Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Mari Herttuainen

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja,

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Olen Mari, iloinen ja energinen itä-suomalainen. Olen koulutettu hieroja sekä Kalevalainen jäsenkorjaaja. Hyvin eläinrakkaana ihmisenä ja oman ratsastusharrastuksen myötä olen opiskellut myös hevoshierojaksi ja opiskelen tällä hetkellä koirahierontaa.

Halu auttaa kokonaisvaltaisesti asiakkaita, löytää vaivojen juurisyyt, hoitaa sekä ennaltaehkäistä uusien ongelmien syntyä.

Minulle voit varata aikoja klassiseen-ja urheiluhierontaan sekä Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen.

Service also available in English!


Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja,

Asahi Health -ohjaaja,

Shiatsumestari

Olen hiljattain valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja. Olen työskennellyt kokonaisvaltaisen kehoterapian parissa vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, kuumakivihierontaan sekä shiatsuun.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronassa ja järjestän Asahi kursseja Life Science Centerin tiloissa.

Service also available in English!

Carita Nikkilä

koulutettu hieroja,

akupunktiohoitaja

Opiskelen töiden oheessa Kiinalaista lääketiedettä Eiran Sairaalassa. Ammatiltani olen koulutettu hieroja ja akupunktio hoitaja.

Haluan hoidoillani auttaa kokonaisvaltaisesti ihmisiä. Näen ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli yhdistyvät. Myös ennaltaehkäisevät hoidot auttavat ihmisiä sekä henkisesti että fyysisesti. Akupunktio auttaa moneen erilaiseen vaivaan ja on hyvä apuväline hieronnassa.

Kunnioitan jokaisen ihmisen toivomusta ja tahtoa eri hoitojen suhteen. Annan mielelläni lisätietoa hoidoistani ja opastan ihmisiä heidän omalla tiellään hoitaa itseään.

Minulle voit varata aikoja klassiseen hierontaan ja akupunktiohoitoon.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronnassa Life Science Centerin tiloissa.

Noora Sinisalo

koulutettu hieroja, 

urheiluhieroja,

fysioterapeutti


Heippa! Olen Noora, koulutettu hieroja sekä fysioterapeutti Helsingistä. Työni tavoite on aina yksilön hyvinvointi ja elämänlaadun kehittäminen. Intohimonani on ohjata ja tukea asiakkaitani oman kehon ymmärtämisessä ja sen huollossa.


Vahvuuteni on ihmisten kanssa työskentely ja monipuolinen lähestymistapa työhöni. Tavoitteeni on löytää ja hoitaa syitä, ei seurauksia, jotta pystymme yhdessä ennalta ehkäisemään samojen oireiden palaamisen.


Tervetuloa nauttimaan hieronnasta ja yhteiselle matkalle kohti rennompaa huomista!

Osteopaatti


Heli Krogell

Osteopaatti

Olen opiskellut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja kehitän ammattitaitoani edelleen alan jatkokursseilla. Minulle on tärkeää selvittää asiakkaan oireet aiheuttava kudos, mutta hoito ei rajoitu siihen, vaan pyrin myös löytämään syyn oireilulle koko keho huomioiden. Oireilun syyn huomiointi on avain parempiin ja pitkäkestoisempiin hoitotuloksiin.

Tulosyitä hoitooni ovat muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön kivut ja jumit, päänsärky, stressi, univaikeudet, kipusyndroomat, epämääräiset oireilut ja toiminnalliset sisäelinvaivat (esim IBS).

Käytän monipuolisia hoitotekniikoita ja ohjaan myös harjoitteita. Kuulen aina mielelläni asiakkaan toiveita. Olen koulutukseltani myös eläinlääkäri ja lääketieteellinen osaamiseni auttaa asiakkaan kokonaistilanteen arvioinnissa.

Minulla on huippu-urheilutausta suunnistuksen ja kestävyysjuoksun parissa, nykyään kuntoilen jonkin verran lenkkipoluilla, kuntosalilla tai uimahallissa.

Service also in English!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!