Foamroller

Loppuunmyyty ale

Foamroller

Pilatesrulla - kotimainen Comfy Pro Pilates roller on monipuolinen, miellyttävä ja helppokäyttöinen väline, joka syventää ja tehostaa harjoitusliikkeitä ja venytyksiä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi Pilates-, kehonhallinta- ja fysioterapiaharjoitteissa niin koti- kuin ammattikäytössä. Säännöllinen harjoittelu Pilates rullalla ylläpitää selkärangan, lantion ja nivelten liikkuvuutta.

Miksi valita Pilatesrulla - kotimainen Comfy Pro Pilates roller?

Pilatesrulla on erittäin monikäyttöinen harjoitusväline, jonka avulla on miellyttävää harjoittaa erilaisia keskivartalon ja omankehon harjoituksia. Pilatesrullalla on helppo käsitellä jännittyneitä lihaksia ja sidekudoskalvoja. Rullaa voidaan käyttää avaamaan vaikeasti käsiteltäviä kehon kipukohtia. Pilatesrullan päällä maatessa joutuu harjoittamaan myös keskivartalon lihaksia. Sopivan rullaustekniikan sekä itselle tarpeelliset liikkeet löytyvät vähitellen harjoittelemalla. Liikuttele itseäsi rullan päällä ja tue käsillesi jonkin verran painoa. Sopiva harjoitustiheys on 2-3 kertaa viikossa.

Pakkauksen mukana tulee perusteellinen kuvallinen harjoituskartta hyödyllisistä liikkeistä, joita rullalla voidaan suorittaa. Pilatesrulla on valmistettu kestävästä polyeteenisolumuovista. Mitat 94 x 14 cm, väri puna-musta.

36,00 € 45,00 €
Hinta sis. ALV