Tuotteet

Meiltä saat käyntisi yhteydessä myös tuotteita itsehoitoon, tässä on esiteltynä osa tuotteista. Tuotteet myös tilattavissa verkkokaupasta alla olevasta linkistä.

Yhdessä kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Migra Cap Migreeninhoitopäähine


Migra Cap Migreenipäähine tarjoaa lääkkeettömän ja turvallisen ratkaisun kun kyseessä on migreeni tai päänsärky.

Migra Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja pimeähoito, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievittämisessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja miellyttäväntuntuisesta lykrasta valmistettu Migra Cap sopii kaikille. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät geelipussit on asetettu kriittisiin migreenikipukohtiin: otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta. Suomen Migreeniyhdistys Ry suosittelee Migra Capin käyttöä migreenin oireiden lievittämisessä.

Migreenipäähine asetetaan jääkaappiin tai pakastimeen (max. -18°C) kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra Cap pysyy kylmänä n. 40 minuuttia yhtäjaksoisessa käytössä.

Migra Capin on kehittänyt vaikeasta migreenistä kärsinyt henkilö. Migra Capista tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa Iso-Britanniassa Migrane Action Association UK - migreeniyhdistyksen jäsenistä kahdeksan kymmenestä koki saavansa Migra Capin käytöstä merkittävää helpotusta migreenikohtauksiin.

Migreenin lisäksi Migra Capin käytöstä on saatu hyviä kokemuksia tensio- ja kolmoishermosäryn, poskiontelovaivojen, MS - oireiden, menopaussin ja urheiluvammojen hoidossa. Turvallinen raskaudenaikaisten päänsärkyjen hoitoon ja erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan! Toisin kuin lääkkeet, Migra Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia!

Ryhtivyö

Elastinen, yksiosainen ja kahdeksikonmuotoinen Ryhtivyö, joustava LabTex Care Nordic® on suunniteltu korjaamaan ryhtiä ja edistämään hapenottokykyä.

Ryhtivyö, joustava LabTex Care Nordic® auttaa pitämään olkapäät takana vahvistaen ryhtilihaksia ja edistäen hapenottokykyä. Elastinen ryhtivyö on yksinkertainen, huomaamaton ja käytössä miellyttävä keino harjoittaa heikentyneitä ryhtilihaksia. Ryhtivyö tasapainottaa ylävartalon etu- ja takaosan lihaksia ja se on helppo pukea ylle kuten selkäreppu, ilman säätöjä. Miellyttävimmillään puettuna ohuen aluspaidan päälle, jolloin ryhtivyö ei näy eikä tunnu eikä sitä tarvitse pestä niin usein.

Milloin ryhtivyöstä voisi olla hyötyä?

Huonoryhtisyys, selkärangan liiallinen kaareutuminen taaksepäin rintarangan kohdalta, leikkauksen jälkeiset tilat, ennaltaehkäisevä hoito. Käyttö aloitetaan asteittain lyhyissä 30 min. jaksoissa, jolloin lihakset tottuvat uuteen asentoon.

Materiaali Nylon, polyesteri, kumi. Hoito-ohje Käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei saa rumpukuivata eikä silittää. CE.

Koot (rintakehän ymärysmitta): 55-70 cm = S, 70-85 cm = M, 85-100 cm = L, 100-115 cm = XL. Vinkki Jos olet nainen, mittaa rintakehän ympärysmitta rintojen alta.

Ortopedinen vesityyny

Ortopedinen vesityyny mukautuu pään ja niskan muotoihin tarjoten optimaalisen tuen ja miellyttävän unen. Pehmeä ja muotoutuva vesityyny on ihanteellinen myös niskavaivoista kärsiville. Tyynyn korkeutta ja kiinteyttä voidaan helposti muuttaa säätelemällä veden määrää. Näin tyyny sopii hyvin erilaisille ihmisille: matala ja pehmeä tyyny - vähän vettä, korkea ja tiheä koostumus - enemmän vettä.

Materiaalit Päällinen: 100 % puuvillaa, sisäkerros: 100 % hypoallergeenista polyesterivanua. Mitat 70 x 50 x 13.5 cm. Paino ennen täyttöä 0.730 kg Täyttömäärä 2-5 litraa. Suosittelemme aloittamaan 2 l. Vesitasku sijaitsee tyynyn kääntöpuolella. Tyyny on nopea ja helppo täyttää pakkauksen mukana tulevalla suppilolla.

Hoito-ohje Käsinpesu kylmässä vedessä, miedolla pesunesteellä. Ei kuivapesua eikä klooripitoisia pesuaineita. Ei saa rumpukuivata tai silittää. Kuivataan ripustettuna. Vesisäiliön vesi on suositeltavaa vaihtaa vähintään 6 kk välein.

