Our staff

We are working on our english website. Presentations comming soon in english!


All our staff members are certified healthcare professionals and licenced by Valvira National Supervisory Authority for Welfare and Health. 

Licenced therapist search: https://julkiterhikki.valvira.fi/#

Certified massage therapists

(Koulutettu hieroja)

Mari Herttuainen

Certified massage therapist

sports masseur

Kalevala bone setter

Olen Mari, iloinen ja energinen itä-suomalainen. Olen koulutettu hieroja sekä Kalevalainen jäsenkorjaaja. Hyvin eläinrakkaana ihmisenä ja oman ratsastusharrastuksen myötä olen opiskellut myös hevoshierojaksi ja opiskelen tällä hetkellä koirahierontaa.

Halu auttaa kokonaisvaltaisesti asiakkaita, löytää vaivojen juurisyyt, hoitaa sekä ennaltaehkäistä uusien ongelmien syntyä. Minulle voit varata aikoja klassiseen-ja urheiluhierontaan.

Service also available in English!


Mirkka Huhtamäki

Certified massage therapist

Shiatsu Master

Olen hiljattain valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

. Olen työskennellyt kokonaisvaltaisen kehoterapian parissa vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron ja järjestän Asahi kursseja Life Science Centerin tiloissa Keilaniemessä.

Service also available in English!

Osteopath

(osteopaatti)

Heli Krogell

Osteopath

I have Bachelor´s Degree in Osteopathy from Metropolia University of Applied Sciences and continuously develop my expertise on different advanced training courses. I use diverse manual techniques and kinesiologic taping, and also guide home exercises. I am also a vet, which gives me more solid background when talking about medicinal body balance.

The aim of the osteopathic examination is to find out which tissue is causing the present symptoms. As all tissues are connected with each other in the body, it`s important to find out reasons behind the symptoms. Restoring the balance of the whole body is the way to make long-lasting changes to ease both the pain and other symptoms.

Typical reasons to visit an osteopath are:

-neck or back pain

-pain or stiffness of the shoulder, elbow, hip, knee or ankle

-headache or migraine

-stress, sleeping disorders

-stomach pain (for example IBS)

-pain disorder

-trauma

I have competitive sports background (orienteering, long-distance running). I was injured while doing sports and it was through osteopathy I got back my well-being, which is why I became osteopath myself. Nowadays I like to spend my free time in the swimming hall or by jogging in the fitness trails.

Podiatrist

(Jalkaterapeutti)

Sanna Viitasaari

Podiatrist

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!