Linkit

Otsikkosi

Tälle sivulle olemme koonneet linkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen.

Jumppa ja venyttely ohjeita:

1. Näin saat venyttelystä oikeasti hyötyä - Toiminnallisessa venyttelyssä lihas sekä venyy että vahvistuu

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005194680.html?share=0f4e86fa3af75d2c74ae458454bbee02


2. Jumit veks ja ryhti suoraksi. 7 superhelppoa venytystä jotka teet parissa minuutissa. Aloita jo tänään!

https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi-hyvin/terveys/jumit-veks-ja-ryhti-suoraksi-7-superhelppoa-venytysta-jotka-teet-parissa


3. Katso venyttelyohjeet! Hyvästele jäykkyys kehostasi - Tee helpot liikkeet ja kehitä lihastasapainoasi

https://seura.fi/hyvinvointi/katso-ohjeet-hyvastele-jaykkyys-nain-venyttelet-helposti-koko-kehoa-ja-kehitat-lihastasapainoasi/


4. Tälle sivulle on koottu jumppaohjeita ja treenivinkkejä selkä- ja niskakivun hoitoon ja ehkäisyyn. Jumppaohjeita on sekä videoina että kuvallisina ohjeina.

https://selkakanava.fi/jumppaohjeita-selalle-ja-niskalle

5.

https://www.relevo.fi/venyttelyopas/


Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.