Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Linda Ristiluoma

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Räätälöin hieronnan aina yksillöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan .

Opiskelen ensihoitoa ja tunnen näin ollen jo hyvin myös erilaiset sairaudet ja niiden mahdollisesti mukana tulevat erityistarpeet.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja hierojana minulla on jo vankka 15-vuoden kokemus!

Hieron mielelläni myös erityisryhmät kuten liikuntarajoitteiset, raskaana olevat sekä lapset ja nuoret.
 
UUTTA: Teen myös ravinto- ja liikuntavalmennuksia - LUE LISÄÄ!

Marjam Lähteenkorva

koulutettu hieroja


Olen valmistunut klassiseksi koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa. Haastattelun ja tutkimisen avulla pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan hoidon. Vaikka olen avoin ja sosiaalinen ymmärrän hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. Olen utelias ja innokas oppimaan uutta syventäen ymmärrystäni ihmisistä ja asioista.

Service also available in English!

Inga Dolinskaja

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja
Aktiiviliikkuja


Valmistuin hierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana. Teen urheilu- ja klassista hierontaa, kuumakivihierontaa ja Intialaista päähierontaa. Sovellan hieronnassani erilaisia tekniikoita ja hyödynnän matkan varrella kertyneitä lisäkoulutuksia. Hoidan jokaista asiakasta heidän tarpeiden mukaisesti, tehokkaasti ja ongelma alueille keskittyen, kuitenkin kivuttomasti ja rentouttaen. Annan mielelläni asiakkailleni vinkkejä ja harjoituksia terveyden edistämiseen.


Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Viktoria Manina

koulutettu hieroja

hierojan erityisammattitutkinto

Hieroja opintojen jälkeen jatkoin vielä opiskeluja hierojien erityisammattitutkintoon josta sain erityisosaamista mm.

-Kipupotilaan toimintakyvyn edistamiseen
-Alaselän kivun hoitoon
-Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen

Pyrin hierojana toteuttamaan jokaiselle asiakkailleni yksilöllisen hoitotapahtuman ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa perustuen hänen hoidon tavoitteisiin. Asiakaslähtöinen palvelu ja itseni haastaminen on minulle tärkeää, nämä kehittävät minua alalla eteenpäin.
Tekniikoita joita käytän hieronnassa ovat mm. kuivakuppaus, passivinen venyttely, MET- tekniikka ja mobilisointi.

Työskentelen sekä Haagan että Keilaniemen toimipisteessä. Palveluihini kuuluvat:

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, kuivakuppaus sekä Intialainen päähieronta. Haagan toimipisteessä lisäksi kuumakivihieronta.

Service also available in:

- english

- на русском

-eesti keeles

Osteopaatti

Johanna Mannonen

Koulutettu hieroja
Osteopaatti


Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksessa 2017, jonka jälkeen jatkoin klassisen osteopatian opiskelua Osteopatiakoulu Atlaksessa.

Hoidoissa pidän ensiarvoisen tärkeänä rennon olotilan saavuttamista. Jokaisen ihmisen kehossa on olemassa tieto terveestä ja hyvästä olosta, mutta erilainen fyysinen tai henkinen stressi saattaa häiritä tätä mekanismia. Rentoutuessa tämä kehon oma viisaus voi paremmin ilmentää itseään ja tästä tilasta myös manuaalisessa käsittelyssä keholle välitetty informaatio pääsee paremmin perille.


Klassisessa osteopatiassa pidän erityisesti sen monipuolisuudesta hoitotekniikoiden suhteen ja sen takia hoitomuoto sopiikin kaikille. Käytettävät tekniikat räätälöin jokaisen tarpeeseen sopiviksi. Hoidoissa huomioidaan aina koko keho jollakin tasolla, koska ajatuksena on, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Monesti esimerkiksi hartiaseudun krooniset jumitilat juontavat juurensa lantion epäedullisesta asennosta, jolloin pelkkä hartiaseudun ja niskan käsittely ei poista ongelmaa pitkäksi aikaa. Osteopatiassa on tavoitteena löytää syy ongelmille eikä pelkästään "lääkitä" oireita.


Olet lämpimästi tervetullut osteopaattiseen käsittelyyn tai hierontaan!

Service also available in English!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!

Mirkka Huhtamäki

ÄITIYSVAPAALLA 5/2021 alkaen - työskentelee sunnuntaisin.

Koulutettu hieroja
Shiatsumestari
Asahi Health -ohjaaja 

Äänimaljahoitaja


Koulutetun hierojan opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja sekä opiskelen tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävää rentouttavaa hoitoa. Olen työskennellyt shiatsuhoitajana vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, shiatsuun, kuumakivihierontaan, intialaiseen päähierontaan ja äänimaljahoitoihin ja äänimaljarentoutusryhmään.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronnassa ja järjestän Asahi kursseja tilauksesta ja verkkopalveluna.

Service also available in English!