4v synttäri uutisia!

12.03.2021

Hoitolamme täytti 4 vuotta!

On ollut aivan mahtavaa saada tehdä hoitotyötä näin upean asiakaskunnan kanssa nämä vuodet! Suuri kiitos siitä teille asiakkaamme!!

Tavoitteenamme on ollut näiden 4 vuoden aikana tuoda monipuolisesti terveydenhuollon ammattilaisten hoitoja alueelle toiveittenne mukaisesti. Meille on ollut myös tärkeää tarjota aikoja kaikille hoitoon haluaville, joten hoitolamme on auki lähes joka päivä vuoden ympäri -aamusta iltaan! Palautteiden perusteella olemme onnistuneet hyvin hoitotyössämme, palautteiden keskiarvo hoidoista oli huima 4,97/5 ja kaikki vastaajat suosittelivat palvelujamme. Laitattehan tulevaisuudessakin toiveita ja palautteita meille, jotta kuulemme mitä tarvitsette ja pääsemme entisestään kehittämään palveluitamme, kiitos!

Syntymäpäivien kunniaksi voimme ilolla ilmoittaa täydentävämme tarjontaa uusilla palveluilla, joita ovat fysioterapia ja hierontaan liitettävät imukuppihieronta, kuumakivihieronta ja kinesioteippaus.


Lisäpalvelut hieronnan yhteyteen

Kuumakivihieronta on tuttu hoitomuoto monelle asiakkaalle ja ollut valikoimissa sellaisenaan jo pitkään. Tunnin kuumakivihieronnassa käsitellään vesihauteessa lämmitetyillä laavakivillä koko keho liukuvin ottein.

Olemme täydentäneet nyt perushierontaan liitettävien palveluiden valikoimaa kuumilla kivillä. Lämpöhoitohan savipakkauksella on ollut jo pitkään valikoimissa. Lämpö auttaa kehoa ja lihaksia rentoutumaan ja lievittää lihasjännitystä. Se lisää lihaksien elastisuutta, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä edistää verenkiertoa ja kudosnesteen kiertoa. Yleensä lämpö tuntuu myös miellyttävältä ja rentouttaa. Eniten sitä käytetään esikäsittelynä alueille, joilla esiintyy erityisen paljon lihaskireyttä kuten hartia ja yläselkä. Sen lisäksi se on hyvä lisä alaraajojen käsittelyssä.

Etuna kuumien kivien käyttämisessä on niiden pieni koko ja mahdollisuus käyttää lämpöä paikallisemmin. Laavakivillä esikäsitellään hoidettavaa aluetta ja sen lisäksi niitä voidaan käyttää hieronnan aikana sujuvasti myös kesken varsinaisen hieronnnan.

Imukupeilla tehtävää liukuhieronta on myös hyvä lisä hierontaan. Tekniikka perustuu siihen, että kumisilla tai silikonisilla (meillä käytössä vähemmän allergisoivat silikoniset) kupeilla luodaan alipaine, joka nostaa alla olevaa kudosta. Imukupit avaavat lymfakiertoa lisäten nesteen liikkumista. Hieronnassa lihasta käsitellään painamalla - imukupeilla on mahdollista myös nostaa lihasta, mikä perinteisillä hierontatekniikoilla on hankalaa. Imupuppihieronnalla voidaan aktivoida hellästi myös vatsantoimintaa. Myös ihanan virkistävä kasvojen alueen imukuppihieronta on miellyttävä tapa rentoutua hieronnan lopussa.

Kinesioteippaus on ollut valikoimissa jo aiemminkin, mutta nyt haluamme nostaa sen lisäpalveluna taas asiakkaiden tietoisuuteen. Kinesioteippauksella voidaan helpottaa lihasjännityksiä ja näin jatkaa hieronnan vaikutusta vielä pitkään varsinaisen hieronnan päätyttyä. Tarvittaessa lihaksia voidaan myös aktivoida teippauksella. Lisäksi voidaan tehdä esimerkiksi polven toimintaa tukevaa teippausta. Kinesioteippauksella voidaan lisätä myös nesteen poistumista kehon eri alueilta.

Jos haluat käyttää näitä lisäpalveluita hieronnan yhteydessä, niin muistathan mainita siitä ajanvarauksessa lisätietokentässä!

Lisäpalvelut nyt maaliskuun ajan tarjouksessa:

4 x lisäpalvelu (kuivakuppaus, kuumat kivet, kinesioteippaus)

vain 40€ (norm. 60€).


Fysioterapeutin palvelut

Syntymäpäivien kynnyksellä valikoimiin tuli myös fysioterapeutti Valtteri Saukkosen palvelut, joista erityisesti haluamme nostaa esiin purentaelimistön vaivat joista todella moni kärsii. Purentaelimistön vaivojen lisäksi Valtterin valikoimiin kuuluvat myös muut fysioterapeutin palvelut, joten jos sinulla on niska- ja hartiaseudun vaivoja, olkapäävaivoja, polvivaivoja, jännevaivoja, jne. voit varata ajan myös Valtterille.

Lisätietoja fysioterapiasta https://www.haaganhieronta.com/fysioterapia/.

Maaliskuun ajan 60 min käynnit fysioterapiaan

tarjouksessa 75€ (norm. 85€).


Lisäksi 4v synttäreiden SUPERTARJOUKSENA tarjolla 4 käynnin hoitopaketti

3x 45 min HIERONTA

1x 60 min FYSIOTERAPIA

Hoitopaketin hinta vain

200€ (norm. 238€)


Uusi rentouttavampi hieronta

Huhtikuussa valikoimiin on tulossa myös uusi rentouttavampi hieronta, jossa tunnin hieronnan aikana käsitellään hierontatekniikoilla koko keho. Hoidon on kehittänyt koulutettu hieroja ja shiatsuhoitaja Mirkka Huhtamäki. Unelmana ja tavoitteena oli luoda hieronta, joka auttaa ihmisiä paremmin rentoutumaan nykyajan työkiireiden ja jatkuvan saatavilla olon paineista.

Kevään aikana on tehty koehierontoja, joista on kerätty palautetta. Palautteen perusteella moni haluaa jopa vaihtaa hieronnan kokonaan tähän uuteen tekniikkaan!


Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan uusia palveluitamme ja aurinkoista kevättä kaikille!


ps. Maaliskuun aikana vielä tulossa etätyöläisille tuotetarjouksia omaan hoitoon!