Purentalihasten hieronta

Purentalihasten Hieronta

Käynnin kokonaisaika on 30min/ 50€ tai 60min/ 85€

4v. SYNTTÄRITARJOUKSENA 

60 min hoitoajat maaliskuussa

-10€ eli vain 75€

Hieronnassa käsitellään purentalihakset ulkoisesti ja suun sisältä. Purentalihakset sijaitsevat kasvojen alueella, ohimoilla, poskien sisäpinnoilla, takahampaiden takana ylhäällä ja leuan alueella. Lihasten jäykkyys voi aiheuttaa liikerajoituksia ja kipua purentalihaksissa. Hieronnalla saadaan vaikutettua lihasten jäykkyyteen ja usein myös kipuun. Hoidossa käsitellään lisäksi kaulan, niskan ja hartiaseudun aluetta.

Hoidon päätteeksi saat purentalihaksien harjoituksia. Harjoituksilla saadaan vahvistettua lihaksia, jotka vaikuttavat leukanivelen välilevyn toimintaan. Jos sinulla on lihas ja nivel arkuuksien lisäksi leukanivelen ääniä, hyödyt purentalihasten harjoituksista. Hieronnalla voidaan myös vaikuttaa arpikudoksen koostumukseen.

Voit hyötyä purentalihasten hieronnasta

  • Jos sinulla on purentalihasten kipuja ja jäykkyyksiä

  • Jos sinulla on epämääräisiä kipuja kaulan, niskan, kasvojen, pään tai hartioiden alueella tai huimausta joihin ei ole löytynyt syytä lääkärissä

  • Hammassäryt, joihin ei ole löytynyt syytä hammaslääkärissä


Hoidon varaus

  • Ensikäynniksi kannattaa varata 60min aika purentaelimistön toimintahäiriöden fysioterapia aika.

  • Alkukartoituksessa selvitetään lihaksien ja leukanivelen liikkuvuutta ja rajoitteita kysymyksillä, tutkimuksella ja testauksella.

  • Kartoituksen jälkeen hoitomenetelmiksi valikoituvat ne, jotka palvelevat asiakasta parhaiten.

  • Manuaalinen hoito sisältää hierontaa, nivelen traktioita eli vetohoitoa ja muita manuaalisen terapian menetelmiä, joilla pyritään vähentämään lihasten jännitystä, lisäämään nivelten liikkuvuutta ja vaikuttamaan kivun vähentymiseen.