Ryhtivyö

Ryhtivyö

Elastinen, yksiosainen ja kahdeksikonmuotoinen Ryhtivyö, joustava LabTex Care Nordic® on suunniteltu korjaamaan ryhtiä ja edistämään hapenottokykyä.

Ryhtivyö, joustava LabTex Care Nordic® auttaa pitämään olkapäät takana vahvistaen ryhtilihaksia ja edistäen hapenottokykyä. Elastinen ryhtivyö on yksinkertainen, huomaamaton ja käytössä miellyttävä keino harjoittaa heikentyneitä ryhtilihaksia. Ryhtivyö tasapainottaa ylävartalon etu- ja takaosan lihaksia ja se on helppo pukea ylle kuten selkäreppu, ilman säätöjä. Miellyttävimmillään puettuna ohuen aluspaidan päälle, jolloin ryhtivyö ei näy eikä tunnu eikä sitä tarvitse pestä niin usein.

Milloin ryhtivyöstä voisi olla hyötyä?

Huonoryhtisyys, selkärangan liiallinen kaareutuminen taaksepäin rintarangan kohdalta, leikkauksen jälkeiset tilat, ennaltaehkäisevä hoito. Käyttö aloitetaan asteittain lyhyissä 30 min. jaksoissa, jolloin lihakset tottuvat uuteen asentoon.

Materiaali Nylon, polyesteri, kumi. Hoito-ohje Käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei saa rumpukuivata eikä silittää. CE.

Koot (rintakehän ymärysmitta): 55-70 cm = S, 70-85 cm = M, 85-100 cm = L, 100-115 cm = XL. Vinkki Jos olet nainen, mittaa rintakehän ympärysmitta rintojen alta.

Valitse variaatio:

39,90 €
Hinta sis. ALV