Meidän hierojat

Koulutetut hierojamme

Nadia Haddouti

Koulutettu hieroja,

Omistaja ja toinen klinikan perustajista


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2016 jonka jälkeen olen käynyt mobilisointi kurssin ja tavoitteeni on ollut kehittyä koko ajan paremmaksi terveyden alan ammattilaiseksi. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja hoitofilosofiani tähtää kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Toimintaperiaatteenani on tarjota hyvää hierontaa, ystävällistä asiakaspalvelua ja eväitä koko kehon huoltoon. 

Hieronnassa ja sen voimakkuudessa kuuntelen ja seuraan tarkasti asiakkaan toivomuksia ja tarpeita.          - Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten kehoista ja mielestä ja siitä kuinka voin parhaani mukaan auttaa ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin.

Titta Karjalainen

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2013 erikoisammattitutkinnon osana urheiluhieronta. Lisäksi koulutukseen sisältyi kinesioteippaus ja FISAF Gym Instructor kurssit. Lisäkoulutuksen kohteena ovat olleet FAF Wellness Coach, mobilisointi- ja MET-tekniikat, läsnäoleva kosketus, kuumakivihieronta sekä migreeninhoito.

Jokainen asiakas on yksilö ja hoitosuunnitelma rakennetaan ammatillisen näkemykseni ja sinun omien toiveidesi mukaan. Otteeni on kuunteleva, rauhallinen ja läsnäoleva. Voimakkuus vaihtelee sivelyotteesta kyynärpäätekniikkaan. Millaista toivot? Käsittelen ylävartalon hoidossa aina myös kallonpohjan ja päänalueen.

Lepohetki arjen stressistä? Treeni kovenee tulokset ei?

Varaa aikasi jo tänään!

Palvelen myös englanniksi.

Service also available in English!Anette Mäki

Koulutettu hieroja, 

Omistaja ja toinen klinikan perustajista

(Tällä hetkellä en tee hierontoja)

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, niin henkisestä kuin fyysisestä puolesta. Ihminen on upea ja ihmeellinen kokonaisuus, kaikki mitä teemme vaikuttaa tähän kokonaisuuteen. Olemme kaikki yksilöitä ja jokaiselle löytyy keinonsa ja tapansa pitää itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta. Jokaista asiakasta myös kuunnellaan ja hoidetaan yksilönä, sama vaiva kun voi johtua eri syistä.

Ravinto, liikunta ja se miten puhumme itsellemme on avainasemassa hyvinvoinnissamme. Arjen hektisessä pyörittämisessä/suorittamisessa moni uupuu ja kokee huonomuutta. Samaan aikaa vieressä kollega tai naapuri kokee samoja tunteita ja voimattomuutta. Uskon että kaikilla on elämäntilanteita joissa tarvitsemme jonkun tukea/apua ja toivon että jokainen uskaltaa sanoa ääneen jollekin sen kun tuntuu että oma jaksaminen tai itsestään huolehtiminen tuntuu haastavalta. Keinot apuun ja parempaan vointiin löytyvät kyllä kun ei jää yksin.

Hierojana haluan tarjota jokaiselle hyvän hoitokokemuksen, sellaisen mitä kukin omalla kohdallaan kaipaa ja tarvitsee. Oli se sitten hiljaisuudessa rentoutumista ja oman kehon kuuntelua tai keskustelua omasta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Lisäkoulutuksena olen käynyt mobilisointitekniikkakoulutuksia ja kinesioteippauksen koulutuksen.

Ulla Pieniniemi

Koulutettu hieroja,

vauvahieronnan ohjaaja

(Hieron klinikalla ja teen yrityskäyntejä)

Terveyden edistäminen ja ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen ovat rakas osa elämääni. Reilun kymmenvuotisen terveydenhoitajan urani aikana sain
laaja-alaisen tieto- ja kokemuspohjan siihen, kuinka mieli ja keho toimivat yhdessä. Kokonaisuuksien ymmärtäminen, asiakaslähtöisyys ja
persoonalähtöinen hoito ovat myös hierojana minulle tärkeitä elementtejä.

Haagan hierontaklinikalla teen klassisen hieronnan lisäksi vauvahierontaa.

Palvelen myös englanniksi.

Service also available in English!

Balihan Ermutlu

Koulutettu hieroja, 

urheiluhieroja

Minua on pitkään kiinnostanut kehontuntemus, -tietämys ja huoltaminen, joten päätin lukion, vaihtovuoden ja yliopistoonpääsykokeilujeni jälkeen aloittaa vuodenmittaisen urheiluhierojan koulutuksen syksyllä 2017. Matka ei loppunutkaan urheiluhierojan papereihin vaan 3kk näyttötutkintojakson jälkeen olinkin jo koulutettu hieroja nivelmobilisaation erikoisnäyttötutkinnolla.

Otteeni vaihtelee pehmeästä lujaan, pinnallisesta syvään ja laaja-alaisesta yksityiskohtaiseen eri määräsuhteissa asiakaslähtöisesti. Hoitajana olen rauhallinen, lempeä ja kuuntelevainen tyyppi, ja juttelen myös mielelläni kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Tule hierontaan niin saat tietää tarkemmin, jospa olisin ammattityyliltäni sopiva hieroja juuri sinulle!

Services also available in English!