Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus: mitä ihmettä se sitten on ja miten käsittely käytännössä tapahtuu...

Se on pehmeä manipulaatiohoito, ilman niksauttelua. Ote voi välillä olla napakka tai kevyt asiakkaan mukaan, mutta tavoite on tulla rennommaksi ja vapaammaksi, eli kipu tai voimankäyttö ei ole "se juttu" vaikka, voi toisin tuntua. Lihaskalvot, nivelet ja lihaskireydet aukeavat helpoiten liikkeen ja venytyksen kautta. Kalvoja eli faskioita muovaavat asenteemme, asentomme, liikkeet, liikkumattomuus, loukkaantumiset, painovoima ja ikääntyminen. Lihaskalvo peittää koko kehon lihaksiston, yltää luiden väleihin ja sisäelinten ympärille. Kun se on vapaa on lihaskin joustavampi ja toimivampi.

Hoitotapa: Alku on aina jalkaterät, selän hoito taasen tapahtuu peräkkäin istuen, jossa sinä liikutat taivuttaen kehoasi ohjeiden mukaan. Höpöttäminen lähes suotavaa, silloin on helpompi keksiä kipujen aiheuttaja ja tuloskin on tehokkaampi. Minä hieron ja venytän sinä liikut tai minä liikutan passiivisesti. Nukkuminen ja rentous on usein jälkivaihe, jonka viet mukanasi kotiin, mutta sekin vaihtelee.

Jäsenkorjaus sopii sinulle, mikäli hierontakin on sallittu terveydellisesti. Hoitokertoja on keskimäärin 1-3 kertaa n. 5 viikon aikana ja joskus riittää akuuttikipuun kertakäsittely helpotusta tuomaan.

Niitä yleisempiä etenkin urheilusuorituksista palautuminen, tenniskyynärpää, jäätyneen olkapään hoito, virheasentojen tasapainotus.

Jäsenkorjauksen hinnat:

Jäsenkorjaus 90 min. 95€

3:n kerran à 90 min. sarja / 5 viikon aikana 270€

Akuuttihoito 60 min. 75€

Jäsenkorjausta meillä tekee Marjo Tero, joka on ollut jäsenkorjauksen maailmassa viimeiset 11 vuotta. Sen lisäksi hän on mm. koulutettu hieroja, joogaohjaaja ja lähihoitaja.