Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja, 

Shiatsumestari,

Asahi Health -ohjaaja


Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2019. Opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja. Olen työskennellyt kokonaisvaltaisen kehoterapian parissa vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Minulle voit varata aikoja klassiseen- ja urheiluhierontaan, kuumakivihierontaan sekä shiatsuun.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron Keilaniemen Hieronassa ja järjestän Asahi kursseja Life Science Centerin tiloissa.

Service also available in English!

Linda Ristiluoma

koulutettu hieroja
urheiluhieroja

Olen hierojan ammatin lisäksi kouluttautunut myös moniin muihin hoitomuotoihin, mutta aina palannut perinteisen hieronnan pariin poimien mukaan parhaat palat ja opit muista hoitomuodoista.

Räätälöin hieronnan aina yksillöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan .

Opiskelen ensihoitoa ja tunnen näin ollen jo hyvin myös erilaiset sairaudet ja niiden mahdollisesti mukana tulevat erityistarpeet.

Olen iloinen, ihmisläheinen ja hierojana minulla on jo vankka 15-vuoden kokemus!

Hieron mielelläni myös erityisryhmät kuten liikuntarajoitteiset, raskaana olevat sekä lapset ja nuoret.

Marjam Lähteenkorva

koulutettu hieroja


Olen valmistunut klassiseksi koulutetuksi hierojaksi 2020. Minulle on hierojana tärkeää yhteistyö asiakkaan kanssa. Haastattelun ja tutkimisen avulla pystymme yhdessä toteuttamaan parhaan hoidon. Vaikka olen avoin ja sosiaalinen ymmärrän hiljaisuuden merkityksen rentoutumisessa. Olen utelias ja innokas oppimaan uutta syventäen ymmärrystäni ihmisistä ja asioista.

Service also available in english.

Fysioterapia

Valtteri Saukkonen

Fysioterapeutti,

koulutettu hieroja


Olen Valtteri Saukkonen, fysioterapeutti (AMK) ja kolmen lapsen isä. Olen lapsesta asti rakastanut liikkumista ja olen aina ollut kiinnostunut liikkeestä ja siitä, kuinka ihmiskeho toimii. Valmistuin vuonna 2011 koulutetuksi hierojaksi. Hierojan opintoja suorittaessani, ymmärsin, että asiakkaiden auttaminen oli se, jota haluan tehdä. Halusin syventää osaamistani ja tietämystäni ihmiskehon toiminnasta ja päätin hakea fysioterapeutiksi. Valmistuin fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2016. Käyn työn ohella arvioimassa hierojakouluissa näyttötutkintojen suorittajien hierontataitoja. Minulla käy paljon toimistotyöntekijöitä hoitamassa niska-ja hartiaseutujäykkyyksiä ja kipuja. Hoidan tähän asiakasryhmään kuuluvia hyvin paljon. Yleensä hoitomuodoksi valikoituvat hieronta (urheilu- tai klassinen hieronta) tai perinteinen fysioterapia.


KOULUTUKSET

2011 Suomen Urheiluhierojaopisto - Hieronnan ammattitutkinto

2012-2016 Fysioterapiakoulutus (AMK)

Suomen Urheilufysioterapeutit Ry:n järjestämä koulutus, jossa opiskeltiin lanneselän, lantion ja lonkan tutkimista ja kuntoutusta

2016 Suomen Urheilufysioterapeutit Ry:n järjestämä koulutus, jossa opiskeltiin niskan, olkapään ja hartiarenkaan tutkimista ja kuntoutusta

KÄYDYT KOULUTUKSET 2018-2020

Purentalihasten- ja leukanivelen manuaalisen hoitamisen kurssi, opettajana osteopaatti Harri Rovio

Pään, niskan sekä purentalihasten toiminta faskian näkökulmasta kurssi (kouluttajina: Tuuli Luomala ja Mika Pihlman)

Purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapia kurssi (järjestäjänä SOMTY). Koulutuksessa käytiin läpi purentaelimistön toimintahäiriöiden tutkimista ja hoitamista fysioterapian näkökulmasta.

Osteopatiakoulu Atlaksen MT-koulutus. Koulutuksen aiheena olivat yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoito, alaraajaongelmien hoito, lantion ja lannerangan häiriöiden hoito, yläraajojen, thorax- ja niska-alueen hoito.

CFT-koulutus level 1 ( kouluttajana: Prof. Wim Dankaerts) Jeremy Lewis (the shoulder : theory and practice) Osteopaatti


Heli Krogell

Osteopaatti

Olen opiskellut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja kehitän ammattitaitoani edelleen alan jatkokursseilla. Minulle on tärkeää selvittää asiakkaan oireet aiheuttava kudos, mutta hoito ei rajoitu siihen, vaan pyrin myös löytämään syyn oireilulle koko keho huomioiden. Oireilun syyn huomiointi on avain parempiin ja pitkäkestoisempiin hoitotuloksiin.

Tulosyitä hoitooni ovat muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön kivut ja jumit, päänsärky, stressi, univaikeudet, kipusyndroomat, purentaelimistön toimintahäiriöt, epämääräiset oireilut ja toiminnalliset sisäelinvaivat (esim IBS).

Käytän monipuolisia hoitotekniikoita ja ohjaan myös harjoitteita. Kuulen aina mielelläni asiakkaan toiveita. Olen koulutukseltani myös eläinlääkäri ja lääketieteellinen osaamiseni auttaa asiakkaan kokonaistilanteen arvioinnissa.

Minulla on huippu-urheilutausta suunnistuksen ja kestävyysjuoksun parissa, nykyään kuntoilen jonkin verran lenkkipoluilla, kuntosalilla tai uimahallissa.

Service also in English!

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!