Vastusnauhat

Kuntoutukseen, liikuntaan, voimisteluun ja Pilatekseen soveltuvat lateksittomat vastusnauhat yksittäispakkauksissa. LabTex Care Nordic vastusnauhoilla voidaan suorittaa hyvin monenlaisia liikkeitä, jotka harjoittavat lihaksia ja lisäävät notkeutta ja kuntoa. Vastusnauhat ovat kätevä apuväline kuntoutuksessa tai matkalla kohti parempaa terveyttä ja kuntoa. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu nauha takaa kestävän laadun ja käyttöturvallisuuden.

 • lateksiton
 • hajuton
 • talkiton
 • ftalaatiton
 • myrkytön
 • kierrätettävä
 • keltainen - extra light (erittäin kevyt vastus)
 • punainen - light (kevyt vastus)
 • vihreä - medium (keskivaikea vastus)
 • sininen - strong (vaikea vastus)
 • musta - extra strong (erittäin vaikea vastus)
Saatavana viisi eri vastusta, joista löytyy jokaista ikäluokkaa ja kuntotasoa vastaava vaihtoehto:

Mitat Pituus 1.2 m, 1.5 m tai 2.5 m. Leveys Keltainen 10 cm. Punainen, vihreä, sininen ja musta 15 cm

Purentakisko

Suojaa hampaita bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. Sanabrux purentakisko on lämpömuotoiltava, joustava ja käytössä miellyttävä!

Sanabrux purentakisko on oraalinen laite, joka suojaa hampaita narksutuksen eli bruksismin aiheuttamalta kulumiselta. Laite on alkuperäinen sveitsiläsvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Suojamuotti muotoillaan suuhun sopivaksi keitinvedessä kuumentamalla. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Materiaali on väriaineeton ja sen allergeenit on minimoitu.

Miten purentakisko toimii?

Yksinkertaisen käyttöohjeen avulla muotoilet kiskon helposti kotonasi ja saat sen heti käyttövalmiiksi. Kiskomuotti asetetaan kattilaan veteen lämpömittarin kanssa (tulee pakkauksen mukana). Saavutettuaan optimaalisen lämpötilan, otetaan kiskomuotti pois vedestä ja asetetaan suuhun ylähammasrivistöön. Pakkauksen mukana olevan painantalevyn avulla kisko muotoutuu helposti hammasrivistön mukaisesti. Lopuksi kisko huuhdellaan kylmässä vedessä. Tämän jälkeen kisko on valmis käytettäväksi jokaisena yönä.

PainGone kipukynä

PainGone kipukynä on kätevä ja helppokäyttöinen kynänmallinen laite, joka on suunniteltu kivunhoitoon. PainGone - kipukynän vaikutus perustuu TENS -periaatteeseen (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio) mutta toisin kuin tavanomaiset TENS -laitteet, kipukynään ei yhdistetä johtoja, elektrodeja tai pattereita. Siten PainGone - kipukynää voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.

PainGone toimii kidelasien tuottamalla matalataajuuksisella sähkölatauksella (pietsosähköinen kide) mahdollistaen pitkäkestoisen ja kliinisesti todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää sähköimpulsseja, jotka aktivoivat hermoratoja. Hoidon vaikutuksesta aivot tuottavat selkäytimen kautta kulkeutuvia elimistön omia kivunlievityshormoneja endorfiineja, jotka poistavat kivuntunteen. Paingone on CE-merkitty terveydenhuollon laite (lk. IIa CE0086). Laitteen keskimääräinen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäisessä, säännöllisessä käytössä (keskim. 3 hoitokertaa / pv) ja se tuottaa kaikkiaan n. 100.000 klikkausta.

Milloin kipukynää voi käyttää

Kipukynän käyttö on tehokasta seuraavien vaivojen ja sairauksien hoidossa: Selkäkipu, niveltulehdus, tenniskyynärpää, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskiassärky, päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli, hartia- ja niskasäryt.

PainGone - kipukynä tarjoaa yhtäläiset hyödyt kuin tavanomaisetkin TENS -laitteet mutta sillä on huomattavia etuja perinteisiin laitteisiin nähden. Helppokäyttöisyys, nopeus ja joustavuus ovat tehneet PainGonesta maailmanlaajuisesti suositun kivunlievityslaitteen jo yli miljoonan ihmisen keskuudessa. Jo 30 painallusta kipukohtaan auttaa tutkitusti lievittämään kipuja.

Jalkaholvituki

Jalkaholvituki tukee ja korottaa tehokkaasti jalkaa, jossa on madaltunut jalkaholvi. Vaimentaa iskuja ja lievittää kipua. Valmistettu elastisesta kankaasta, ja silikonista, joka on tuoksuton, myrkytön, allergisoimaton ja kestävä materiaali.

