Asahi

Tervehdys!

Kiinnostaisiko saada työviikkoosi rentouttava ja virkistävä liikuntahetki, joka vapauttaa mm. niska-hartiaseudun kireyksiä? Ja samalla saada ideoita hyvään taukoliikuntaan?

Tervetuloa kokeilemaan Asahi Health -terveysliikuntaa Life Science Centerin ryhmäliikuntatilaan torstaina 13.2. klo 12:45 - 13:30. Kokeilukerran hinta 10€ (maksu kortilla, e-passin, Smartumin tai Eazybreakin liikuntaedulla). Varaa paikkasi info@haaganhieronta.com tai 045 220 9888


Asahi Health ryhmä aloittaa ryhmäliikuntatilassa torstaisin klo 12:45-13:30 27.2. - 2.4.2020 (6 krt 75€). Minimi osallistujamäärä 6 hlöä. Asahi Health -terveysliikuntaa tulee vetämään LSC:n uusi koulutettu hieroja Mirkka Huhtamäki, joka on myös Asahi Health - ohjaaja. 


Asahi Health on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille; iäkkäämmille terveysliikunnaksi, urheilijoille palautumisharjoitteeksi, työpaikoille työpaikkaliikunnaksi. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa seisten. Kurssipalautteen perusteella erityisesti niskahartiaseudun jännitystilat ovat helpottuneet ja harjoituksen tekemisessä on meditatiivisia piirteitä.

Mirkka on LSC:n pääaulassa tiistaina 11.2 jos haluat tulla kyselemään lisää Asahista tai hieronnasta.

Tervetuloa!