Pain gone kipukynä

PainGone kipukynä

PainGone kipukynä on kätevä ja helppokäyttöinen kynänmallinen laite, joka on suunniteltu kivunhoitoon. PainGone - kipukynän vaikutus perustuu TENS -periaatteeseen (transkutaaninen elektroninen hermostimulaatio) mutta toisin kuin tavanomaiset TENS -laitteet, kipukynään ei yhdistetä johtoja, elektrodeja tai pattereita. Siten PainGone - kipukynää voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.

PainGone toimii kidelasien tuottamalla matalataajuuksisella sähkölatauksella (pietsosähköinen kide) mahdollistaen pitkäkestoisen ja kliinisesti todistetun kivunlievityksen. PainGone lähettää sähköimpulsseja, jotka aktivoivat hermoratoja. Hoidon vaikutuksesta aivot tuottavat selkäytimen kautta kulkeutuvia elimistön omia kivunlievityshormoneja endorfiineja, jotka poistavat kivuntunteen. Paingone on CE-merkitty terveydenhuollon laite (lk. IIa CE0086). Laitteen keskimääräinen käyttöikä on noin kaksi vuotta päivittäisessä, säännöllisessä käytössä (keskim. 3 hoitokertaa / pv) ja se tuottaa kaikkiaan n. 100.000 klikkausta.

Milloin kipukynää voi käyttää

Kipukynän käyttö on tehokasta seuraavien vaivojen ja sairauksien hoidossa: Selkäkipu, niveltulehdus, tenniskyynärpää, fibromyalgia, urheiluvammat, kuukautiskivut, iskiassärky, päänsärky, lihaskivut, vyöruusu, hermosärky, noidannuoli, hartia- ja niskasäryt.

PainGone - kipukynä tarjoaa yhtäläiset hyödyt kuin tavanomaisetkin TENS -laitteet mutta sillä on huomattavia etuja perinteisiin laitteisiin nähden. Helppokäyttöisyys, nopeus ja joustavuus ovat tehneet PainGonesta maailmanlaajuisesti suositun kivunlievityslaitteen jo yli miljoonan ihmisen keskuudessa. Jo 30 painallusta kipukohtaan auttaa tutkitusti lievittämään kipuja.

69.00 €
price incl. VAT