Hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa raskaana oleville ja äideille❣

17.04.2021

Hierontaan myös raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen!

Raskaus muuttaa naisen kehon monella tavalla: raskauden eri vaiheissa painopiste muuttuu, hormonitoiminta auttaa kudoksia valmistautumaan synnytykseen, kasvava vauva voi painaa palleaa ja vie tilaa hengitykseltä. Nämä muutokset aiheuttavat usein kiputiloja ja epämukavuutta kehoon, joita voidaan helpottaa hieronnalla ja osteopatialla.

Synnytyksen jälkeen keho palautuu omaan tahtiin ja sopeutuu vauvan hoitamiseen. Aina tämäkään vaihe ei ole ihan kivutonta. Myös vauvalle voi synnytyksestä jäädä kehoon jännityksiä, joita voidaan helpottaa lempeällä osteopatialla. Osteopaatin vastaanotolle voivat tulla äiti ja vauva myös yhdessä.

Raskauden kaikissa vaiheissa on turvallista käydä hieronnassa ja osteopatiassa. Myös synnytyksen jälkeen voi tulla heti hoitoon. Hieronta tehdään tukityynyjen avulla kylkiasennossa, jotta hoidettavalla on mahdollisimman hyvä olla. Käytettäviä hoitoasentoja ovat myös selinmakuu niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä ja istuma-asento. Raskaushierontaan varataan tavallinen hieronta-aika. Suositellut hieronta-ajat ovat 60 min ja 90 min, mutta tilanteen mukaan muunkin pituiset ajat käyvät. Varauksen yhteydessä on hyvä mainita raskaudesta, jotta hieroja voi varata hoitotilaan valmiiksi tukityynyt.

Meille on tärkeää palvella ja hoitaa jokaista asiakastamme mahdollisimman hyvin. Meillä käy tosi paljon raskaana olevia ja vauvojen äitejä asiakkaina ja haluamme kehittyä myös tämän ryhmän hoitamisessa. Meidän koulutettu hieroja Mirkka Huhtamäki kävikin juuri Organic Spiritin raskaushieronta koulutuksen. Myös muut hierojamme osaavat huomioida raskaana olevien asiakkaiden hoidon erityispiirteet. Osteopaatti Johanna Mannonen on osallistunut raskaana olevien hoitamiseen liittyviin koulutuksiin. Mirkan vastaanotolle voi varata aikoja vielä toukokuun puoleen väliin asti, kunnes hän itse jää äitiyslomalle. Paluu töihin tapahtuu vaiheittain syksystä alkaen äidin ja vauvan tahdissa.

Jäämme innoissamme odottamaan vauvauutisia, voimia ja iloa viimeiseen raskauden vaiheeseen Mirkka!