Uutiset

Ida ja Bali haluaa tässä vaiheessa toivottaa hyvää ja kiireetöntä joulun odotusta kaikille❣️Idalle toivotamme pikaista paranemista leukaleikkauksesta ja Balille toivomme hyvää matkaa Turkkiin joulun viettoon!

Onneksi meitä on useampi niin meiltä löytyy hierojia pitämään palveluita yllä päivittäin 🤗 Olemme auki lähes vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan ma-su. Jouluaattona ja -päivänä sekä uudenvuodenaattona pidämme ovet suljettuna mutta jo 1.1.2020 muutama onnekas pääsee aloittamaan uuden vuoden rentouttavalla hieronnalla ❣️

Idaa ja Balia nähdään taas ensi vuoden puolella!

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

voimassa su 8.12.19 asti.

BLACK FRIDAY ja odotetut tarjoukset! Nyt kannattaa napata pukinkonttiin joulun toivotumpia aineettomia lahjoja! Terveydenhuollon ammattilaisten hoidot nyt uskomattomaan hintaan!

Tarjoukset voimassa 8.12.19. asti ja saatavilla:

-oman hoitosi yhteydessä

-paikan päältä sovitusti p.0452209888 tai info@haaganhieronta.com.

-verkkokaupasta

Jalkaterapia

Syksy saapuu ja uudet tuulet sen mukana. Iloksemme se tuo meille mukanaan paljon kysyttyä jalkaterapiaa. Tiimimme saa vahvistuksen terveydenhuollon ammattilaisesta, Jalkateraupeutti Sanna Viitasaaresta. Sanna aloittaa meillä 17.9.2019 ja ensimmäisen kuun tarjouksena 60min jalkahoidot 59e (norm.67e) Tarjous voimassa 14.10.2019 asti.

Jalkaterapiasta lisää osiossa palvelut ja Sannan esittely sivulla henkilökuntamme.

Tervetuloa hoitamaan jalkasi kuntoon!

Syyskuun sarjakortti tarjous hierontaan

Kolmen kerran sarjakortti klassiseen tai urheiluhierontaan 135e.

Sarjakortit sisältävät lämpöhoidon jonka arvo on 4e. Säästösi yhteensä 18e!

Tarjous voimassa 1-30.9.2019

Iloisia uutisia!

Olemme pian hoitaneet asiakkaita Haagan Hierontaklinikalla 2 vuotta. On ollut upeata työskennellä kanssanne mahtavat asiakkaamme. Paljon kiitoksia kaikille näistä ensimmäisistä vuosista!

Halusimme järjestää avoimien oven päivän ja juhlia juhlapäivää kanssanne. Saimme mahdollisuuden laajentaa toimintaamme naapuritilaan täydentämään ja laajentamaan palveluitamme. 2v juhlan oheessa vietämme myös uuden tilan avajaisia ja joissa kahvitus tapahtuu. Hoitoja tehdään uusissa ja vanhoissa tiloissa päivän aikana.

Olet lämpimästi tervetullut lauantaina 2.3.19. klo 13-16 kahvittelemaan kanssamme ja tutustumaan uusiin palveluihin. Luvassa myös hierontalahjakortin arvonta ja tarjouksia hieronnoista ja esim. Kaurilan saunan tuotteista. Lisäksi paikalla 4-6 hoitajaa antamassa lyhyitä niska-hartiahierontoja joista saa maksaa haluamansa summan. Tulot tilitetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Keräyskohteena MS-taudin tutkimus. Voit osallistua keräykseen myös https://kissgoodbyetoms.fi/kerayshaasteet/

Tavataan lauantaina! Tervetulleita ovat sekä vanhat asiakkaat että kaikki jotka haluavat tulla tutustumaan meihin ja tiloihin tai vaikkapa vaan kahvittelemaan ja osallistumaan arvontaan!

Vapun aukioloajat:

Vappuaattona 30.4. klo 9-20

Vappupäivänä 1.5. klo 9-20

Vielä muutama aika vapaana!

Hauskaa vappua kaikille!

Pääsiäisen aukioloajat:

Pe 9-17

La 9-16

Su Suljettu

Ma 9-20

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

Uusi hieroja tiimiimme! Bali on koulutettu hieroja ja urheiluhieroja jolla on nivelmobilisaation erikoisammattitutkinto.

Lämpimästi tervetuloa Bali :)

Balin esittelyteksti itsestään:

Minua on pitkään kiinnostanut kehontuntemus, -tietämys ja huoltaminen, joten päätin lukion, vaihtovuoden ja yliopistoonpääsykokeilujeni jälkeen aloittaa vuodenmittaisen urheiluhierojan koulutuksen syksyllä 2017. Matka ei loppunutkaan urheiluhierojan papereihin vaan 3kk näyttötutkintojakson jälkeen olinkin jo koulutettu hieroja nivelmobilisaation erikoisnäyttötutkinnolla.

