12-28.2.2019. Varaa aikasi p. 045 220 9888.


Rania Bouzaiane:

Olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehosta ja sen monista ulottuvuuksista erityisesti hyvinvoinnin kannalta. Tämä on houkutellut minut opiskelemaan hierontaa Punkaharjulla keskellä Suomen kauneimpia luontomaisemia. Haagan Hierontakliniikka on tarjonnut minulle tilaisuuden käyttää ja kehittää oppimiani taitoja työssäoppimisjaksolla. Kehon äärellä läsnäolo vahvistuu ja tarkentuu. Kuuntelen ja kohtaan tarpeesi ja toiveesi, juuri sinulle sopivasta hoidosta. Opettajani ja asiakaspalautteen mukaan tekemiseni on varmaa ja kosketukseni kuunteleva ja rauhallinen. Nyt suoritettuani ensimmäisen näyttötutkinnonosan ( Hierojana toimiminen), haluan jatkaa oppimismatkaani ja sukeltaa kanssasi kehon tuntemuksiin ja syvään viisauteen!

Lämpimästi tervetuloa hoitooni!

Isänpäivä lähestyy ja aika muistaa isää ❤️

Haluamme arpoa yhden lahjakortin yhdelle onnekkaalle ja tarjota erikoistarjouksen isänpäivän kunniaksi muille ❤️

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tai tykkäämällä fb sivullamme tätä alkuperäistä postausta. Arvomme lahjakortin La 10.11 klo 12.

Isänpäivän erikoistarjous:
3x60 min hierontaa 150 euroa!
(tarjous voimassa 6-11.11.18)
Myös muita lahjakortteja tarjolla.

Ps. Voit toki ostaa lahjakortin myös ihan muuten vaan vaikka omaan käyttöön 😉

Avoimet ovet ja kahvipöytä koreana 1-vuotisjuhlan kunniaksi

ensi sunnuntaina 25.2.2018 klo 13-16. 


Tarjolla kahvia, teetä, mehua sekä pikkupurtavaa. Luvassa myös arvontaa, jossa palkintona hierontalahjakortteja. Tule piipahtamaan ja ota kaveri mukaan!

Lämpimästi tervetuloa❣️

Ps. arvomme myös facebook sivustamme tykänneiden kesken hierontalahjakortteja.


Uusi hierontahuone on nyt valmis!


Uuden tilan myötä saimme myös kasvatettua tiimiämme ja heidän myötä saimme myös uusia palveluita.

Vuosi sitten alkoi olemaan tilanne jossa kädet ja aika ei riittäneet hoitamaan kaikkia hierontaan tulevia. Olemme onnekkaita kun löysimme kesän aikana tiimiimme ammattitaitoisia ja hyviä koulutettuja hierojia, joilla sydän ja auttamisen halu kumpuaa sydämmestä. Haluamme kutsua kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi kokeilemaan uusia hoitoja ja hierojia. Tässä tiimimme vahvistukset:

Ulla Pieniniemi

Klassinen- ja vauvahieronta

Titta Karjalainen

Klassinen- ja urheiluhieronta

Läpimästi tervetuloa hierontaan!
Mahtava avajaispäivä takana ja suuri kiitos kaikille vierailijoille!

Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:

Anne V.

Ramzy

Teemu L.

Helena M.

Paljon onnea voittajille!Tervetuloa hyödyntämään avajaistarjouksemme uusiin tiloihimme Pohjois-Haagan aseman kupeessa!

Tule hoitamaan kipeytyneet lihakset tai rentoutumaan osaviin käsiimme.

Avajaistarjouksena saat tunnin hieronnasta -20% helmikuun 2017 ajan.

Hieronta on olennainen osa suomalaista terveydenhuoltoa ja on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimista hoitomenetelmistä. Klassinen hieronta lienee perinteisin hierontamuoto Suomessa ja se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointiin. Meille on tärkeää ottaa jokaisen asiakkaan hoidon tarpeet yksilöllisesti huomioon. Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan kanssa nykytilanne haastattelemalla, palpoimalla ja havanoimalla ryhtiä ja kehon liikkuvuuksia. Niiden pohjalta suunnitellaan tavoitteet ja toteutussuunnitelma. Hieronta on aina asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa - tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Tanotorvessa keväällä 2017