Fysioterapia

Hinnasto:

60min 85€

ensikäyntitarjous 80€

60 min 75€ (lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät)

ensikäyntitarjous erityisryhmille 70€

Sarjakortit:

3x 60min 222€

3x 60min erityisryhmät 200€

UUSI PALVELU!

Hieronta fysioterapeuttisin menetelmin

Fysioterapeuttisin menetelmin tehtävässä hieronnassa käydään pehmytkudoksien lisäksi selkärankaa läpi pehmein painalluksin. Niskahartiaseudun käsittelyssä painallukset painottuvat rinta- ja kaularangan alueelle ja koko selän käsittelyssä rinta-ja lannerangan alueelle. Pehmytkudoskäsittely parantaa lihasten verenkiertoa sekä fascioiden liikkuvuutta ja selkärangan mobilisoivat painallukset puolestaan lisäävät nikamien liikkuvuutta sekä hermojen liikettä hermojuurista. Käsittelyn vaikutukset ulottuvat lopulta paljon pidemmälle kuin osaamme kuvitellakaan. 


Fysioterapeuttisin menetelmin tehtävään hierontaan ei sisälly raajojen nivelten mobilisointi eikä kraniosakraaliterapia tai viskeraalimanipulaatio.

Hinnat:
45 min/60€ 
60 min/70€ 
erityisryhmät (eläkeläiset ja opiskelijat) -5€

Fysioterapia

Mirka Kirjavainen

Olen kraniosakraaliterapiaan (CST) ja viskeraalimanipulaatioon (VM) erikoistunut fysioterapeutti sekä pilates- ja joogaohjaaja. Lukuisten ft-alan koulutusten jälkeen mielenkiintoni laajeni kehosta mieleen ja sieluun. Hoitotavastani on tullut intuitiivista sillä luotan täysin kehon viisauteen. Keho ilmentää kullakin hetkellä sen, mihin se tarvitsisi eniten apua päästäkseen tasapainoon. Joskus tietyt sisäelimet tai rakenteet tarvitsevat vapautumista ja joskus kehoon on jämähtänyt tunneperäisiä jännityksiä, jotka kaipaavat huomiota. Pyrin hoitamaan kehoa aina niin kuin se ohjaa. Siksi hoidoista tulee usein eri menetelmien kombinaatioita. Uskon, että tällä tavalla pystyn tukemaan parhaiten keho-mieli-sielun tavoittelemaa tasapainoa ja harmoniaa. Hoitokokemusta minulla on kertynyt vuosien varrella lapsesta vaariin. Hoitotapahtumassa luodaan läsnä oleva tila, missä kehon on turvallista ilmentää tarpeensa.

CST:ssä tasapainotetaan kehoa aivoselkäydinkalvoston ja siihen liittyvien rakenteiden kautta. CST-hoidossa kehon korjaamis- ja tasapainottumisjärjestelmää autetaan aktivoitumaan uudelleen. Hoidoista on apua lukuisissa eri kipu- ja jännitystiloissa päänsäryistä fibromyalgiaan ja uupumukseen. Ne tasapainottavat upeasti hermostoa ja hoidon jälkeen olo on usein syvärentoutunut.

VM:ssa hoidetaan pehmeästi sisäelimiä ja niiden välisiä yhteyksiä. Sisäelimistä on hermosto- ja fasciayhteyksiä laajalle kehoon. Mikäli sisäelin on "kireä", keho suojaa sitä yhteyksineen. Kehon toiminta muuttuu, jolloin syntyy rasitusvammoja tai muita kiputiloja. Leikkaukset ja tapaturmat ovat tyypillisiä kireyksien aiheuttajia. Monet urheilijat hyötyvät hoidoista suuresti ja lisäksi kaikki, joilla on kipujaksoja elämässään eikä niille tunnu löytyvän varsinaista syytä.

Koulutushistoriaa:

  • Valmistuminen fysioterapeutiksi Jyväskylästä -99
  • Useita lyhyempiä SOMTY:n FT-alan koulutuksia 2001-2008
  • Erilaisia ryhmäliikunnanohjauskoulutuksia 2001-2010
  • Manuaalisen fysioterapian erik. opintotoja: Maitland I-IIB 2004-2007
  • Somatic Studion pilatesohjaajaksi valmistuminen 2013
  • Kraniosakraaliterapia koulutuksia (Upledger Institute) 2014- jatkuu
  • Fysioterapeuteille suunnattu akupunktiokoulutus 2015
  • Viskeraalimanipulaatio koulutuksia (Barral Institute) 2017- jatkuu
  • Yoga Source -ohjaajakoulutus 2018-2020


Ohjaan myös pilates- ja joogatunteja, workshoppeja sekä retriittejä!