Voimamieli

Alla esittelyt voimamieliharjotteista ja Voimamieli- Irti kehon ja mielen lukoista- hoidosta jotka ovat saatavilla Tinatien ja Keilaniemen toimipisteissä.

Voimamieliharjoitteet

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Jännittääkö esiintyminen? Onko sinulla pelkoja, vanhoja taumoja, joita haluaisit purkaa? Etsitkö omaa suuntaa elämässä? Kaipaatko lisää itseluottamusta, itsesi hyväksymistä, rakkauden tunnetta, anteeksiantoa tai jotain muuta?

Minulle on tärkeää, että tulet kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin olet. Autan sinua parhaani mukaan. Voimamieliharjoitteiden avulla löydät voimavaroja itsestäsi. Saat työkaluja ratkaista ja purkaa mielen lukkoja ja päästää irti rajoittavista uskomuksistasi. Voit päästä eroon erilaisista jännityksistä ja peloista. Saat keinoja stressin ja elämän hallintaan. Voit löytää itsesi aivan uudelleen. Harjoitteet ovat mahdollista ohjata myös etänä.

Voimamieliharjoitteet 90min 65€

Voimamieli- Irti kehon ja mielenlukoista -hoito

Voimamieli- Irti kehon ja mielen lukoista- hoito on mullistava innovaationi. Siinä intuitiivisen ja energeettisen hieronnan yhteydessä teen samalla asiakkaalle suggestiorentoutuksen. Suggestiorentoutus on kevyt meditaation, hypnoosin kaltainen tila, jossa alitajuntaan istutetaan niitä asioita, joita asiakas on itse toivonut.

Ennen tätä hoitoa asiakkaan kanssa kartoitetaan, mitkä kohdat kehosta tuntuu kaipaavan eniten huomiota. Onko kehossa jännitys-/kipu-/lukkotiloja, jotka tuntuvat nousevan esiin uudelleen ja uudelleen. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi hänen tämän hetkistä elämäntilannetta ja tunnetiloja. Onko jotain, mitä haluaisit muuttaa omassa ajatusjärjestelmässäsi? Haluatko löytää sisäisen äänesi ja muuttaa sitä enemmän itseäsi rakastavaksi? Esimerkiksi "Minä riitän, minä osaan, minulla on oikeus". Kaipaatko lisää rakkautta tai sujuvuutta asioiden järjestymiseen? Mitä asioita haluaisit tulevaisuuteesi? Suggestiorentoutus yhdistettynä hierontaan on hyvin tehokas keino purkaa mielen ja kehon lukkotiloja. Hoito voidaan tehdä asiakkaalle myös ilman hierontaa.

Äänitän Voimamieli- Irti kehon ja mielen lukoista- hoidon. Asiakas saa äänitteen itselleen, jota voi kuunnella myöhemmin uudelleen. Hinta sisältää alkukartoituksen, suggestioiden suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, hieronnan, suggestiorentoutuksen ja äänitteen. Ensimmäiseen hoitoon varataan 120min aikaa.

Voimamieli- Irti kehon ja mielen lukoista- hoito 120min 140€

Voimamieli- Irti kehon ja mielen lukoista- hoito 3x paketti 300€
ensimmäinen hoito 120min
toinen ja kolmas hoito 90min
(maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaan)

Fysioterapeutti, hieroja ja mielenvalmentaja Terhi Karttunen
Fysioterapeutti, hieroja ja mielenvalmentaja Terhi Karttunen