Avuksi ja ennaltaehkäisemään vaivoja henkilöille, jotka seisovat tai kävelevät paljon sekä helpottamaan madaltuneen jalkaholvin aiheuttamia oireita.

Käyttöohje: Pujotetaan jalkaan niin, että silikonipehmuste mukautuu jalkaholviin, voidaan pukea sukan ylle.
Hoito-ohje: pesu juoksevan veden alla miedolla pesunesteellä, asetetaan ilmavasti kuivumaan.
Pakkauksessa on yksi pari (2 kpl). Yksi koko.

Foamroller

Pilatesrulla - kotimainen Comfy Pro Pilates roller on monipuolinen, miellyttävä ja helppokäyttöinen väline, joka syventää ja tehostaa harjoitusliikkeitä ja venytyksiä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi Pilates-, kehonhallinta- ja fysioterapiaharjoitteissa niin koti- kuin ammattikäytössä. Säännöllinen harjoittelu Pilates rullalla ylläpitää selkärangan, lantion ja nivelten liikkuvuutta.

Miksi valita Pilatesrulla - kotimainen Comfy Pro Pilates roller?

Pilatesrulla on erittäin monikäyttöinen harjoitusväline, jonka avulla on miellyttävää harjoittaa erilaisia keskivartalon ja omankehon harjoituksia. Pilatesrullalla on helppo käsitellä jännittyneitä lihaksia ja sidekudoskalvoja. Rullaa voidaan käyttää avaamaan vaikeasti käsiteltäviä kehon kipukohtia. Pilatesrullan päällä maatessa joutuu harjoittamaan myös keskivartalon lihaksia. Sopivan rullaustekniikan sekä itselle tarpeelliset liikkeet löytyvät vähitellen harjoittelemalla. Liikuttele itseäsi rullan päällä ja tue käsillesi jonkin verran painoa. Sopiva harjoitustiheys on 2-3 kertaa viikossa.

Pakkauksen mukana tulee perusteellinen kuvallinen harjoituskartta hyödyllisistä liikkeistä, joita rullalla voidaan suorittaa. Pilatesrulla on valmistettu kestävästä polyeteenisolumuovista. Mitat 94 x 14 cm, väri puna-musta.

Kipugeeli

Glukosamiinigeeli jäykkyyteen, turvotukseen ja kipuun

Glukosamiinigeeli Paingone Joint PLUS 200 ml on glukosamiinia sisältävä kipugeeli, joka edistää nivelten notkeutta ja helpottaa lihassärkyä. Tahraamaton ja nopeasti imeytyvä geeli lievittää kipua, vähentää mustelmia ja edistää verenkiertoa. Glukosamiini edesauttaa normaalia nivelten toimintaa. Glukosamiinigeeli Paingone Joint PLUS on nopeavaikutteinen apu nivel- ja lihassärkyyn. Sisältää myös eukalyptusta ja rosmariinia. Ei lisättyjä väriaineita tai hajusteita. Pieni määrä geeliä hierotaan kohtaan, jossa vaiva ilmenee, mieluiten aamuisin, ja toistetaan iltaisin.

 • Rauhoittava
 • Mustelmia ja inflammaatioita vähentävä
 • Lievittää turvotusta ja edistää verenkiertoa
 • Korjaa ja ehkäisee vaurioita lihaskudoksessa

Glukosamiinigeeli Paingone Joint PLUS 200 ml - valmisteesta voi olla apua mm.:

 • Osteoartriittiin
 • Rustovammojen kuntoutuksessa
 • Nivelkalvojen nesteiden uudistumisessa
 • Osteoartriitin aiheuttamien nivelvaurioiden korjautumisprosessissa

Huomioitavaa ennen käytön aloittamista

Glukosamiinigeeli Paingone Joint PLUS 200 ml - glukosamiinivalmisteen sisältämä glukosamiini on peräisin luontaisesta kitiinistä. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen kalalle tai mereneläville. Diabeetikoiden sekä verenohennuslääkkeitä (esim. varfariini) käyttävien tulisi kääntyä lääkärin puoleen ennen valmisteen käyttöä.

INCI:

• Glycerin
• PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
• Triethanolamine
• Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
• Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil
• Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil
• Glucosamine Sulfate
• Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil
• Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract
• Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract
• Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract
• Piper Nigrum (Black Pepper) Seed Oil
• Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil
• Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil
• Phenoxyethanol
• Alcohol Denat.
• Disodium EDTA
• Ethylhexylglycerin
• Potassium Sorbate
• Sodium Benzoate
• Limonene
• Linalool
• Eugenol
• Benzyl Benzoate