Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Nadia Haddouti

Koulutettu hieroja,

Omistaja ja toinen klinikan perustajista


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2016 jonka jälkeen olen käynyt mobilisointi kurssin ja tavoitteeni on ollut kehittyä koko ajan paremmaksi terveyden alan ammattilaiseksi. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja hoitofilosofiani tähtää kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Toimintaperiaatteenani on tarjota hyvää hierontaa, ystävällistä asiakaspalvelua ja eväitä koko kehon huoltoon. 

Hieronnassa ja sen voimakkuudessa kuuntelen ja seuraan tarkasti asiakkaan toivomuksia ja tarpeita.        

- Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten kehoista ja mielestä ja siitä kuinka voin parhaani mukaan auttaa ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin.

Titta Karjalainen

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2013 erikoisammattitutkinnon osana urheiluhieronta. Lisäksi koulutukseen sisältyi kinesioteippaus ja FISAF Gym Instructor kurssit. Lisäkoulutuksen kohteena ovat olleet FAF Wellness Coach, mobilisointi- ja MET-tekniikat, läsnäoleva kosketus, kuumakivihieronta sekä migreeninhoito.

Jokainen asiakas on yksilö ja hoitosuunnitelma rakennetaan ammatillisen näkemykseni ja sinun omien toiveidesi mukaan. Otteeni on kuunteleva, rauhallinen ja läsnäoleva. Voimakkuus vaihtelee sivelyotteesta kyynärpäätekniikkaan. Millaista toivot? Käsittelen ylävartalon hoidossa aina myös kallonpohjan ja päänalueen.

Lepohetki arjen stressistä? Treeni kovenee tulokset ei?

Varaa aikasi jo tänään!

Palvelen myös englanniksi.

Service also available in English!Anette Mäki

Koulutettu hieroja, 

Omistaja ja toinen klinikan perustajista

(Tällä hetkellä en tee hierontoja)

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, niin henkisestä kuin fyysisestä puolesta. Ihminen on upea ja ihmeellinen kokonaisuus, kaikki mitä teemme vaikuttaa tähän kokonaisuuteen. Olemme kaikki yksilöitä ja jokaiselle löytyy keinonsa ja tapansa pitää itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta. Jokaista asiakasta myös kuunnellaan ja hoidetaan yksilönä, sama vaiva kun voi johtua eri syistä.

Ravinto, liikunta ja se miten puhumme itsellemme on avainasemassa hyvinvoinnissamme. Arjen hektisessä pyörittämisessä/suorittamisessa moni uupuu ja kokee huonomuutta. Samaan aikaa vieressä kollega tai naapuri kokee samoja tunteita ja voimattomuutta. Uskon että kaikilla on elämäntilanteita joissa tarvitsemme jonkun tukea/apua ja toivon että jokainen uskaltaa sanoa ääneen jollekin sen kun tuntuu että oma jaksaminen tai itsestään huolehtiminen tuntuu haastavalta. Keinot apuun ja parempaan vointiin löytyvät kyllä kun ei jää yksin.

Hierojana haluan tarjota jokaiselle hyvän hoitokokemuksen, sellaisen mitä kukin omalla kohdallaan kaipaa ja tarvitsee. Oli se sitten hiljaisuudessa rentoutumista ja oman kehon kuuntelua tai keskustelua omasta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Lisäkoulutuksena olen käynyt mobilisointitekniikkakoulutuksia ja kinesioteippauksen koulutuksen.

Balihan Ermutlu

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja

Minua on pitkään kiinnostanut kehontuntemus, -tietämys ja huoltaminen, joten päätin lukion, vaihtovuoden ja yliopistoonpääsykokeilujeni jälkeen aloittaa vuodenmittaisen urheiluhierojan koulutuksen syksyllä 2017. Matka ei loppunutkaan urheiluhierojan papereihin vaan 3kk näyttötutkintojakson jälkeen olinkin jo koulutettu hieroja nivelmobilisaation erikoisnäyttötutkinnolla.

Otteeni vaihtelee pehmeästä lujaan, pinnallisesta syvään ja laaja-alaisesta yksityiskohtaiseen eri määräsuhteissa asiakaslähtöisesti. Hoitajana olen rauhallinen, lempeä ja kuuntelevainen tyyppi, ja juttelen myös mielelläni kehon ja mielen hyvinvoinnista.

Tule hierontaan niin saat tietää tarkemmin, jospa olisin ammattityyliltäni sopiva hieroja juuri sinulle!

Services also available in English!

Ida Mauko

Koulutettu hieroja

Löysin elämäni kutsumuksen kun vuonna 2018 aloin opiskelemaan hierojaksi Ammattiopisto Livessa. Haagan Hierontaklinikka oli työharjoittelupaikkani opiskelun aikana ja minua ilmeisesti pidettiin niin hyvänä ja ahkerana hierojana, että sain heti valmistumisen jälkeen työpaikan täältä. ;)

Ihmisten tuki-ja liikuntaelinten monimutkaisuus kiehtoo minua ja olen todella onnellinen, että työni kautta voin lievittää asiakkaideni stressiä, jäykkyyttä ja kipua. Uskon, että hieronta on äärimmäisen tehokas mutta valitettavasti alikäytetty tapa parantaa ihmisten kokonaishyvinvointia.

Minulla on etenevä näkövamma, jonka takia jotkut elämäni osat tulevat pikkuhiljaa vaikeammaksi, mutta se vamma onkin auttanut minua tulemaan paremmaksi hierojaksi! Olen muuten kielinörtti, eläinten ystävä (pikkukoiran emäntä), harrastan joogaa ja laulamista, ja rakastan matkustamista.

Tarjoan klassista hierontaa, nivelmobilisaatiota, lämpö/kylmähoitoa ja kinesioteippausta.


Same in english:

I found my life's calling in 2018, when I started my massage therapy studies at Ammattiopisto Live. Haagan Hierontaklinikka was in fact the place where, as a part of my studies, I completed my work practice - and apparently I was such a good and hardworking massage therapist that I got a job here as soon as I graduated. ;)

The human musculoskeletal system amazes me, and I am thrilled that through my work, I can relieve people's stress, tightness and pain. I trula believe that massage is an incredibly powerful way of improving people's overall physical and mental wellbeing, though it is sorely underused.

I have slowly been losing my eyesight due to a progressive disease, and though this has caused my life to gradually become more difficult, it is this same disability that has helped me become a better massage therapist! I'm also a language nerd, friend of animals (and a dog mom), I practice yoga and I love to sing and travel.

I offer classic massage, joint mobilization (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joint_mobilization), heat and ice treatment, as well as kinesiotaping.

Ako se nađe netko iz Hrvatske, Bosne, Srbije ili Crne Gore, znajte da možemo razgovarati i po našem. Razumem tudi slovenski! :)

Jalkateraupeutti

Sanna Viitasaari

Jalkateraupeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti. Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!