Purentakisko

Loppuunmyyty

Purentakisko

Suojaa hampaita bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. Sanabrux purentakisko on lämpömuotoiltava, joustava ja käytössä miellyttävä!

Sanabrux purentakisko on oraalinen laite, joka suojaa hampaita narksutuksen eli bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. Laite on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Materiaali on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu.

Miten purentakisko toimii?

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (tulee pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, otetaan kiskomuotti pois vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana olevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä. Tämän jälkeen kisko on valmis käytettäväksi jokaisena yönä.

79,00 €
Hinta sis. ALV