Tattari tyyny

Stressiä ja kiputiloja lievittävät luonnon tattariakanat nyt tyynyssä!

100 % luonnollinen tattariakanoilla täytetty tyyny nukkumiseen. Tattarityynyn mitat 50 x 60 cm. Vetoketjullinen päällinen valkaisematonta puuvillaa. Tattarityyny voidaan muokata itselle sopivanmuotoiseksi. Se tukee niskan ja selkärangan luonnollista asentoa, ehkäisee päänsärkyä sekä niska-hartijaseudun kipuja ja jumitiloja. Tyynyn sisältämät tattarinakanat hierovat kevyesti pään ja niskan aluetta rentouttaen ja lievittäen stressitiloja. Tattarityynyn kokoa voi säädellä tarpeen mukaan poistamalla ja lisäämällä akanoiden määrää. Hyväntuoksuinen - luonnollisesti!

Tattariakanoiden ominaisuuksia

Allergeeniton, anelgeettinen, lihasten rentoutukseen, kuntoutukseen, reumatismiin, yöhikoiluun, neutraloi sähkölaitteiden tuottamaa säteilyä. Tattarin etuja ovat mm. matala kosteustaso, hyvä ilmankierto ja helppohoitoisuus. Lämpöä johtamattomana tattari ei hiosta ja on näin ollen ihanteellinen tyynyjen ja patjojen täytteenä tarjoten viileyttä kesällä ja lämpöä talvella. Voidaan käyttää myös kylmäkompressiona (pakastin) tai lämpöhoitona (uuni). Neutraloi sähkölaitteiden välittämää säteilyä luovuttamalla negatiivisia ioneja.

Tattarityynyn hoito

Vetoketjullinen tyynyliina pestään normaalisti konepesussa mutta tattaritäyte ei vaadi erityistä hoitoa sillä bakteerit tai punkit eivät juurikaan voi kasvaa siinä. Tattari on pölytöntä eikä se kerää pölyä itseensä. Tattarin ominaisuudet paranevat ajan myötä ja mikäli täytettä halutaan raikastaa, voi akanat ajoittain pakastaa tai asettaa aurinkoon.

55.00 €
price incl. VAT