Tukisukat Unisex LabTex Care Nordic®

Tukisukat tasaisella kompressiolla stimuloivat jalkojen verenkiertoa ja lievittävät väsymyksen tunnetta ja turvotusta jaloissa

Polvipituiset ja saumattomat tukisukat 18 mmHg:n puristuspaineella ovat erinomaiset käytettäviksi erityisesti pitkien lentomatkojen aikana. Tukisukat on tarkoitettu verenkierto-ongelmien ennaltaehkäisyyn erityisesti henkilöillä, jotka seisovat tai kävelevät työssään paljon tai istuvat pitkiä aikoja. Myös kuntoilijat voivat hyötyä tukisukkien käytöstä niiden palautumista edistävien vaikutusten vuoksi. Unisex-tukisukkia voivat käyttää sekä miehet että naiset.

Tukisukkien käyttöohjeita

Tukisukat tulisi pukea ylle aamulla ennen mahdollisen turvotuksen esiintymistä. Terävät kynnet tai sormukset voivat vaurioittaa sukkia. Pue sukat varovasti kuiviin jalkoihin ja asettele kunnes ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Vältä vetämästä sukkaa reunoista. Älä taita sukan reunaa, tämä aiheuttaa liiallisen paineen jalkaan.

Tukisukkia koskevat kontraindikaatiot

Vaikea ihotulehdus tai heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta ja siitä johtuva jalkojen turvotus. Diabeetikot yleisesti hyötyvät tukisukkien käytöstä, mutta ennen ensimmäistä käyttökertaa asiasta on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Materiaalit ja hoito

Materiaalit Nylon 56 %, lycra 24 %, puuvilla 19 %. Väri musta. CE-merkitty tuote.

Käsin- tai konepesu 40 °C miedolla pesuaineella. Ei huuhtelu- tai valkaisuainetta eikä rumpukuivausta tai silitystä.

Koot (kengännumeron mukaan) S = 38-40, M = 40-41, L = 41-42, XL = 42-44, XXL = 44-46.

Valitse variaatio:

21,95 €
Hinta sis. ALV