Otteeni vaihtelee pehmeästä lujaan, pinnallisesta syvään ja laaja-alaisesta yksityiskohtaiseen eri määräsuhteissa asiakaslähtöisesti. Hoitajana olen rauhallinen, lempeä ja kuuntelevainen tyyppi, ja juttelen myös mielelläni kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Tule hierontaan niin saat tietää tarkemmin, jospa olisin ammattityyliltäni sopiva hieroja juuri sinulle!

Services also available in English!

-Balihan Ermutlu, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja

Saamme jälleen Hierojaopiskelijan harjoitteluun!

Rania on n. 3 viikkoa harjoittelussa meillä ajalla 12-28.2.2019. Varaa aikasi www.timma.fi/haaganhierontaklinikka tai numerosta 045 220 9888.

Rania Bouzaiane:

Olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehosta ja sen monista ulottuvuuksista erityisesti hyvinvoinnin kannalta. Tämä on houkutellut minut opiskelemaan hierontaa Punkaharjulla keskellä Suomen kauneimpia luontomaisemia. Haagan Hierontakliniikka on tarjonnut minulle tilaisuuden käyttää ja kehittää oppimiani taitoja työssäoppimisjaksolla. Kehon äärellä läsnäolo vahvistuu ja tarkentuu. Kuuntelen ja kohtaan tarpeesi ja toiveesi, juuri sinulle sopivasta hoidosta. Opettajani ja asiakaspalautteen mukaan tekemiseni on varmaa ja kosketukseni kuunteleva ja rauhallinen. Nyt suoritettuani ensimmäisen näyttötutkinnonosan ( Hierojana toimiminen), haluan jatkaa oppimismatkaani ja sukeltaa kanssasi kehon tuntemuksiin ja syvään viisauteen!

Lämpimästi tervetuloa hoitooni!

Isänpäivä lähestyy ja aika muistaa isää ❤️

Haluamme arpoa yhden lahjakortin yhdelle onnekkaalle ja tarjota erikoistarjouksen isänpäivän kunniaksi muille ❤️
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tai tykkäämällä fb sivullamme

https://www.facebook.com/haaganhieronta/

tätä alkuperäistä postausta.
(Facebook ei ole osallisena arvonnassa)
Arvomme lahjakortin La 10.11 klo 12.

Isänpäivän erikoistarjous:
3x60 min hierontaa 150 euroa!
(tarjous voimassa 6-11.11.18)
Myös muita lahjakortteja tarjolla.

Ps. Voit toki ostaa lahjakortin myös ihan muuten vaan vaikka omaan käyttöön 😉


Haagan hierontaklinikka pitää ovet auki ja kahvipöydän koreana 1-vuotisjuhlan kunniaksi

ensi sunnuntaina 25.2.2018 klo 13-16.

Tarjolla kahvia, teetä, mehua sekä pikkupurtavaa. Luvassa myös arvontaa, jossa palkintona hierontalahjakortteja. Tule piipahtamaan ja ota kaveri mukaan!

Lämpimästi tervetuloa❣️

Ps. arvomme myös facebook sivustamme tykänneiden kesken hierontalahjakortteja.


Uusi hierontahuone on nyt valmis ja käytössä! 


Uuden tilan myötä saimme myös kasvatettua tiimiämme ja heidän myötä saimme myös uusia palveluita.

Vuosi sitten alkoi olemaan tilanne jossa kädet ja aika ei riittäneet hoitamaan kaikkia hierontaan tulevia. Olemme onnekkaita kun löysimme kesän aikana tiimiimme ammattitaitoisia ja hyviä koulutettuja hierojia, joilla sydän ja auttamisen halu kumpuaa sydämmestä. Haluamme kutsua kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi kokeilemaan uusia hoitoja ja hierojia. Tässä tiimimme vahvistukset:

Ulla Pieniniemi

Klassinen- ja vauvahieronta

Titta Karjalainen

Klassinen- ja urheiluhieronta

Läpimästi tervetuloa hierontaan!
Mahtava avajaispäivä takana ja suuri kiitos kaikille vierailijoille!

Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:

Anne V.

Ramzy

Teemu L.

Helena M.

Paljon onnea voittajille!Tervetuloa hyödyntämään avajaistarjouksemme uusiin tiloihimme Pohjois-Haagan aseman kupeessa!

Tule hoitamaan kipeytyneet lihakset tai rentoutumaan osaviin käsiimme.

Avajaistarjouksena saat tunnin hieronnasta -20% helmikuun 2017 ajan.

Hieronta on olennainen osa suomalaista terveydenhuoltoa ja on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimista hoitomenetelmistä. Klassinen hieronta lienee perinteisin hierontamuoto Suomessa ja se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointiin. Meille on tärkeää ottaa jokaisen asiakkaan hoidon tarpeet yksilöllisesti huomioon. Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan kanssa nykytilanne haastattelemalla, palpoimalla ja havanoimalla ryhtiä ja kehon liikkuvuuksia. Niiden pohjalta suunnitellaan tavoitteet ja toteutussuunnitelma. Hieronta on aina asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa - tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Tanotorvessa keväällä 2017