Henkilökunta

Koulutetut hierojamme

Titta Karjalainen

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2013 erikoisammattitutkinnon osana urheiluhieronta. Lisäksi koulutukseen sisältyi kinesioteippaus ja FISAF Gym Instructor kurssit. Lisäkoulutuksen kohteena ovat olleet FAF Wellness Coach, mobilisointi- ja MET-tekniikat, läsnäoleva kosketus, kuumakivihieronta, migreeninhoito sekä Dry needling eli kuivaneulaus. Tule kokeilemaan tehokasta Dn-tehohoitoa!

Jokainen asiakas on yksilö ja hoitosuunnitelma rakennetaan ammatillisen näkemykseni ja sinun omien toiveidesi mukaan. Otteeni on kuunteleva, rauhallinen ja läsnäoleva. Voimakkuus vaihtelee sivelyotteesta kyynärpäätekniikkaan. Millaista toivot? Käsittelen ylävartalon hoidossa aina myös kallonpohjan ja päänalueen.

Lepohetki arjen stressistä? Treeni kovenee tulokset ei?

Varaa aikasi jo tänään!

Palvelen myös englanniksi.

Service also available in English!

Mari Herttuainen

Koulutettu hieroja,

urheiluhieroja,

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Olen Mari, iloinen ja energinen itä-suomalainen. Olen koulutettu hieroja sekä Kalevalainen jäsenkorjaaja. Hyvin eläinrakkaana ihmisenä ja oman ratsastusharrastuksen myötä olen opiskellut myös hevoshierojaksi ja opiskelen tällä hetkellä koirahierontaa.

Halu auttaa kokonaisvaltaisesti asiakkaita, löytää vaivojen juurisyyt, hoitaa sekä ennaltaehkäistä uusien ongelmien syntyä. Minulle voit varata aikoja klassiseen-ja urheiluhierontaan.

Service also available in English!


Mirkka Huhtamäki

Koulutettu hieroja,

Asahi Health -ohjaaja,

Shiatsumestari

Olen hiljattain valmistunut koulutetuksi hierojaksi. Opintoihini kuului urheiluhieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, joten opintoni ovat tarjonneet monipuolista näkemystä ja teknistä valmiutta tehdä monipuolista hierontaa.

Olen myös shiatsumestari ja Asahi Health -ohjaaja. Olen työskennellyt kokonaisvaltaisen kehoterapian parissa vuodesta 2013 ja samalla opetellut pitämään paremmin huolta myös itsestäni. Rentous ja rentoutuminen eivät ole aina itsestäänselviä asioita ja niiden opiskelun tiellä jatkankin edelleen.

Minulle hieronta on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu hyvä alkutilanteen kartoitus, suunnittelu ja loppuohjaus laadukkaan hieronnan lisäksi. Työskentelytapani on rauhallinen ja läsnäoleva.

Haagan toimipisteen lisäksi hieron ja järjestän Asahi kursseja Life Science Centerin tiloissa Keilaniemessä.

Service also available in English!

Jalkaterapeutti

Sanna Viitasaari

Jalkaterapeutti

Ihmisen hyvinvointi, anatomia ja fysiologia ovat aina olleet minusta kiinnostavia alueita. Nautin jalkaterapeutin työstä ja varsinkin sen monipuolisuudesta. Pidän tutkimisesta ja kivun tai toiminnassa tapahtuvan häiriön selvittämisestä ja syyn etsimisestä. Eniten tietenkin pidän siitä, kun yhdessä asiakkaan kanssa haastattelemalla ja tutkimalla saadaan löydettyä syy vaivoihin, sekä hyvällä pitkäjänteisellä hoidolla mahdollisesti joko poistettua tai lievitettyä kipua niin, että sen kanssa pystyy toimimaan arjessa.

Tutkimusasiakkaiden välissä on mukavaa päästä hoitamaan myös ihoa ja kynsiä, koska niilläkin on iso merkitys ihmisen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja hoidon tuloksen pääsee näkemään nopeasti.

Valmistuin jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Siitä lähtien olen tehnyt jalkaterapeutin hommia kotikäynteinä ja sopivan toimitilan satuttua kohdalle tartuin tilaisuuteen toteuttaa jalkaterapiaa mahdollisimman monipuolisesti minkä valmis tila nyt mahdollistaa.

Services also available in English!

Osteopaatti


Heli Krogell

Osteopaatti

Olen opiskellut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja kehitän ammattitaitoani edelleen alan jatkokursseilla. Minulle on tärkeää selvittää asiakkaan oireet aiheuttava kudos, mutta hoito ei rajoitu siihen, vaan pyrin myös löytämään syyn oireilulle koko keho huomioiden. Oireilun syyn huomiointi on avain parempiin ja pitkäkestoisempiin hoitotuloksiin.

Tulosyitä hoitooni ovat muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön kivut ja jumit, päänsärky, stressi, univaikeudet, kipusyndroomat, epämääräiset oireilut ja toiminnalliset sisäelinvaivat (esim IBS).

Käytän monipuolisia hoitotekniikoita ja ohjaan myös harjoitteita. Kuulen aina mielelläni asiakkaan toiveita. Olen koulutukseltani myös eläinlääkäri ja lääketieteellinen osaamiseni auttaa asiakkaan kokonaistilanteen arvioinnissa.

Minulla on huippu-urheilutausta suunnistuksen ja kestävyysjuoksun parissa, nykyään kuntoilen jonkin verran lenkkipoluilla, kuntosalilla tai uimahallissa.

Service also in English!