Migreeni ja päänsärky

06.02.2020

Vaiva joka ottaa päähän. Migreeni ja päänsäryt.

Vuosia hoidin pientä neitiä vaikean migreenikohtauksen tullessa lääkkeiden lisäksi kylmähoidolla. Meillä se toimi niin että pieni pyyhe kasteltiin kylmällä vedellä (ei liian kylmäksi) ja pyyhe taiteltiin peittämään otsa ja silmät. Kohtauksen tullessa neiti alkoi pian itse pyytämään "kylmää rättiä" helpottamaan vointia. Löysin jo tuolloin netistä migra capin mutta sitä oli saatavilla vain yhdessä koossa ja pienelle liian iso. Nyt Migra Cap on ollut meillä jo vuosia. Se on jääkaapissa vakio varusteena, käyttöönottoon valmiina. Onneksi meillä sitä enää harvemmin tarvitaan mutta sitten kun sen aika välillä on, niin "migreenihattu" tai "migreenikypärä" on pelastus. Se on helppokäyttöinen ja pysyy monta kertaa pidempään kylmänä kuin meidän omat kylmät rätit. Niitä sai käydä kastelemassa hanan alla aina uudestaan jotta kylmenisi taas ja antaisi toivutun vaikutuksen.

Hierojana tehtäväni on ohjata asiakkaita kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun aloitin työskennellä hierojana ohjasin asiakkaille vastuskuminauhalla tehtäviä liikkeitä. Silloin ajattelin asiaa asiakkaan näkökulmasta. Miten näppärää olisi jos asiakkaalla ei kotoa nauhaa löytyisi, että sen saisi meiltä samantien mukaan eikä harjoittelu jäisi ainakaan sen takia että ei saa aikaiseksi tai muista ostaa nauhaa.

Tuolloin päätin että otamme jälleenmyyntiin tuotteita joiden koemme mahdollisesti tuovan apua myös asiakkaillemme. Migra Cap on yksi näistä tuotteista joka valikoitui heti mukaan listalle kun aloin ajattelemaan tuotteita joista itselläni oli hyviä kokemuksia. Migra Cap on myös Suomen migreeniyhdistyksen suosittelema. Se on oiva valinta myös raskaana oleville turvalliseen, lääkkeettömään kivunhoitoon. Tuote toimii kuuleman mukaan myös ns. dagen efter kivusta kärsiville :D

Toinen hyväksi koettu hoito kivuissa kamppaileville on Dry Needling eli kuivaneulaus.  Moni päänsäryistä ja migreenistä kärsivä on saanut neulauksesta apua. Neulojen alle en neulakammoista lasta viitsi laittaa, mutta itse olen saanut apua niska-hartiaseudun vaivoihin neulauksesta. Meillä Dry needlingiä tekee koulutettu hieroja Titta Karjalainen. DN on länsimaiseen lääketieteeseen ja neuroanatomiaan perustavaa hoitoa. DN-hoitoa voi opiskella ja antaa ainoastaan terveydenalan ammattilainen ja hoito kuuluu potilasvakuutuksen piiriin. Tule kokeilemaan hoitoa rentouttavan hieronnan yhteydessä:

Dn- tehohoito 60min vain 65€

sisältää: lämpöhoidon savipakkauksella, kuivaneulauksen 20min (alv 24%) ja hieronnan 40min.

Käy lukemassa aiheesta lisää Laatuapteekit asiakaslehdessä 5/2019. www.laatuapteekit.fi/asiakaslehti/ Eroon kivusta artikkeli s. 22

Ystävänpäivän kunniaksi ja tulevan 3v synttäreiden kunniaksi

Migra Cap -15% alennuksella.

Voit ostaa migra capin hoitosi yhteydessä tai tilata sen verkkokaupan kautta ja noutaa sovitusti. Lisätietokenttään voitte laittaa toivomuksenne hakuajasta. Kiitos. Laitamme toki migreenihatun teille postitse jos valitsitte sen toimitustavaksi.

Hinta voimassa 14.2.20 asti.

Kohti kivuttomampaa tulevaisuutta!

Rakkaudella, migreenilapsen äiti